loading
Ga naar inhoud
Bigbig
Verberg

Idee om coronavirus verspreiding te voorkomen

vraag

 Ik weet niet eens hoe ik moet beginnen, maar hopelijk ben ik hier aan het juiste adres. Ik heb een geweldig idee gekregen dat de wereld kan veranderen, indien het mogelijk is het uit te vinden. Hoezo?
Nou, ik heb een idee gekregen voor een apparaat dat verdere verspreiding van het coronavirus zal voorkomen, maar, zoals ik al eerder zei, ik weet niet of het mogelijk is om zo'n apparaat te maken, daarom ben ik hier.
Ik heb wel enkele voorwaarden, heb je interesse, reageer dan. Heb je geen interesse, post hier dan alsjeblieft niks, om mensen die geinteresseerd zijn niet te laten schikken. Hopelijk breek ik geen regels op deze forum door dit oproep. Ik kan het idee weggeven, maar de groupies krijg ik dan niet.
Neem mij alsjeblieft serieus. Dit is een zeer serieuze zaak; we kunnen de wereld redden. Ban mij alsjeblieft niet, doe ik iets verkeerds, waarschuw me dan, alsjeblieft, in plaats van mij te bannen.
Ik voel me op het moment niet goed, omdat ik iets verkeerds heb gegeten, maar binnen 2 dagen is het afgelopen; ik ben van plan om het idee dan op papier te zetten. Maar reageer je op een goede manier, dan doe ik het misschien eerder.
Het lijkt een hele grote grap, maar zoals ik al zei, ik ben serieus en wil de wereld helpen. Onderschat mij alsjeblieft niet. 

Link naar bericht
Delen op andere sites

2 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

 • 0
 • Waardeer dit antwoord
13 minuten geleden, Bigbig zei:

Ik heb wel enkele voorwaarden, heb je interesse, reageer dan. Heb je geen interesse, post hier dan alsjeblieft niks

 

Welkom op HL, echter... voor het plaatsen van concrete oproepen voor hulp ga je naar de rubriek 'Vraag & Aanbod' op deze site.  Lees s.v.p. ook eerst de forumregels voordat je (weer) iets plaatst. Dank je en succes. Dit topic is gesloten. 


Succes & Groet, Hans van den Bergh, A.C.T.I.V.E. (Adviseur, Coach, Trainer, Inbrenger Van Expertise)-Consultant en Horeca -, Recreatie - & Toerisme-Ondernemer 'in ruste', MSc-Student 'Ontwerp Gedreven Innovatie' (Design Driven Innovation)

(Let Op: Mijn reacties als vrijwillig Moderator zijn op basis van toetsing aan de Forumregels, als forumlid zijn deze op persoonlijke titel)

Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

 • Breng jouw businessplan naar een higher level!

  Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

  • Stel jouw ondernemersvragen
  • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
  • > 65.000 geregistreerde leden
  • > 100.000 bezoekers per maand
  • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
  •  Altijd gratis

 • Wie is er online?

  Er zijn 13 leden online en 177 gasten

  Bekijk volledige lijst    
 • Ook interessant:

 • OndernemerspleinNL

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké