• 0

Catering aan huis

Al een geruime tijd denk ik aan een catering aan huis die ik in het weekend naast mijn werk wil uitvoeren.

Het idee is dat er een beperkt aantal BBQ gerechten te bestellen zijn welke de week erna afgehaald kunnen worden zoals gerookte spareribs, pulled pork etc.

Het zal vooral een lokale onderneming zijn welke afhankelijk is van mond op mond reclame.

 

De basis informatie is inmiddels helder voor mij;

  • Registratie KVK
  • Controleren bestemmingsplan + informeren gemeente
  • NVWA registratie
  • HACCP plan

 

Het voedsel zal in een aparte koeling/vriezer bewaard worden ivm duidelijke scheiding tussen zakelijk en privé voedsel.

 

De keuken moet voldoen aan de opgenoemde HACCP regelgeving. Maar in principe doe ik alles buiten, marineren in een gastronoom bak en het voedsel op de barbecue en ben ik niet afhankelijk van een keuken. Hoe moet ik hier de juiste aanvulling aan geven?

 

Maar zijn er nog andere zaken waar ik rekening mee moet houden? En alle tips en/of kritische noten zijn welkom uiteraard.

 

 

Link naar reactie

Aanbevolen berichten

1 antwoord op deze vraag

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    13 leden, 300 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.