Jump to content
de--spijker
Verberg

Extra naast een vrijwilligersvergoeding

Goedemorgen allemaal,

 

Ik werk nauw samen met een sportvereniging. Alle vrijwilligers die voor de vereniging werken krijgen een vrijwilligersvergoeding. Uiteraard geheeld volgens de regels van de belastingdienst. Nu zijn er echter een aantal vrijwilligers die heel veel extra kosten maken voor de vereniging en een maximale vrijwilligersvergoeding ontvangen. Uiteraard kunnen zij kiezen voor alleen een onkostenvergoeding, maar ik ben hier om te kijken of het mogelijk is om naast de maximale vrijwilligersvergoeding ook nog wat extra's te vergoeden.

 

- is het mogelijk om bepaalde kosten direct door de vereniging te laten betalen? Op deze manier hoeven ze het niet zelf voor te schieten en gaat dit buiten de vrijwilligersvergoeding om. Het gaat bijvoorbeeld om hotelkosten/vliegreizen voor buitenlandse toernooien.

- als het bovenstaande mogelijk is, zou dat dan ook kunnen met een tankpas? Ze krijgen een tankpas van de vereniging en houden bij welke km's ze hebben gereden. De vereniging moet natuurlijk ook zeker zijn dat er dan niet privé mee getankt wordt.

- Zijn er wellicht nog andere mogelijkheden tot extra tegemoetkomingen?

 

Uiteraard maken deze vrijwilligers heel veel uren en andere kosten. Het is goed aan te tonen dat het vrijwilligerswerk blijft. Ik hoor graag van jullie. Alvast bedankt!

Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

 • 0

Beste @de--spijker, helaas voor jou valt deze vraag buiten de scope van Higherlevel, dit topic gaat daarom op slot. 

 

Inhoudelijke tip: deze vraag is uiteraard niet uniek en speelt bij vrijwel iedere vereniging of stichting. Dus waarom zou je zelf het wiel proberen uit te vinden?

Benader belangen- en bracheorganisaties voor vrijwilligers of sportverenigingen, zoals bijvoorbeeld platform vrijwillige inzet , neem contact op met een lokaal of regionaal steunpunt vrijwilligerswerk of - indien van toepassing - benader de landelijke koepelorganisatie van deze specifieke sport

 

 


Partner bij  B2Bsure;  specialist arbeidsongeschiktheid en aansprakelijkheid voor ZZP en MBK.  

Vragen, second opinion of offerte ?   →  contact

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 14 leden online en 263 gasten

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept