Sinds kort ben ik eigenaar van een landelijk gelegen oud (hoeve)cafétje met zeer veel uitbatingspotentieel: gezellig en warm interieur, zeer goede ligging, veel passage van wandelaars en fietsers, zeer veel parkeergelegenheid, naamsbekendheid tot ver in de regio, heel groot terras. Binnenkort starten de renovatiewerken en ondertussen zieken we de corona-pandemie uit.
Verhuren (handelshuur) wil ik liever niet doen, gezien de risico's die dit met zich meebrengt, zeker in de horeca-sector.
Daarom ben ik op zoek naar een haalbare uitbatingsstrategie waarbij ik nog iets in de pap te brokken heb zodat het concept (gezellige, deftige, landelijke stijl) zeker bewaard blijft.
Persoonlijk denk ik dat het het meest interressant zou zijn om dit cafétje enkel in de weekends (vrijdag-zaterdag-zondag) open te houden.
Zijn er mensen die ervaring hebben in het laten uitbaten van een horeca-zaak, wat zijn de mogelijkheden in deze, en vooral, wat zijn de valkuilen?
Zie jij kansen voor je onderneming/bedrijf in het buitenland? Met RVO onderneem je verder.
Kijk wat onze kennis, contacten en financiële mogelijkheden voor jou kunnen betekenen.
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
Roger123
Roger123
Goeiedag,
Sinds kort ben ik eigenaar van een landelijk gelegen oud (hoeve)cafétje met zeer veel uitbatingspotentieel: gezellig en warm interieur, zeer goede ligging, veel passage van wandelaars en fietsers, zeer veel parkeergelegenheid, naamsbekendheid tot ver in de regio, heel groot terras. Binnenkort starten de renovatiewerken en ondertussen zieken we de corona-pandemie uit.
Verhuren (handelshuur) wil ik liever niet doen, gezien de risico's die dit met zich meebrengt, zeker in de horeca-sector.
Daarom ben ik op zoek naar een haalbare uitbatingsstrategie waarbij ik nog iets in de pap te brokken heb zodat het concept (gezellige, deftige, landelijke stijl) zeker bewaard blijft.
Persoonlijk denk ik dat het het meest interressant zou zijn om dit cafétje enkel in de weekends (vrijdag-zaterdag-zondag) open te houden.
Zijn er mensen die ervaring hebben in het laten uitbaten van een horeca-zaak, wat zijn de mogelijkheden in deze, en vooral, wat zijn de valkuilen?
Dank bij voorbaat voor uw feedback!
Mvg,
Roger
Link naar reactie
https://www.higherlevel.nl/forums/topic/71113-uitbatingsstrategie-horeca-zaak/Delen op andere sites
Aanbevolen berichten
2 antwoorden op deze vraag