Jump to content
 • Welcome to HigherLevel, the Dutch business forum

  Do you have a business question, do you want feedback on your business plan or do you want to advise others? Then you are at the right place at a higher level. Here entrepreneurs come together to take each other to the next level.
  Ask your question, get a quick answer and share your experiences with entrepreneurs. The moment it suits you!
  During the day, evening and weekend 24/7 free advice and exchange of experience with entrepreneurs who understand!
Aphroditi

8 uur overwerken voor het goede doel!

Recommended Posts

:D NIEUWE GARDE DOET HET WEER! :D

Creatieven in Groningen en Rotterdam werken over voor het goede doel

 

Wegens succes op herhaling: overwerken voor het goede doel. Op 4 november gaan jonge creatieven in Groningen en Rotterdam op vrijdagmiddag voor de verandering eens niet de kroeg in, maar werken ze 8 uur lang over. Voor het goede doel. Gratis en voor niets, tot diep in de nacht. In plaats van met een collectebus de straat op te gaan, besteden Nieuwe Garde-creatieven deze avond hun energie aan het bedenken en maken van een guerillacampagne, een radiospot, een tv-commercial, een filmpje, een advertentie of een complete huisstijl.

 

Waarom? Netwerkorganisatie voor jonge creatieven Nieuwe Garde (www.nieuwegarde.nl) is van mening dat je nooit genoeg onbaatzuchtig creatief kunt zijn. Met goede bedoelingen kun je de gracht dempen, maar dit initiatief bleek vorig jaar een groot succes. Goede doelen kregen gratis mooie ontwerpen en goede ideeën, jonge creatieven de kans om een professionele toevoeging te doen aan hun portfolio én een maatschappelijk verantwoorde bijdrage te geven. Iedereen had bovendien een leuke avond. Mooi meegenomen als je moet overwerken.

 

Inmiddels is Nieuwe Garde gegroeid en heeft een aparte vestiging gekregen in Rotterdam. Vrijdag 4 november wordt er dan ook gelijktijdig in het hoge noorden én in de stoere havenstad overgewerkt. In elke stad zullen vijf teams van vijf creatieven zich onder leiding van een ervaren creatief verzamelen; in Groningen in de Mediacentrale (www.mediacentrale.com), in Rotterdam in Digital Port (www.digitalport.nl). Met een live-verbinding zullen de twee steden met elkaar in contact staan en gedurende de nacht van elkaars vorderingen op de hoogte blijven.

 

Voor meer informatie: zie www.nieuwegarde.nl

 

Over 8 Uur Overwerken (8UO) 2004:

Wilma Roozenboom (Plan Nederland): ‘Bij Plan Nederland waren we positief verrast door dit initiatief, het enthousiasme van de deelnemers en het hoge creatieve niveau van het eindresultaat. Rond de tijd dat dit initiatief liep, hebben we ook met professionele bureaus gepraat, en die zaten verrassend vaak op dezelfde lijn als de Nieuwe Garde-creatieven. Dus ja, 8 uur overwerken is zeker voor herhaling vatbaar!”

 

Noot voor de pers, niet voor publicatie:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Let op: het laatste bericht in het topic waar je op wilt reageren is meer dan zes maanden oud. Onnodig oude topics omhoog halen wordt niet altijd gewaardeerd, maar natuurlijk mag je nog wel op oude topics reageren.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 0 leden online en 82 gasten

  There are no registered users currently online

  (See full list)    
 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept