Jump to content
Thebusinessman
Verberg

Besteller schrijven die jou als ondernemer voorruit helpt

Geachte ondernemers,

 

Zojuist besloten: Ik ga een boek schrijven over ondernemerschap.  Ik wil een bestseller schrijven die jou als ondernemer meer omzet en succes gaat brengen in deze unieke tijden.

 

Aan jullie de vraag: Waar zou het boek over moeten gaan? welke uitdaging zijn nu het meest aan de orde van de dag? En welke ontwerpen moeten zeker aanbod komen. 

 

Ik verneem graag jullie feedback en expertise, zodat dit een boek een enorm succes gaat worden waarvan  elke ondernemer de vruchten kan plukken. 

 

Alvast bedankt!

 

Thomas 

Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

 • 0

Beste Thomas, 

 

Dat zou toch van jouzelf moeten komen. Ik mag toch aannemen dat je een bestseller wilt schrijven over zaken waar je zelf verstand van hebt....


Denarius Advies Fiscaal-juridisch adviseur: rechtsvormkeuze/-wijziging, samenwerkingsverbanden, bedrijfsoverdracht en exit-strategie: legal and tax

Link to post
Share on other sites
 • 3

Beste Thomas, 

 

Welkom op HL, ik sluit mij echter bij Joost aan, met dien verstande dat je eigenlijk zelf al antwoord geeft op de vragen die je stelt. Daar waar je de vragen nog niet beantwoordt, zijn ze ook simpel te beantwoorden.

 

Ondernemen is winst maken, je zult er klanten/opdrachtgevers voor moeten werven, daar omzet uit moeten halen, in die omzet moet marge behaald/bewaakt worden en die omzet zal je ook daadwerkelijk moeten incasseren. Tevens moet je een degelijke boekhouding voeren waaruit blijkt hoeveel belasting je verschuldigd bent. 

 

Zoals aangegeven: als jij een bestseller wilt schrijven, moet dat uit jouzelf komen. Als je het via een topic op HL wilt onderzoeken, ben je marktonderzoek aan het doen, danwel aan het enqueteren, en dat is niet toegestaan, zie daarvoor onze Forumregels.

 

Bestsellers schrijven vereist bovendien een zekere taalbeheersing, in jouw titel en tekst zie ik dat daar ook nog wat terrein te winnen valt.

Bijvoorbeeld:

De titel zou immers ook kunnen slaan op zoiets als het aanschrijven van een postorder-klant (besteller) over een auto-onderdeel (voorruit):face-with-rolling-eyes:

 

Dit topic is conform de regels gesloten met het vriendelijke verzoek aan jou om ervoor te zorgen dat jouw volgende bijdragen voldoen aan de regels.

 

Een tip is dat je jouw concept aan dit forum voorlegt volgens het 'Wat vinden jullie van mijn ...' format, waarin je jouw idee  verder kunt vormgeven op basis van de reacties.

 

Alvast bedankt en succes!

Edited by Hans van den Bergh
Link en verwijzing naar 'WVJVM' toegevoegd

Succes & Groet, Hans van den Bergh, Horeca- & Recreatie-ondernemer 'VOF De Witte Boerderij'

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 13 leden online en 310 gasten

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept