loading
Ga naar inhoud
EFvV_BK
Verberg

Ondernemers zijn 27% vaker single. Hoe bereik ik ze?

vraag

Ondernemers zijn 27% vaker single: zelf erkennen zij dat zij meer moeite hebben met het krijgen/houden van een relatie  door hun focus op hun bedrijf. Ook zegt meer dan 90% dat zij een andere belevingswereld en mindset hebben dan niet-ondernemers. Onder andere deze zaken blijken uit een groot onderzoek van juni 2020.

Ok, ik ben een datingsite voor ondernemers begonnen. 100% KvK-controle aan de voorkant en bepaalde KvK-info wordt ook "vastgezet" op de profielen: op mijn site staan geen onwaarheden over je leeftijd, je woonplaats, wat je doet etc. Een echt eerlijke en serieuze datingsite voor een daadwerkelijk afgesloten doelgroep is uniek  in Nederland.  En dan nog wel voor een doelgroep die het aantoonbaar moeilijker heeft met het vinden en behouden van een relatie. Alle seinen staan op groen, zou je zeggen!

We zijn vorige week live gegaan, en ik heb nu ca. 100 leden. De reacties van de mensen die ervan horen zijn vrijwel zonder uitzondering super positief. Maar dat is precies mijn probleem: ik moet zorgen dat ondernemers er eerst van gaan HOREN.

Wie heeft er ideeën over hoe ik "onze" doelgroep (ondernemers dus)  effectief op de hoogte kan brengen van het bestaan van mijn nieuwe datingsite? Ik ben wel klaar met posten op LinkedIn en andere social media. Dat heeft een max. Er moeten toch andere manieren zijn om ondernemers te informeren? Ik ben blij met alle input en hulp!

aangepast door Hans van den Bergh
Link naar eigen website verwijderd. Deze mag wel in de handtekening
Link naar bericht
Delen op andere sites

3 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

 • 0
 • Waardeer dit antwoord

Posten op LinkedIn en facebook heeft inderdaad een max, maar de kwaliteit van de content bepaald natuurlijk 1) of je mensen naar de site trekt en 2) hoe snel de max (irritatiefactor)  bereikt is. De vraag is dus: wat post je?

Traditioneel adverteren kan ook.
En een persbericht in de lokale krant moet ook nog wel lukken, als je het goed als nieuws inkleed, maar daar bereik je alleen de lokale gemeenschap mee.


BrokxMedia - Videoproducties & -marketing

Boeiende Bedrijfsfilms, Animaties & Livestreams

 

Link naar bericht
Delen op andere sites
 • 0
 • Waardeer dit antwoord

Je zou persberichten of advertorials kunnen proberen. Wellicht op commissiebasis als platformen in het idee geloven. Misschien even contact opnemen met FD Mediagroep of BNR nieuwsradio. Verder zijn er ook tal van zakelijke lokale krantjes in Nederland, zoals NH Zakelijk, Almere zakelijk, Meetingmagazine en nog veel meer.

 

Ook kan je kijken naar andere methodes, zoals huidige gebruikers belonen voor het aanbrengen van nieuwe leden of wellicht iets in de vorm van affiliate marketing.

 

Wellicht kan je trouwens contact opnemen met de onderzoekers  (haha). Het platform is een leuk en positief gevolg van het onderzoek natuurlijk.

 

 

aangepast door Ondernemeneer

Leef je leven door te leven.

Geef om geven door te geven.

IT Beheer, Detachering en Cybersecurity  | Treinkaartjes | Vastgoed advocaat

Link naar bericht
Delen op andere sites
 • 0
 • Waardeer dit antwoord
Op 13-7-2020 om 17:22, EFvV_BK zei:

Maar dat is precies mijn probleem: ik moet zorgen dat ondernemers er eerst van gaan HOREN.

Wie heeft er ideeën over hoe ik "onze" doelgroep (ondernemers dus)  effectief op de hoogte kan brengen van het bestaan van mijn nieuwe datingsite? 

 

Het is alsnog een heel grote en heel diverse doelgroep: als iedereen met een kvk registratie meetelt als ondernemer zit je in Nederland over de miljoen mensen, en dat is een groep die zo groot is dat het lastig die effectief te targetten. Het is zo breed als proberen iedereen tussen 25 en 30 "specifiek" te bereiken: vrijwel onmogelijk zonder een fors reclamebudget. 

 

Je ziet wel campagnes die specifiek mikken op ondernemers, bijvoorbeeld op facebook en dergelijke is dat een kiesbaar segment (en relatiestatus!), maar het zijn gewoon enorm veel mensen, dus een klein budget voor marketing zal daar enorm snel opdrogen. 

 

Overigens vind ik het wel een leuk idee en ook een leuke bedrijfsnaam, ik hoop dat het een succes voor je zal worden. 

Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

 • Breng jouw businessplan naar een higher level!

  Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

  • Stel jouw ondernemersvragen
  • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
  • > 65.000 geregistreerde leden
  • > 100.000 bezoekers per maand
  • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
  •  Altijd gratis

 • Wie is er online?

  Er zijn 5 leden online en 91 gasten

  Bekijk volledige lijst    
 • Ook interessant:

 • OndernemerspleinNL

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké