Jump to content
EFvV_BK
Verberg

Ondernemers zijn 27% vaker single. Hoe bereik ik ze?

Ondernemers zijn 27% vaker single: zelf erkennen zij dat zij meer moeite hebben met het krijgen/houden van een relatie  door hun focus op hun bedrijf. Ook zegt meer dan 90% dat zij een andere belevingswereld en mindset hebben dan niet-ondernemers. Onder andere deze zaken blijken uit een groot onderzoek van juni 2020.

Ok, ik ben een datingsite voor ondernemers begonnen. 100% KvK-controle aan de voorkant en bepaalde KvK-info wordt ook "vastgezet" op de profielen: op mijn site staan geen onwaarheden over je leeftijd, je woonplaats, wat je doet etc. Een echt eerlijke en serieuze datingsite voor een daadwerkelijk afgesloten doelgroep is uniek  in Nederland.  En dan nog wel voor een doelgroep die het aantoonbaar moeilijker heeft met het vinden en behouden van een relatie. Alle seinen staan op groen, zou je zeggen!

We zijn vorige week live gegaan, en ik heb nu ca. 100 leden. De reacties van de mensen die ervan horen zijn vrijwel zonder uitzondering super positief. Maar dat is precies mijn probleem: ik moet zorgen dat ondernemers er eerst van gaan HOREN.

Wie heeft er ideeën over hoe ik "onze" doelgroep (ondernemers dus)  effectief op de hoogte kan brengen van het bestaan van mijn nieuwe datingsite? Ik ben wel klaar met posten op LinkedIn en andere social media. Dat heeft een max. Er moeten toch andere manieren zijn om ondernemers te informeren? Ik ben blij met alle input en hulp!

Edited by Hans van den Bergh
Link naar eigen website verwijderd. Deze mag wel in de handtekening
Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

 • 0

Posten op LinkedIn en facebook heeft inderdaad een max, maar de kwaliteit van de content bepaald natuurlijk 1) of je mensen naar de site trekt en 2) hoe snel de max (irritatiefactor)  bereikt is. De vraag is dus: wat post je?

Traditioneel adverteren kan ook.
En een persbericht in de lokale krant moet ook nog wel lukken, als je het goed als nieuws inkleed, maar daar bereik je alleen de lokale gemeenschap mee.


BrokxMedia - Videoproducties & -marketing

Boeiende Bedrijfsfilms, Animaties & Livestreams

 

Link to post
Share on other sites
 • 0

Je zou persberichten of advertorials kunnen proberen. Wellicht op commissiebasis als platformen in het idee geloven. Misschien even contact opnemen met FD Mediagroep of BNR nieuwsradio. Verder zijn er ook tal van zakelijke lokale krantjes in Nederland, zoals NH Zakelijk, Almere zakelijk, Meetingmagazine en nog veel meer.

 

Ook kan je kijken naar andere methodes, zoals huidige gebruikers belonen voor het aanbrengen van nieuwe leden of wellicht iets in de vorm van affiliate marketing.

 

Wellicht kan je trouwens contact opnemen met de onderzoekers  (haha). Het platform is een leuk en positief gevolg van het onderzoek natuurlijk.

 

 

Edited by Ondernemeneer

Leef je leven door te leven.

Geef om geven door te geven.

IT Beheer, Detachering en Cybersecurity  | Treinkaartjes | Huis kopen in Zwitserland

Link to post
Share on other sites
 • 0
Op 13-7-2020 om 17:22, EFvV_BK zei:

Maar dat is precies mijn probleem: ik moet zorgen dat ondernemers er eerst van gaan HOREN.

Wie heeft er ideeën over hoe ik "onze" doelgroep (ondernemers dus)  effectief op de hoogte kan brengen van het bestaan van mijn nieuwe datingsite? 

 

Het is alsnog een heel grote en heel diverse doelgroep: als iedereen met een kvk registratie meetelt als ondernemer zit je in Nederland over de miljoen mensen, en dat is een groep die zo groot is dat het lastig die effectief te targetten. Het is zo breed als proberen iedereen tussen 25 en 30 "specifiek" te bereiken: vrijwel onmogelijk zonder een fors reclamebudget. 

 

Je ziet wel campagnes die specifiek mikken op ondernemers, bijvoorbeeld op facebook en dergelijke is dat een kiesbaar segment (en relatiestatus!), maar het zijn gewoon enorm veel mensen, dus een klein budget voor marketing zal daar enorm snel opdrogen. 

 

Overigens vind ik het wel een leuk idee en ook een leuke bedrijfsnaam, ik hoop dat het een succes voor je zal worden. 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 9 leden online en 275 gasten

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept