Jump to content
JoyceVerdijk
Verberg

Businesspartner en/of meedenker gezocht

Voor mijn startup ben ik op zoek naar een businesspartner en/of meedenker.

Het betreft een netwerkplatform voor Professionals

Er ligt al een vergevorderd businessplan, dat ik ook al getoetst heb bij de doelgroep, eigenlijk zijn we klaar voor vertrek en beginnen we met bouwen.

Ondanks dat ik genoeg mensen in mijn netwerk heb waar ik mijn plannen mee kan bespreken heb ik toch besloten dat ik een dedicated businesspartner wil hebben.

Ik geloof in 1+1= 3 en ben ervan overtuigd dat verschillende achtergronden elkaar en het uiteindelijke resultaat zullen versterken.

Ik ben niet perse op zoek naar iemand die geld wil investeren, maar naar iemand die wil participeren door kennis te delen.

 

Ik realiseer mij heel goed dat mijn vraag nog absoluut niet concreet is. Bij interesse ga zal ik de plannen uitvoerig uit de doeken doen.

 

Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

 • 0

Beste Joyce, 

Welkom op HL 

Het forum waar we graag met je meedenken, dus dat kan in dit topic. Is het echter een heel concrete zoekvraag voor een sparringpartner o.i.d. dan raden wij de vraag en aanbod sectie aan om het in te plaatsen.


Succes & Groet, Hans van den Bergh, Horeca- & Recreatie-ondernemer VOF De Witte Boerderij, A.C.T.I.V.E. (Adviseur, Coach, Trainer, Inbrenger Van Expertise) in Marketingmanagement, Gediplomeerd Specialist Arbeidsrecht (Arbeidsrechter.nl)

(Let Op: Mijn reacties als vrijwillig Moderator zijn op basis van toetsing aan de forumregels, als lid zijn deze op persoonlijke titel)

Link to post
Share on other sites
 • 0

 

Het onderwerp netwerk-platforms (communities, ecosystems) is ook in bredere zin interessant, dus wellicht kunnen we een verzameltopic maken waar ervaringen uitgewisseld worden met het vormen, beheren, motiveren, activeren en wellicht zelfs monetariseren van zulke gemeenschappen.

 

Dit forum is in zekere zin ook een netwerk-platform (hoewel het onderling verbinden ondergeschikt is aan het delen van ervaringen en het beantwoorden van vragen), maar er zijn anderen die bv via Linkedin, Facebook of een eigen newssite communiceren. 

 

Het is niet mijn bedoeling je onderwerp te kapen met deze opmerking Joyce, maar wellicht vind je zo ook makkelijker een business-partner of lotgenoten met ervaring. :upside-down-face:


Zucht...

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 9 leden online en 228 gasten

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept