Jump to content
Jaap B
Verberg

Mobiele pinapparatuur

Voor de vaste Pin maak ik gebruik van CCV, echter ben ik nu ook op zoek naar iets makkelijks voor onderweg, zodat klanten makkelijk bij levering kunnen betalen. Hoe zijn de ervaringen met bijvoorbeeld Sumup en Izettle? Zijn er nog andere aanbieders? Voor mij is vooral gebruiks gemak van belang. Ding moet eenvoudig te installeren zijn, en de kosten per transactie niet al te hoog

Link to post
Share on other sites

13 answers to this question

Recommended Posts

 • 0

De mobiele 3g van SumUp heeft mij altijd goede diensten bewezen... opladen was wel aandachtspuntje..


Succes & Groet, Hans van den Bergh, A.C.T.I.V.E. (Adviseur, Coach, Trainer, Inbrenger Van Expertise)-Consultant, gespecialiseerd in Opzetten, Aanpassen of Verbeteren van bedrijven in de Belevenis-, Hospitality- & Leisure-markt. Hulpvraag? Ideeën? Plannen? Neem gerust Contact op!

(Let Op: Mijn reacties als vrijwillig Moderator zijn op basis van toetsing aan de forumregels, als lid zijn deze op persoonlijke titel)

Link to post
Share on other sites
 • 0
18 uur geleden, Wigbolt zei:

Gewoon de bankapp tegen veel lagere kosten? De betaallink kan gewoon op de (digitale) factuur of pakbon staan.

 

 

Blijft een lastige: Vrijwel iedereen heeft een smartphone met internetbankieren app, en meestal kun je gewoon een QR code scannen om de betaling te doen. Dat werkt goed en in deze tijd ook wel handig: altijd contactloos. 

 

Het probleem is echter dat er altijd mensen zijn die geen smartphone met bankieren hebben, of het wellicht niet vertrouwen, maar wel kunnen pinnen. 

 

Wat je zou kunnen doen is gaan voor de aanbieder met de laagste vaste kosten, ook al kost dat per transactie meer. Kwestie van bij voorkeur laten betalen met QR scan, maar toch pin te accepteren als het echt niet anders kan. 

 

Overigens hangt het wel een beetje af van de bedragen: Met iets als sumup heb je geen vaste kosten en het apparaat zelf kost een paar tientjes, maar je betaalt wel 2% transactiekosten. Niet zo'n punt bij iets van een paar tientjes, maar als het gaat om honderden euro's per transactie loopt dat wel rap in de papieren. 

Link to post
Share on other sites
 • 1

vergeet niet dat iZettle en Sumup met percentages werken, dus als je veel transacties hebt of hogere bedragen kan dat aardig in de papieren lopen..
check ook vooral CCV als je daar al een contract hebt!


"zoek het maar uit"

Link to post
Share on other sites
 • 0

Ik gebruik al jaren tot tevredenheid iZettle. Het aantal transacties en de hoogte van de bedragen maakt dat ik (nog wel) voordeliger uit ben dan met een contract. iZettle heet nu Zettle en is onderdeel geworden van PayPal. Ben benieuwd wat dat met de tarieven gaat doen. 

Edited by De Ketchupmaker
Link to post
Share on other sites
 • 1

Het gaat meestal om bedragen tussen de 150 en 500 euro, niet veel transacties. Een paar per week, in voorjaar en  zomer wat meer, maar nu met corona duidelijk  minder. Ik vind een betaallink zelf niet zo prettig. Vooral oudere mensen doen toch liever PIN of iets dat ze kennen. Ik wil eigenlijk vooral van het contante geld af. Afstorten kost nu ook beduidend meer en het lokale afstortpunt is gesloten. Dichtsbijzijnde is 2 dorpen verderop...

Link to post
Share on other sites
 • 0
Op 8-3-2021 om 13:40, Maarten Visser zei:

Betaalverzoek met QR code, en wie geen smartphone heeft, handje contantje.  Die mobiele apparaten romen je omzet aardig af.

 

Cash is misschien niet zo verstandig voor 'onderweg' - het hangt natuurlijk van de bedragen af, en je zit ook met wisselgeld en dergelijke. Als je zichtbaar bent als bezorger en met weet dat je redelijke hoeveelheden cash bij je draagt is de kans op beroving bovendien ook aanzienlijk. 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 10 leden online en 382 gasten

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • Ondernemersplein



EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept