Jump to content
International Business
Verberg

Wie kent een innoverend bedrijf in SaaS voor mijn product ideeën?

Sinds de pandemie begon heb ik product ideeën ontwikkeld die een groot probleem oplossen voor het aannemen van freelancers en algehele communicatie.

Dit is namelijk een groot onopgelost probleem wat freelance platforms weigeren op te lossen en ondernemers veel tijd en geld kost.

Ik heb veel contact gehad en gezocht met freelance platforms. Helaas ben ik tegen veel problemen aangelopen waardoor ik nog nergens mijn verhaal heb mogen doen, terwijl het bedrijven en de gewone ondernemer en ZZP'er veel geld kost. 

Hoewel ik wellicht nog aan een Nederlands bedrijf mag pitchen, ben ik alvast aan het onderzoeken of er in Nederland ondernemers zijn die met mij hiermee aan de slag willen?

 

Ik ben op zoek naar een ondernemer of bedrijf om dit samen op de markt te zetten. Ik heb Intellectueel Eigendom in Australië en in Nederland. Of via een Licensing overeenkomst of volledige samenwerking kunnen we samen dit probleem op lossen en perspectief bieden aan bedrijven, ondernemers, freelancers en werkzoekenden. 

Het product concept, hoe het moet werken, alle ideeën en oplossingen met ontwerpen liggen al maandenlang klaar. Dit is voor SaaS producten en ik denk aan een PWA app om het op een kost-effectieve manier te produceren en het product aan te kunnen bieden.

 

PWA (Progressive Web App) is waarmee je zonder kennis van code een app kan ontwikkelen en snel kan delen met klanten. Het hoeft dus ook niet naar de App store zoals de meeste apps, maar kan bijvoorbeeld gedownload worden door klanten via SMS, email, social media etc.

We hoeven hier zelf geen kennis voor te hebben, ik heb een bedrijf gevonden die de PWA app en producten kan ontwikkelen via een service die ze aanbieden. Standaard heeft dit bedrijf alle basis tools.

 

Mocht je iemand in je netwerk hebben die in SaaS, software, freelance industrie of innovatie zitten, dan kom ik graag in contact.

Of als je een bedrijf kan aanraden die openstaat voor dit type praktische en probleem-oplossende innovatie, dan hoor ik het graag.

 

Alvast bedankt.

 

Met vriendelijke groet,

 

Maybritt (slechts een meedenkende ondernemer)

 

Industrie: SaaS & Software

Type samenwerking: Het liefste een Licensing Overeenkomst 

Mogelijke klanten: werkgevers, corporate bedrijven, ondernemers, uitzendbureaus

Mogelijke winst: In mijn berekeningen kost dit freelance bedrijven alleen al $1 tot $10 miljoen per jaar in gemiste inkomsten. 

Bewijs van probleem: Overal en ik kan het laten zien. De producten kunnen ook op een iets andere manier gebruikt worden waardoor het voor werkzoekenden een praktisch product kan worden zodat ze hun banenkans vergroten. 

Aandacht: gehad van grote corporate bedrijven het afgelopen jaar, helaas heb ik nergens het mogen uitleggen of iemand kunnen spreken behalve diverse ondernemers en freelancers.

Vooral op LinkedIn veel aandacht gehad van bestuursleden van grote freelance platforms, product managers en CEO's.

 

Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

 • 0
1 uur terug, International Business zei:

Ik ben op zoek naar een ondernemer of bedrijf om dit samen op de markt te zetten. 

 

Welkom op HL

 

Deze concrete vraag kun je het best in onze Vraag en Aanbod Sectie zetten. 

 

Reacties op je idee:

1 uur terug, International Business zei:

Het product concept, hoe het moet werken, alle ideeën en oplossingen met ontwerpen liggen al maandenlang klaar.

Kun je heel gericht krijgen in het WVJVM-format

 

1 uur terug, International Business zei:

een groot probleem oplossen voor het aannemen van freelancers en algehele communicatie.

Daar kunnen we in dit topic lekker over sparren als je er wat meer over prijs geeft...


Succes & Groet, Hans van den Bergh, A.C.T.I.V.E. (Adviseur, Coach, Trainer, Inbrenger Van Expertise)-Consultant, gespecialiseerd in Opzetten, Aanpassen of Verbeteren van bedrijven in de Belevenis-, Hospitality- & Leisure-markt. Hulpvraag? Ideeën? Plannen? Neem gerust Contact op!

(Let Op: Mijn reacties als vrijwillig Moderator zijn op basis van toetsing aan de forumregels, als lid zijn deze op persoonlijke titel)

Link to post
Share on other sites
 • 0
Quote

PWA (Progressive Web App) is waarmee je zonder kennis van code een app kan ontwikkelen en snel kan delen met klanten. 

Dit is niet correct. Je hebt zeker kennis van code nodig, bijvoorbeeld HTML en JavaScript. Maar je hoeft geen native iOS en Android app te ontwikkelen. Meer info bv op deze link: https://www.emerce.nl/achtergrond/de-progressive-web-app-alles-wat-je-moet-weten

 

Quote

Ik ben op zoek naar een ondernemer of bedrijf om dit samen op de markt te zetten.

Ik ben zelf web ontwikkelaar geweest, maar zit momenteel te weinig in die wereld om je een juiste partij voor te stellen. Maar ik weet wel dat er vaker partijen voorbij kwamen met een idee en het dan samen wilden ontwikkelen. Alleen samen hield meestal in dat er geen geld beschikbaar was en dat de softwareontwikkelaar gratis het product mocht ontwikkelen om later te delen in de winst. Hier was meestal niet veel animo voor.

 

Succes in ieder geval met het vinden van jouw oplossing.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 4 leden online en 283 gasten

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept