Ga naar inhoud

Over dat 'roken'-draadje...

Aanbevolen berichten

De reden dat het gesloten werd was omdat het niets met ondernemen te maken had.

 

In de omschrijving van het forum Off-Topic staat:

 

Alle niet-ondernemen gerelateerde zaken, smalltalk en andere wandelgangpraat is welkom in Off Topic

 

Ik heb het gevoel dat de reakties op niet-ondernemen gerelateerde onderwerpen in off-topic door sommige mensen een beetje te anaal van aard zijn. Laten we ons niet te elitair proberen te gedragen, en ook gewoon de dingen van alledag de revue laten passeren.

 

Een slogan van een forum waar ik een paar jaar administrator was; "If you don't like it, don't read it. Stop bitching!"

Link naar reactie

Naja, het is ergens ook wel mijn persoonlijke mening hoor... tis nog gratis ook, dus niet teveel mauwen allemaal ;p .

 

Aan de andere kant heb je met een site als HL wel wat long-term denken nodig, dat is wel een goede reden om niet tot een compleet offtopic-board te verzanden.

 

Op zich vind ik allerlei draadjes over offtopic zaken best leuk eigenlijk, maar het moet gewoon niet de overhand krijgen op HL... zoiets als drinken met mate, ofzo ;)

 

Link naar reactie

die moeten we op de homepage ook maar eens opplakken:

 

"If you don't like it, don't read it. Stop bitching!"

 

Probleem is dat je bij een te hoog percentage "don't like" je wel hard(er) moet gaan zoeken op de startpagina naar de "likes". En die "don't like" komen ook nog eens veel te vaak terug. Motto is goed maar vanwege de beperkingen van het forum gaat het mi niet helemaal op.

 

Als mod heb je natuurlijk ook nog de 'morele' verplichting om al die rommel door te spitten om te kijken of er niet gespammed wordt ;)

Link naar reactie

Hmmm....

 

dus logootjes 100 keer bekijken en daar met zijn dertigen op reageren dat kan, maar het hebben (<> trouwens) over een onderwerp als roken, wat in veel ondernemingen nogal een hot onderwerp is en een scheiding brengt tussen de niet en de wel-rokenden dat kan niet?!

 

OK, ik snap dat de essentie moet zijn ondernemen, en dat jullie mod's de draadjes moeten lezen om de spam's te filteren.......

Maar denken jullie niet dat er in een draadje waar iemand 8 keer zijn logo met een ander kleurtje en een derde of vierde streepje voorbij laat gaan niet opzich al spam is...........?!

 

Ik heb gereageerd op de inderdaad ver van HL en van ondernemen staande reaktie van Fleur2, maar eigenlijk alleen omdat ik ook wel eens mee wilde doen met een discussie die ik vind dat niets met ondernemen ansich te maken heeft. En wat blijkt (tot mijn verbazing...)

 

ik wordt dringend gevraagd daar niet meer op te reageren!

 

Mag ik dat nu dan ook vragen over al die spam berichten van:

Wat vinden jullie van mijn website url .... en mijn logo.....

Want zeg nou zelf eigenlijk is dit toch vette reclame als je kijkt hoeveel HL leden na het plaatsen van zo'n berichtje gelijk doorklikken naar de desbetreffende website....(gratis traffic).....

 

Op mijn vraag of de mod's hier nou eens gezamelijk een standpunt over in willen nemen heb ik nog geen antwoord....(jongens, als jullie 9 september daar in het verre Utrecht een biertje drinken......neem dit eens mee in de discussie alsjeblieft.. :-*)

 

Egbert Punter

Link naar reactie

Een off-topic gedeelte moet op elk forum kunnen wat mij betreft. Waar ik echter wel mijn vraagtekens bij zet, is waarom onderwerpen uit het off-topic forum op de homepage van Higherlevel getoond worden.

eBase - Portal voor de internetbranche

• nieuws • internetbureaus • opdrachtgevers • branches • nieuwe websites • gratis vacaturebank •

Link naar reactie

@kermie

'anaal van aard' is dit (Zaph) off topic of gewoon hl? Jeuk??

 

@2thepoint

logootjes bekijken of 'je moet alleen inkomstenbelasting afdragen over je winst (belasting toegevoegde waarde)'. Is een hedendaags draadje.....gebruik de zoekfunctie!

 

HL is wel dwalende....

Link naar reactie
Probleem is dat je bij een te hoog percentage "don't like" je wel hard(er) moet gaan zoeken op de startpagina naar de "likes".

 

Als iemand zich daar zo aan stoort dan kan hij de hoofdpagina van het forum in zijn favorieten zetten. Big deal...

 

Als mod heb je natuurlijk ook nog de 'morele' verplichting om al die rommel door te spitten om te kijken of er niet gespammed wordt ;)

 

Sorry, maar dan moet je maar geen mod willen zijn. Dan zouden we beter met zijn allen maximaal 1 post per week kunnen doen om de mods te ontzien. ::)

 

Vraag dan iemand die regelmatig aktief is in Off-Topic of die dat wil moderaten. De kans dat die persoon zich ergert aan dezelfde dingen als jij zal dan een stuk minder zijn.

 

PS - dit is trouwens geen kritiek op Kermie, maar op de algemene stemming op HL. Ik weet dat ondernemen een serieuze aangelegenheid is, maar laat ondernemers die elkaar op HL hebben leren kennen ook over minder serieuze zaken van gedachten wisselen.

 

Vind ik.

Link naar reactie
OK, ik snap dat de essentie moet zijn ondernemen, en dat jullie mod's de draadjes moeten lezen om de spam's te filteren.......

Voor mijn opmerking een eigen leven gaat leiden: ik bedoel dus niet dat het feit dat wij als mod meer lezen een reden moet zijn voor beleid/aanpassingen. (Knipoog staat er niet voor niets)

 

@2thepoint: in het adminboard wordt ook flink gediscusseerd over dit onderwerp. Er is dus hoop op een gezamelijk standpunt.

Link naar reactie

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Hide Sidebar
 • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
  Deze verzenden we elk kwartaal.

 • Wie is er online?
  7 leden, 312 Gasten

 • Breng jouw businessplan naar een higher level!

  Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

  • Stel jouw ondernemersvragen
  • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
  • > 75.000 geregistreerde leden
  • > 100.000 bezoekers per maand
  • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
  •  Altijd gratis

 • Ook interessant:

  Ook interessant:

×
×
 • Nieuwe aanmaken...