Jump to content
JoyceVerdijk
Verberg

Hoe vind ik een Businesspartner en/of meedenker

vraag

Voor mijn startup ben ik op zoek naar een businesspartner en/of meedenker.

Het betreft een netwerkplatform voor Professionals

Er ligt al een vergevorderd businessplan, dat ik ook al getoetst heb bij de doelgroep, eigenlijk zijn we klaar voor vertrek en beginnen we met bouwen.

Ondanks dat ik genoeg mensen in mijn netwerk heb waar ik mijn plannen mee kan bespreken heb ik toch besloten dat ik een dedicated businesspartner wil hebben.

Ik geloof in 1+1= 3 en ben ervan overtuigd dat verschillende achtergronden elkaar en het uiteindelijke resultaat zullen versterken.

Ik ben niet perse op zoek naar iemand die geld wil investeren, maar naar iemand die wil participeren door kennis te delen.

 

Ik realiseer mij heel goed dat mijn vraag nog absoluut niet concreet is. Bij interesse ga zal ik de plannen uitvoerig uit de doeken doen.

 

 

 

Edited by Hans van den Bergh
Titel aangepast
Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

 • 0
 • Rate this answer

Beste Joyce, 

Welkom op HL 

Het forum waar we graag met je meedenken, dus dat kan in dit topic. Is het echter een heel concrete zoekvraag voor een sparringpartner o.i.d. dan raden wij de vraag en aanbod sectie aan om het in te plaatsen.


Succes & Groet, Hans van den Bergh, A.C.T.I.V.E. (Adviseur, Coach, Trainer, Inbrenger Van Expertise)-Consultant, gespecialiseerd in Opzetten, Aanpassen of Verbeteren van bedrijven in de Belevenis-, Hospitality- & Leisure-markt. Hulpvraag? Ideeën? Plannen? Neem gerust Contact op!

(Let Op: Mijn reacties als vrijwillig Moderator zijn op basis van toetsing aan de forumregels, als lid zijn deze op persoonlijke titel)

Link to post
Share on other sites
 • 0
 • Rate this answer
Posted 21397 - 1,248

 

Het onderwerp netwerk-platforms (communities, ecosystems) is ook in bredere zin interessant, dus wellicht kunnen we een verzameltopic maken waar ervaringen uitgewisseld worden met het vormen, beheren, motiveren, activeren en wellicht zelfs monetariseren van zulke gemeenschappen.

 

Dit forum is in zekere zin ook een netwerk-platform (hoewel het onderling verbinden ondergeschikt is aan het delen van ervaringen en het beantwoorden van vragen), maar er zijn anderen die bv via Linkedin, Facebook of een eigen newssite communiceren. 

 

Het is niet mijn bedoeling je onderwerp te kapen met deze opmerking Joyce, maar wellicht vind je zo ook makkelijker een business-partner of lotgenoten met ervaring. :upside-down-face:


Zucht...

Link to post
Share on other sites
 • 0
 • Rate this answer

Dag Annedien, Op dit moment vooral juridisch en financieel... maar daarnaast is het fijn om te sparren met een andere ondernemer.

Iemand die ervaring heeft met startups of startende ondernemingen, die open staat voor verandering, die mee wil denken en kritisch durft te zijn zonder zijn eigen mening door te willen drukken. Ik ben gewend om met grote teams te werken. Nu werk ik in een klein team en veel alleen dus dan is het fijn om met een ervaringsdeskundige te kunnen sparren.

 

 

Link to post
Share on other sites
 • 0
 • Rate this answer

Ha Joyce,

 

Zoals anderen aangeven denk ik dat dit een mooie plek is om je ideeën te plaatsen en,  vanuit meerdere perspectieven, feedback en nieuwe input te krijgen.

 

Mod-commentaar: Joyce heeft ook een oproep in de Vraag en Aanbod Sectie geplaatst waarop individueel gereageerd kan worden. In dit topic s.v.p. alleen de discussie.

 

 

Edited by Hans van den Bergh
Reactie op oproep verwijderd
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 5 leden online en 249 gasten

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept