loading
Ga naar inhoud
Thebusinessman
Verberg

Besteller schrijven die jou als ondernemer voorruit helpt

vraag

Geachte ondernemers,

 

Zojuist besloten: Ik ga een boek schrijven over ondernemerschap.  Ik wil een bestseller schrijven die jou als ondernemer meer omzet en succes gaat brengen in deze unieke tijden.

 

Aan jullie de vraag: Waar zou het boek over moeten gaan? welke uitdaging zijn nu het meest aan de orde van de dag? En welke ontwerpen moeten zeker aanbod komen. 

 

Ik verneem graag jullie feedback en expertise, zodat dit een boek een enorm succes gaat worden waarvan  elke ondernemer de vruchten kan plukken. 

 

Alvast bedankt!

 

Thomas 

Link naar bericht
Delen op andere sites

2 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

 • 3
 • Waardeer dit antwoord

Beste Thomas, 

 

Welkom op HL, ik sluit mij echter bij Joost aan, met dien verstande dat je eigenlijk zelf al antwoord geeft op de vragen die je stelt. Daar waar je de vragen nog niet beantwoordt, zijn ze ook simpel te beantwoorden.

 

Ondernemen is winst maken, je zult er klanten/opdrachtgevers voor moeten werven, daar omzet uit moeten halen, in die omzet moet marge behaald/bewaakt worden en die omzet zal je ook daadwerkelijk moeten incasseren. Tevens moet je een degelijke boekhouding voeren waaruit blijkt hoeveel belasting je verschuldigd bent. 

 

Zoals aangegeven: als jij een bestseller wilt schrijven, moet dat uit jouzelf komen. Als je het via een topic op HL wilt onderzoeken, ben je marktonderzoek aan het doen, danwel aan het enqueteren, en dat is niet toegestaan, zie daarvoor onze Forumregels.

 

Bestsellers schrijven vereist bovendien een zekere taalbeheersing, in jouw titel en tekst zie ik dat daar ook nog wat terrein te winnen valt.

Bijvoorbeeld:

De titel zou immers ook kunnen slaan op zoiets als het aanschrijven van een postorder-klant (besteller) over een auto-onderdeel (voorruit):face-with-rolling-eyes:

 

Dit topic is conform de regels gesloten met het vriendelijke verzoek aan jou om ervoor te zorgen dat jouw volgende bijdragen voldoen aan de regels.

 

Een tip is dat je jouw concept aan dit forum voorlegt volgens het 'Wat vinden jullie van mijn ...' format, waarin je jouw idee  verder kunt vormgeven op basis van de reacties.

 

Alvast bedankt en succes!

aangepast door Hans van den Bergh
Link en verwijzing naar 'WVJVM' toegevoegd

Succes & Groet, Hans van den Bergh, A.C.T.I.V.E. (Adviseur, Coach, Trainer, Inbrenger Van Expertise)-Consultant 'in ruste', gespecialiseerd in Opzetten, Aanpassen of Verbeteren van bedrijven in de Belevenis-, Hospitality- & Leisure-markt. Hulpvraag? Ideeën? Plannen? Neem gerust Contact op!

(Let Op: Mijn reacties als vrijwillig Moderator zijn op basis van toetsing aan de Forumregels, als lid zijn deze op persoonlijke titel)

Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

 • Breng jouw businessplan naar een higher level!

  Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

  • Stel jouw ondernemersvragen
  • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
  • > 65.000 geregistreerde leden
  • > 100.000 bezoekers per maand
  • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
  •  Altijd gratis

 • Wie is er online?

  Er is 1 lid online en 74 gasten

  Bekijk volledige lijst    
 • Ook interessant:

 • OndernemerspleinNL

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké