Jump to content
Mikky Vrolijk
Verberg

Vernieuwd: RVO Zakenpartnersupport Op Maat: zakenpartners vinden 2021

vraag

Bron: RVO

 

Zakenpartnersupport Op Maat. Dat is vanaf 1 januari 2021 de nieuwe naam van de Zakenpartnerscan.

Met Zakenpartner Support op Maat krijgen ondernemers met internationale ambities, individueel advies en maatwerkondersteuning bij hun zoektocht naar nieuwe zakenpartners. De dienst is flexibel en praktisch. Hierdoor sluit Zakenpartnersupport Op Maat beter aan bij de behoeften van ondernemers.

 

! TIP : bekijk hier de Zakenpartnersupport Op Maat

 

Maatwerk staat voorop

De lancering van de vernieuwde tool past bij de verschuiving naar individuele dienstverlening. In plaats van grote, vaststaande productpakketten, staat maatwerk voorop en de behoefte van de ondernemer centraal. We kijken samen met de ondernemer hoe zij het beste in contact komen met buitenlandse zakenpartners in hun specifieke branche.

 

Korte lijnen met de ondernemer

Ondernemers worden stap voor stap meegenomen in de zoektocht naar interessante contacten. Zo krijgen ondernemers advies over buitenlandse vakbeurzen en digitale evenementen. Daar kunnen zij hun producten etaleren en direct in contact komen met een groot aantal potentiële partners.

Kenmerkend voor Zakenpartnersupport Op Maat zijn de korte lijnen met de ondernemer. Resultaten worden direct gedeeld, zodat ondernemers sneller voet aan de grond krijgen in hun nieuwe markt.

 


Netwerken: Het gaat er niet om wie je bent, maar wie je kent !

Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

 • 0
 • Rate this answer

Ik ben zelf gevestigd in het buitenland (Polen), heb daar in 38 jaar een groot zakelijk netwerk opgebouwd; net als mijn Poolse vrouw met haar eigen accountantsbedrijf.

 

Op basis hiervan denken we beide voor Nederlandse bedrijven en ondernemers een goede partner te kunnen zijn; niet alleen voor fiscale zaken (belastingaangiften privé/ZZP/Poolse BV) en juridische diensten (notaris) ; maar o.a. ook voor vertaalservices en onroerend goed.

Verder voor zaken als product sourcing (onderdelen, half-fabricaten, materialen, producten), local representation (lokale kwaliteitscontrole, levertijdbewaking, formaliteiten)) en Private Label food.

 

We hebben ons daarom bij de RVO gemeld als zijnde beschikbaar voor het andere eind van deze matchmaking, helaas heeft de RVO geen enkel register waarin wij geplaatst zouden kunnen worden want men registreert slechts Nederlandse bedrijven....

 

Ik zou graag van u vernemen hoe wij toch nog bekend gemaakt zouden kunnen worden aan Nederlandse bedrijven en ondernemers met plannen in Poolse richting.

 


http://www.onym.nl

voor al uw inkoop/product sourcing in Polen, uw boots on the ground aldaar, wij hebben de contacten in Polen, wij weten de weg

ook voor fiscale, juridische zaken en real estate zijn wij hier uw partner

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 15 leden online en 303 gasten

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept