Jump to content
localhotspots
Verberg

Folder Locolhotspots

Beste allemaal,

 

Ik ben ruim een half jaar nu bezig met het opzetten van een nieuwe website genaamd Localhotspots, een nieuw platform waar o.a. plek is om de leukste winkels/bedrijven op het gebied van beauty, diensten, eten en drinken, fashion, health, kids, kunst, cultuur, zwanger, lifestyle middels een winkelpagina te promoten.  

De ontwikkeling van de site is inmiddels in volle gang en naar verwachting zal de site half november worden opgeleverd. Nu ben ik van origine grafisch ontwerpster, moeder en vrouw van... dus ik moet al een hoop kunnen. :slightly-smiling-face:
Nu het ontwerp af is en de site in ontwikkeling is moet ik alle overige zaken gaan oppakken en afronden en dan heb ik het over Voorwaarden, Abonnementen, Tarieven,  Social Media, Klanten benadering  etc. Aangezien ik op sommige vlakken te weinig ervaring heb en daardoor ik niet weet of ik het goed doe wil ik jullie daarin hulp vragen. Ik heb nu een folder ontwikkeld voor de klant.  Voordat ik het laat drukken zou ik graag hier feedback op willen hebben.  Ik wil jullie dan ook vragen het door te lezen en mij te laten weten of de boodschap duidelijk is.  

 

Waar ik nog mee zit is:

 

 • Payoff is nog wel een dingetje, daar ben ik nog niet over uit. Misschien dat ik  mijn eerste win-actie hierover ga maken
 • Noem ik het eerste maand gratis of 1 maand op proef?
 • Memberships, bij eerste maand (gratis/maand 30 op proef) richt ik dan de winkelpagina van de hotspots helemaal in. Na de proefperiode kunnen ze of meteen opzeggen of kiezen uit een 3 soorten abonnementen met of een looptijd van 3 mnd, een half jaar of een jaar. Is een abonnement van 3 maanden verstandig? Aan de ene kant heb ik ook mijn aanloopperiode nodig om op te starten en is miss 3 mnd niet voldoende om het verloop te laten zien. Aan de andere kant begin ik natuurlijk met 0 en weet niet of ik de klant dan meteen voor 6 maanden kan factureren.  Vind dit best wel lastig.
 • Als laatste € 9,95/€ 14,95/€ 19,95  of  € 10,-/€ 15,-/€ 20,-

 

Mocht dit platform niet geschikt zijn voor dit soort vragen of verzoeken hoor ik het graag dan haal ik mijn vragen ervan af.  

 

Alvast vriendelijk bedankt voor jullie feedback en tijd.
Groetjes
Sabine Fleur

Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

 • 1

Beste Sabine,

 

Welkom op HL

8 minuten geleden, localhotspots zei:

Mocht dit platform niet geschikt zijn voor dit soort vragen of verzoeken hoor ik het graag

Dit platform is uitermate geschikt. Wel vragen wij jou om het in het juiste Format te plaatsen,  dat vind je via de volgende link: WVJVM


Succes & Groet, Hans van den Bergh, A.C.T.I.V.E. (Adviseur, Coach, Trainer, Inbrenger Van Expertise)-Consultant, gespecialiseerd in Belevenis-Economie & Leisure-Marketing, Gediplomeerd Specialist Arbeidsrecht (Arbeidsrechter.nl)

(Let Op: Mijn reacties als vrijwillig Moderator zijn op basis van toetsing aan de forumregels, als lid zijn deze op persoonlijke titel)

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 15 leden online en 419 gasten

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept