Jump to content
btczzz
Verberg

Opzoek naar business-guru voor ondersteuning

Posted (edited)

Hi allen,

 

Wij zijn op zoek naar een all-round business man (a la peter jones van de lage landen) dat ons kan ondersteunen bij het correct opschalen & beetje als vraagbaak voor ons voorzien. We zijn een startend bedrijf omtrent het aanbieden van online gokspelen. In ongv. 2 weken deployen we een grote marketing campaign. Target markt is de crypto community, engels based website. 

 

Opzoek naar een business-guru welke goed weet hoe juist op te schalen, ook met extra personeel etc. etc. - verder niks specifieks nodig omtrent onze type service kwa legaliteit etc. - echt specifiek ons te behoeden op rookie business mistakes.

 

Uiteraard tegen vergoeding voor je consulting. Dank! Ook naar allen die hier posten, sindskort site ontdekt en al veel kleine maar belangrijke tips opgedaan.

 

Link beschikbaar op aanvraag,

 

Groet!

Edited by btczzz
Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

 • 0
Posted (edited)

Aanvulling: ook een groot deel gaat om brand marketing - niet specifiek marketeer nodig, maar is ook iets wat we toch lastig vinden om in te schatten kwa target splitsing/allocution, vooral omdat een groot deel van de aankomende campagne om brand building en herkenning gaat en niet specifiek harde conversies, toch lastig om te analyzeren wanneer je geen harde kliks krijgt.

 

Dus hoe deze op te splitsen kwa targetting, en niet teveel enkel gooien op brand building omdat daar toch een ceiling op zit kwa effectiviteit, echter is het zo moeilijk om dit te meten wanneer je dit punt bereikt en niet 20k betaald terwijl bij 10k al die soft ceiling is bereikt. Uiteraard is er markt onderzoek door marketeers gedaan, echter is het toch fijn om dit te kunnen analyzeren naderhand. Wellicht aan de hand van organische bezoekers na campagne?

Edited by btczzz
Link to post
Share on other sites
 • 0

Welkom op HL, echter...

 

Jouw vraag is zeer specifiek gericht op het vinden van een mentor o.i.d.,  dat hoort thuis in de rubriek Vraag & Aanbod,  gelieve die vraag daar dan ook te stellen. 


Succes & Groet, Hans van den Bergh, Horeca- & Recreatie-ondernemer 'VOF De Witte Boerderij'

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 15 leden online en 309 gasten

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept