Jump to content
Mitchell Leeuw
Verberg

App/website bouwen

 Hallo. Ik heb een idee waarvan ik geloof dat het zeer winstgevend kan zijn, en je zult, nadat je het hebt doorgenomen, deze zelfde mening delen. Al zou het eerste niet het geval zijn, het kan toch de wereld veranderen en een reusachtig impact op de hele wereld hebben. Als ik kijk naar vergelijkbare ondernemingen, nationale en internationale,  zijn ze, ondanks de crisis, zeer succesvol.

 Nou, in mijn eentje probeer ik geld te verdienen om het idee tot leven te brengen, maar mijn methode kan maanden in beslag nemen, bovendien is het meer een gok; ik ben sowieso verzekerd van succes, maar hoeveel succes weet ik niet. Ook komt erbij dat het product dat uit het idee geboren wordt gepatenteerd moet worden. Ik kan dit geld ophoesten, maar, zoals ik al zei, het kan misschien zelfs 1 jaar of meer duren tot ik het heb verdiend, en ik wil niet wachten.

 Het gaat om technologie ideeën. (Denk hierbij maar aan apps en websites. Daarom zoek ik programmeurs met wie ik het idee kan bespreken; het liefst uit Noord-Brabant of, liever nog, Eindhoven. 

Bedankt.

 

Mod-edit: Welkom op HL, oproepen (en de reacties erop) als deze dienen echter in de Vraag en Aanbod Sectie te worden geplaatst, s.v.p. niet in het Topic

Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

 • 0
16 minuten geleden, Mitchell Leeuw zei:

@@rh0  kun je mij alsjeblieft een privé bericht sturen? Dan krijg je mijn emailadres en kunnen we dit beter bespreken.

Als het inderdaad niet de bedoeling is het e.e.a. hier in een topic te bespreken, zet ik het bij dezen op slot en wordt het later verwijderd. Nogmaals: maak voor oproepen als deze s.v.p. gebruik van de Vraag en Aanbod Sectie 


Succes & Groet, Hans van den Bergh, A.C.T.I.V.E. (Adviseur, Coach, Trainer, Inbrenger Van Expertise)-Consultant, gespecialiseerd in Opzetten, Aanpassen of Verbeteren van bedrijven in de Belevenis-, Hospitality- & Leisure-markt. Hulpvraag? Ideeën? Plannen? Neem gerust Contact op!

(Let Op: Mijn reacties als vrijwillig Moderator zijn op basis van toetsing aan de forumregels, als lid zijn deze op persoonlijke titel)

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 12 leden online en 442 gasten

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept