Jump to content
 • Welcome to HigherLevel, the Dutch business forum

  Do you have a business question, do you want feedback on your business plan or do you want to advise others? Then you are at the right place at a higher level. Here entrepreneurs come together to take each other to the next level.
  Ask your question, get a quick answer and share your experiences with entrepreneurs. The moment it suits you!
  During the day, evening and weekend 24/7 free advice and exchange of experience with entrepreneurs who understand!
AYTRADE

Import fastfood verpakkingsmateriaal uit China

Recommended Posts

beste,

 

Ik ben van plan om verpakkingsmaterialen in te voeren van uit China en deze ook te bedrukken. Nu heb ik veel gezocht op platforms als alibaba en vele suppliers gesproken en prijzenlijsten ontvangen, om zo een beeld te creeren van de prijzen en kwaliteit van de verpakkingen. De verpakkingen die ik zoek zijn bestemd voor de 5 horeca zaken die wij runnen in Nederland, voornamelijk fastfood, denk hierbij aldus aan papierentassen, plastictassen, pizzadozen,servetten, lunchboxen, salade boxen en etc. 

 

Om eerlijk te zijn vallen de prijzen erg tegen die ik heb ontvangen van de suppliers van alibaba. De prijzen die ik kreeg zijn bijna gelijk aan die van Nederland. Mijn vraag is eigenlijk zijn er ondernemers die soortgelijke producten invoeren aanwezig hier?  ZO JA, KUNT U DAN CONTACT MET MIJ OPENEMEN of zijn er ondernemers hier die woonachtig in China zijn of goed chinees kunnen en die mij aldus een aantal fabrikanten kunnen adviseren die verpakkingsmateriaal produceren.

 

Op dit moment weet ik niet goed waar ik moet beginnen en op internet vindt ik er erg moeilijk om directe fabrikanten te vinden.  grotendeels tussenpersonen. Ik hoop dat iemand mij hiermee kan helpen.

 

Met vriendelijke groeten,

 

AY  van den Berg

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minuten geleden, AYTRADE zei:

De verpakkingen die ik zoek zijn bestemd voor de 5 horeca zaken die wij runnen in Nederland, voornamelijk fastfood,

 

Waarom zou je zelf gaan importeren voor jouw 5 horecazaken? Je bent dan zelf ook verantwoordelijk voor wat je binnenhaalt.

 

Ik denk dat je met 5 zaken je beter kan richten op efficiënter inkopen in Nederland en je verder richten op omzetverhoging. Personeelskosten zijn vele malen hoger dan je verpakkingskosten, daar energie insteken is zonde van je tijd.

Share this post


Link to post
Share on other sites
37 minuten geleden, henkh zei:

 

Waarom zou je zelf gaan importeren voor jouw 5 horecazaken? Je bent dan zelf ook verantwoordelijk voor wat je binnenhaalt.

 

Ik denk dat je met 5 zaken je beter kan richten op efficiënter inkopen in Nederland en je verder richten op omzetverhoging. Personeelskosten zijn vele malen hoger dan je verpakkingskosten, daar energie insteken is zonde van je tijd.

 

De verpakkingen worden op dit moment geleverd door een leverancier uit nederland. Er wordt veel plastic en andere verpakkingen gebruikt.  Ik wil graag een goede leverancier in China vinden die de verpakkingen maakt daadwerkelijk als wij willen en bedrukt, dus niet gebonden aan het assortiment van de leverancier uit nederland en het liefst geen plastic meer.  Vervolgens wil ik de taak op mij zelf nemen om zo wat extra geld bij te verdienen. Dus het minderen van kosten op andere posten doet er nu even niet toe, wel erg bedankt om dit te vermelden.  Mijn doel is om een rechstreekse fabrikant te vinden in China, die geen europese prijzen hanteert en flexlibel is. Mocht iemand enige informatie hier over hebben of denken meer te weten over dit onderwerp, graag uw reacties.

 

Hartelijk dank

Share this post


Link to post
Share on other sites
52 minuten geleden, AYTRADE zei:

Vervolgens wil ik de taak op mij zelf nemen om zo wat extra geld bij te verdienen.

 

Tja, dat las ik niet in je openingsbericht. Toevallig werk ik voor een grote speler in deze markt en neem maar aan dat deze handel zich niet leent voor wat extra geld bij te verdienen. Het gaat hier om grote volumes met lage marges, ik denk dat je diepe zakken moet hebben om zoiets op te zetten.

 

53 minuten geleden, AYTRADE zei:

Mijn doel is om een rechtstreekse fabrikant te vinden in China,

 

En dat is dus niet de bedoeling van het forum.

 

Quote

 

Higherlevel.nl is geen marktplaats

De forumboards en andere onderdelen van higherlevel.nl mogen niet gebruikt worden als marktplaats. Je kunt hier dus geen reclame maken, je diensten aanbieden in berichten (zelfpromotie), op zoek naar klanten (acquisitie) of vragen om leveranciers voor je primaire bedrijfsactiviteiten, voorbeeld hiervan: Als je een bloemenzaak gaat beginnen, kun je alles vragen m.b.t. je ondernemingsplan, de regelgeving e.d., maar niet "waar koop ik mijn bloemen in". We hebben wel een aparte sectie Vraag en aanbod waar meer ruimte is om een oproep te plaatsen voor een leverancier.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 uur geleden, AYTRADE zei:

Om eerlijk te zijn vallen de prijzen erg tegen die ik heb ontvangen van de suppliers van alibaba.

 

Via alibaba ben je waarschijnlijk bij zijn 40 rovers terecht gekomen.:face-with-tongue:

 

Aantal jaren geleden ook eens bezig geweest met alibaba voor schoonmaakmaterialen. idd zijn prijzen soms niet echt interessant, je zal echt moeten gaan onderhandelen met ze en voor grote volumes zal je zeker andere prijzen krijgen. kon zelfs in europa goedkoper inkopen.

uiteindelijk toch niet mee verder gegaan. uurtje factuurtje bevalt me beter.:slightly-smiling-face:

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedankt voor je duidelijke antwoorden. Ik zal het verder toelichten in de topic vraag en aanbod.

 

Hartelijk dank!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 4 leden online en 193 gasten

  (See full list)    
 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept