Jump to content
 • Welcome to HigherLevel, the Dutch business forum

  Do you have a business question, do you want feedback on your business plan or do you want to advise others? Then you are at the right place at a higher level. Here entrepreneurs come together to take each other to the next level.
  Ask your question, get a quick answer and share your experiences with entrepreneurs. The moment it suits you!
  During the day, evening and weekend 24/7 free advice and exchange of experience with entrepreneurs who understand!
JuliusSnacks

Voedselproducenten voor productie gezocht!

Recommended Posts

Hi allemaal! 

 

Sinds kort zijn wij, drie HVA-studenten, gestart met een minor waarbij we onze eigen onderneming op gaan zetten. Wij gaan een nieuw soort energiereep aanbieden, maar zijn nog op zoek naar een producent die ons product kan produceren (en evt. verpakken)! De recepturen, designs van verpakkingen en dergelijke ontwikkelen wij zelf, dus het gaat enkel om productie. Hebben jullie ideetjes waar wij dit, in beginsel, kleinschalig kunnen laten doen?

 

Let us know! Jullie hulp wordt erg gewaardeerd! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Julius,

 

Ik ga er voor het gemak even van uit dat jullie deze onderneming ook écht op gaan starten en het niet alleen een project voor jullie studie is; dat soort vragen zijn namelijk niet welkom op HigherLevel. 

 

Dan het volgende probleem; zoeken naar een toeleverancier hoor je eigenlijk via ons Vraag & Aanbod board te doen.

 

Lees ook even onze forumregels, daar vind je o.a. dit:

 

Quote

Je kunt hier dus geen reclame maken, je diensten aanbieden in berichten (zelfpromotie), op zoek naar klanten (acquisitie) of vragen om leveranciers voor je primaire bedrijfsactiviteiten, voorbeeld hiervan: Als je een bloemenzaak gaat beginnen, kun je alles vragen m.b.t. je ondernemingsplan, de regelgeving e.d., maar niet "waar koop ik mijn bloemen in". We hebben wel een aparte sectie Vraag en aanbod waar meer ruimte is om een oproep te plaatsen voor een leverancier.

 

Dit topic zal ik dan ook sluiten,  en ik plaats hier ook nog even het beleid (ook uit de forumregels) qua vragen van studenten:

 

Quote

Je kunt higherlevel.nl gebruiken als informatiebron maar voor het stellen van huiswerk-, studie-, stagevragen of hulp bij afstudeerscripties is geen ruimte op ons forum. Ben je student ondernemer en studeer je af met een daadwerkelijk te realiseren onderneming? Dan ben je, net als iedere starter, van harte welkom om inhoudelijke feedback te vragen op je businessplanning of business-strategie.
Let op! (groeps)opdrachten om een simulatie-onderneming te starten vallen niet binnen de toegestane onderwerpen voor studenten of scholieren.

Studenten en scholieren

 


Commerciële ondersteuning nodig? Theuws.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 12 leden online en 332 gasten

  (See full list)    
 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept