Jump to content
StefanK

Hoeveelheid ascorbinezuur (E300) als additief in Pesto?

Recommended Posts

Beste mensen,

 

Om een houdbaarheid te verkrijgen van minimaal 30 dagen wil ik als enige additief E300 toevoegen aan koelverse pesto. Maar nu heb ik mij wezenloos lopen zoeken naar verhoudingen maar kan deze niet vinden. Ook heb ik het 'handboek additieven voor levensmiddelenfabrikanten' gedownload maar ook daar word ik niet veel wijzer van.

 

Is er iemand die weet hoe ik te weten kom hoeveel ascorbinezuur ik moet gebruiken om zonder verzuring de gewenste houdbaarheid te verkrijgen op bijvoorbeeld een potje pesto met een inhoud van 250 gram?

 

Met dank en hartelijke groeten!
Stefan

 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Bring your business plan to a higher level!

    All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

    • Ask your entrepreneur questions
    • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
    • > 65,000 registered members
    • > 100,000 visitors per month
    •  Available 24/7 / within <6 hours of response
    •  Always free

  • Who's Online

    Er zijn 17 leden online en 388 gasten

    (See full list)    
  • Also interesting:

  • Ondernemersplein



EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept