Hoeveelheid ascorbinezuur (E300) als additief in Pesto?

Aanbevolen berichten

Beste mensen,

 

Om een houdbaarheid te verkrijgen van minimaal 30 dagen wil ik als enige additief E300 toevoegen aan koelverse pesto. Maar nu heb ik mij wezenloos lopen zoeken naar verhoudingen maar kan deze niet vinden. Ook heb ik het 'handboek additieven voor levensmiddelenfabrikanten' gedownload maar ook daar word ik niet veel wijzer van.

 

Is er iemand die weet hoe ik te weten kom hoeveel ascorbinezuur ik moet gebruiken om zonder verzuring de gewenste houdbaarheid te verkrijgen op bijvoorbeeld een potje pesto met een inhoud van 250 gram?

 

Met dank en hartelijke groeten!
Stefan

 

Link naar reactie

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    7 leden, 242 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.