loading
Ga naar inhoud
de--spijker
Verberg

Extra naast een vrijwilligersvergoeding

vraag

Goedemorgen allemaal,

 

Ik werk nauw samen met een sportvereniging. Alle vrijwilligers die voor de vereniging werken krijgen een vrijwilligersvergoeding. Uiteraard geheeld volgens de regels van de belastingdienst. Nu zijn er echter een aantal vrijwilligers die heel veel extra kosten maken voor de vereniging en een maximale vrijwilligersvergoeding ontvangen. Uiteraard kunnen zij kiezen voor alleen een onkostenvergoeding, maar ik ben hier om te kijken of het mogelijk is om naast de maximale vrijwilligersvergoeding ook nog wat extra's te vergoeden.

 

- is het mogelijk om bepaalde kosten direct door de vereniging te laten betalen? Op deze manier hoeven ze het niet zelf voor te schieten en gaat dit buiten de vrijwilligersvergoeding om. Het gaat bijvoorbeeld om hotelkosten/vliegreizen voor buitenlandse toernooien.

- als het bovenstaande mogelijk is, zou dat dan ook kunnen met een tankpas? Ze krijgen een tankpas van de vereniging en houden bij welke km's ze hebben gereden. De vereniging moet natuurlijk ook zeker zijn dat er dan niet privé mee getankt wordt.

- Zijn er wellicht nog andere mogelijkheden tot extra tegemoetkomingen?

 

Uiteraard maken deze vrijwilligers heel veel uren en andere kosten. Het is goed aan te tonen dat het vrijwilligerswerk blijft. Ik hoor graag van jullie. Alvast bedankt!

Link naar bericht
Delen op andere sites

1 antwoord op deze vraag

Aanbevolen berichten

 • 0
 • Waardeer dit antwoord

Beste @de--spijker, helaas voor jou valt deze vraag buiten de scope van Higherlevel, dit topic gaat daarom op slot. 

 

Inhoudelijke tip: deze vraag is uiteraard niet uniek en speelt bij vrijwel iedere vereniging of stichting. Dus waarom zou je zelf het wiel proberen uit te vinden?

Benader belangen- en bracheorganisaties voor vrijwilligers of sportverenigingen, zoals bijvoorbeeld platform vrijwillige inzet , neem contact op met een lokaal of regionaal steunpunt vrijwilligerswerk of - indien van toepassing - benader de landelijke koepelorganisatie van deze specifieke sport

 

 


Ik help ondernemers aan betaalbare en betrouwbare verzekeringen voor aansprakelijkheid, arbeidsongeschiktheid en pensioen. Vragen of offerte? ☛  contact

Werkgever en op zoek naar een goede en betaalbare verzuimverzekering voor je personeel ? ☛ www.verzuimverzekerd.nl

 

Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

 • Breng jouw businessplan naar een higher level!

  Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

  • Stel jouw ondernemersvragen
  • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
  • > 65.000 geregistreerde leden
  • > 100.000 bezoekers per maand
  • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
  •  Altijd gratis

 • Wie is er online?

  Er zijn 0 leden online en 55 gasten

  Er zijn momenteel geen geregistreerde gebruikers online

  Bekijk volledige lijst    
 • Ook interessant:

 • OndernemerspleinNL

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké