Jump to content
Bernna
Verberg

Verschillende stijlen!...graag jullie mening

vraag

 

Dag ondernemers, 

 

Graag jullie mening over de volgende:  zoals ik eerder heb verteld ik wil mijn sieraden webshop  gaan starten (zelfgemaakte sieraden) en gezien ieder bedrijf heeft zijn eigen identiteit en feeling meestal van de oprichter, is het ook zo bij mij als een veelzijdig mens heb ik een brede smaak in alles (kan niks daaraan doen!) muziek, kledingstijl of sieraden etc, zo draag ik zelf graag fijne sieraad of heel groot en aparte sieraden, het draait bij mij altijd om origineel en anders zijn dit vind ik heel belangrijk. Nu ik aan het voorbereiden ben zie ik mijn smaak en veelzijdig identiteit dus zeer terug in mijn ontwerpen en diversiteit van sieraden, zoals verschillende stijlen en materialen. Daarom heb ik ook besloten om voorlopig eerst alleen op kettingen te richten om beter gefocust te blijven. Ik lees vaak dat je zou op 'een ding/stijl' moeten focussen om beter te kunnen slagen anders wordt het 'verwarrend' voor de klant. Maar mijn vraag is, hoe kan een breed assortiment verwarrend zijn? En waarom zou?

Het is niet mijn bedoeling om verschillende stijlen sieraden of kettingen allemaal naast elkaar te showen, NEE. Maar wel de klant mogelijkheid te bieden tussen verschillende smaken en stijlen,  iemand die een fijn metalen sieraad wil kan bij mij terecht maar iemand die iets meer unieks en opvallend wil kan ook bij mij terecht! dat zie ik zelf maar als een groot voordeel, maar is dat ook zo in onderneming?

 

Voorlopig op de markt is er maar erg beperkt assortie van sieraden en dat is maar niks voor mij, het kan wel trendy zijn maar niets nieuws of origineels. Ik wil juist onderscheidend zijn maar ook in ruime aanbod. Wat vinden jullie ervan? Goed idee of juist niet :)

 

 

Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

 • 0
 • Rate this answer
12 minuten geleden, Bernna zei:

Wat vinden jullie ervan? Goed idee of juist niet

Precies voor vragen als deze hanteren wij het format WVJVM, dat geeft jou de mogelijkheid heel gestructureerd het idee uiteen te zetten en op dezelfde manier gerichte reacties te krijgen. 

Ik zet dit topic op slot met het advies/verzoek aan jou om het idee in het format terug te zetten. Succes!


Succes & Groet, Hans van den Bergh, A.C.T.I.V.E. (Adviseur, Coach, Trainer, Inbrenger Van Expertise)-Consultant, gespecialiseerd in Opzetten, Aanpassen of Verbeteren van bedrijven in de Belevenis-, Hospitality- & Leisure-markt. Hulpvraag? Ideeën? Plannen? Neem gerust Contact op!

(Let Op: Mijn reacties als vrijwillig Moderator zijn op basis van toetsing aan de forumregels, als lid zijn deze op persoonlijke titel)

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 7 leden online en 274 gasten

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept