Jump to content
Robwerkt
Verberg

Ondernemingsplan voor adviesbureau

vraag

Hoi allemaal,

 

Mijn naam is Rob en vanuit het UWV ben ik een onderzoeksperiode gestart om te kijken of een eigen bedrijf starten haalbaar is.

Ik wil graag mijn kennis van sales en marketing overbrengen naar klanten die ondersteuning nodig hebben met name in de Duitstalige markt (Automotive)

Nu is natuurlijk de vraag zit men hierop te wachten? De grote consultancy bureaus hebben specialisten in huis en al referenties. Daar ik startende ben zijn alle tips en tricks welkom om mijn idee succesvol te maken!

Door middel van mijn hands on mentaliteit, No-Nonsense en een vleugje Rock 'n' Roll, creativiteit, motivatie en inspiratie wil ik mij onderscheiden in de markt (ben bezig met een pitch). Ik zou  graag in contact komen met ondernemers die reeds de stap gemaakt hebben en die me een beetje wegwijs kunnen maken. 

 

Mvg Rob

Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

 • 0
 • Rate this answer

Welkom op HL 

 

Inderdaad is hier een mooie plaats om ideeën te ventileren en daar feedback op te vragen. 

 

Ook is het correct dat je vooraf een haalbaarheidsonderzoek doet of men in voldoende mate bereid is voor jouw prestaties de portemonnee te trekken. 

 

Met de pitch zou ik even wachten tot het jou duidelijk is 1. wie jij bent en 2. wat je kunt,  3. wat je daarmee zou kunnen en willen bereiken, 4. hoe dat te bereiken is en 5. wat daarvoor nodig is. 

 

Die vijf vragen moet je vanzelfsprekend zelf onderzoeken, immers kan niemand anders dat voor je doen. Onderzoek de haalbaarheid in zoveel mogelijk aspecten, zoals financieel, organisatorisch, juridisch, etc...

 


Succes & Groet, Hans van den Bergh, A.C.T.I.V.E. (Adviseur, Coach, Trainer, Inbrenger Van Expertise)-Consultant, gespecialiseerd in Opzetten, Aanpassen of Verbeteren van bedrijven in de Belevenis-, Hospitality- & Leisure-markt. Hulpvraag? Ideeën? Plannen? Neem gerust Contact op!

(Let Op: Mijn reacties als vrijwillig Moderator zijn op basis van toetsing aan de forumregels, als lid zijn deze op persoonlijke titel)

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 16 leden online en 326 gasten

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept