• 0

Duurzaam ondernemen

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Sergio en ben 29 jaar en al 3 jaar een ZZP'er en daarnaast hoop ik dat jullie en je naasten gezond en wel zijn.

Ik heb een idee dat ik ga opzetten in de duurzaamheid als (horeca)ondernemer.

Echter wil ik mensen leren kennen die al ondernemen in duurzaamheid in de branche Horeca/restaurants.

 

Het lijkt mij leuk om te sparren over bepaalde onderwerpen die ter sprake komen. Mijn idee is uniek maar wie heeft dat nou niet? Ik wil deze idee in de komende 5 jaar gaan realiseren. 

Daarnaast hoop ik dat we snel elkaar kunnen zien op bijeenkomsten.

 

Ik hoop met dit bericht te bereiken dat ondernemers (die niet alleen al succesvol zijn) maar mij in deze horeca duurzaamheid onderneming zien als een startende.

 

Alvast bedankt voor je reactie.

 

Groet,

 

Sergio

 

Link naar reactie

Aanbevolen berichten

3 antwoorden op deze vraag

  • 0

Welkom op HL 

16 minuten geleden, Sergio777 zei:

Het lijkt mij leuk om te sparren over bepaalde onderwerpen die ter sprake komen.

Dan ben je aan het juiste adres, dus brand maar los.

17 minuten geleden, Sergio777 zei:

Mijn idee is uniek maar wie heeft dat nou niet? Ik wil deze idee in de komende 5 jaar gaan realiseren. 

Als je gerichte feedback op jouw idee wilt, kun je dat gestructureerd onderbrengen in een handig format: WVJVM

Succes & Groet, 

Hans (J.H.) van den Bergh, MSc BEc

HL-Deelnemer en -Moderator I Social Designer I Consultant Communicatie -, Innovatie - en Marketing-Strategie I Design Thinker Gediplomeerd Specialist Arbeidsrecht  Bedrijfsidee? Toets het gratis: HIERMEE!

Link naar reactie
  • 0
In Memoriam
Retired Mod     11,3k 479

Beste Sergio777 welkom op ons forum.

 

Ik heb het idee dat horeca-ondernemers inderdaad veel aandacht (gaan) besteden aan duurzaam ondernemen. Al dan niet verplicht. Want  ook vele wet- en regelgeving wordt afgedwongen om duurzamer te ondernemen. Bijv. door geen plastic rietjes, tasjes, take-away-materiaal te mogen gebruiken binnen afzienbare tijd. Vrijwillig zie ik ook een beweging met  het tegengaan van voedselverspilling en zie je qua menu's ook steeds meer vegetarisch of vegan gerechten op de menukaart (van dier naar plant).

 

25 minuten geleden, Sergio777 zei:

Het lijkt mij leuk om te sparren over bepaalde onderwerpen die ter sprake komen.

Zeker leuk ! Idee lijkt mij dan, dat jij start met een onderwerp m.b.t. duurzaam ondernemen in de horeca. Dan kunnen andere (horeca)ondernemers met je meedenken.

Immers, het gaat niet alleen om de horeca-ondernemer, maar ook om de keten (toeleveranciers) daar om heen die duurzaam moeten/willen zijn.

 

 

Netwerken: Het gaat er niet om wie je bent, maar wie je kent !

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    5 leden, 219 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.