Jump to content
TELBANK
Verberg

TEL

Hallo,

 

Ik zoek partner voor toekomstige realisatie om met de door geboorte li censeerde ondernemers naam TEL in affiliatie te gaan met benodigde bedrijven voor telecommunication , e-commerce , logistic's die nog gevonden moeten worden voor naamsamenwerking. Graag advies

 

Ik wil hulp bij het oprichten van een bedrijf in de telecommunicatie e-commerce en logistiek ik wil deze taken verbinden ze zijn dagelijks nodig en er is geld me te verdienen Van zelf producent worden (mobieltjes) tot affiliatie goederen, opzetten van nieuwe infrastructuren in de markten ik ben er niet zo goed in wat ik vraag daarom vraag ik het aan iemand anders het gaat natuurlijk ook om fund raising voor het doel met overnames en fusies het kenmerk van deze drie taken Ik wil een all in one service leveren het liefst van af geboorte aan denk all die luiers maar ook de gepensioneerde millionaire die er maar ziet hoe de tijd vergaat en geld steeds minder waard van pizza tot autoverzekering alles meer noch wat een mens nodig heeft vergeet die studie tijd niet in je leven alles waarom het leven draait als all in one service bedenkt allemaal die tijd met al die onnuttige contracten vergeet ook niet de consumentenbonden ... Waar het op neer komt is deze service te bundelen service gelijk aan het leven van de mens en zijn menselijke benodigdheden alles ronde om het leven een super supermarkt van begin tot eind. Dat is de service van telecommunication e-commerce. logistic #TEL ps zou jij met deze service mensen willen werven ? inclusief oprichten https://www.linkedin.com/groups/8941255/

Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

 • 0

Beste Telbank

 

Welkom op HL 

 

Voor de zoektocht naar een partner bestaat de vraag en aanbod sectie 

Verzoeke jouw oproep daarin te plaatsen, een topic openen is daarvoor ongeschikt

Daarom is dit topic gesloten

 

Succes!


Succes & Groet, Hans van den Bergh, Horeca- & Recreatie-ondernemer VOF De Witte Boerderij, A.C.T.I.V.E. (Adviseur, Coach, Trainer, Inbrenger Van Expertise) in Marketingmanagement, Gediplomeerd Specialist Arbeidsrecht (Arbeidsrechter.nl)

(Let Op: Mijn reacties als vrijwillig Moderator zijn op basis van toetsing aan de forumregels, als lid zijn deze op persoonlijke titel)

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er is 1 lid online en 118 gasten

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept