loading
Ga naar inhoud
bglvanb
Verberg

Gezocht: kleinschalige agrarische bedrijfsplannen

vraag

Beste forumgenoten, ik ben al een tijdje op zoek naar een database met daarin kleinschalige agrarische bedrijfsplannen. Ik kom op verschillende plekken mogelijkheden tegen voor gefinancierde trajecten voor bestaande agrarische ondernemers om hun bedrijfsplannen duurzaam te maken. Bijvoorbeeld het subsidietraject duurzame landbouw van Rijksdienst van Ondernemend Nederland en LTO Noord die gratis bedrijfsplan en advies geeft bij het omvormen van bestaande bedrijven. Kent iemand een openbare database met verschillende scenario's rondom kleinschalige duurzame agrarische bedrijfsplannen? Of zijn er deelnemers die die plannen willen delen in ruil voor inhoudelijke feed back van iemand met een MARCOM achtergrond en jarenlange werkervaring in digital marketing/e-commerce? Zelf heb ik enkele voorbeelden verzameld rondom voedselbossen, op permacultuur gebaseerde landbouw en geiten fokken. 

 

De reden van mijn vraag is dat ik overweeg om 3 hectare weiland met verschillende stallen en woonvertrekken aan te schaffen en affiniteit met de agrarische sector heb. Aan de hand van een aantal scenario's wil ik beslissen of ik mijn baan kan opzeggen ;-). 

aangepast door bglvanb
Link naar bericht
Delen op andere sites

4 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

 • 0
 • Waardeer dit antwoord
Op 4-10-2021 om 11:56, bglvanb zei:

iemand met een MARCOM achtergrond

Dan zou je toch iets moeten weten van het opstellen van een businessplan? Met name dat dit altijd en  voornamelijk door en voor jezelf wordt opgesteld om zelf te kunnen beoordelen of het idee haalbaar uit te voeren is? Een voorbeeld zoals je dat gevonden hebt, zou wel mooi als leidraad kunnen dienen...


Succes & Groet, Hans van den Bergh, A.C.T.I.V.E. (Adviseur, Coach, Trainer, Inbrenger Van Expertise)-Consultant en Horeca -, Recreatie - & Toerisme-Ondernemer 'in ruste', MSc-Student 'Ontwerp Gedreven Innovatie' (Design Driven Innovation)

(Let Op: Mijn reacties als vrijwillig Moderator zijn op basis van toetsing aan de Forumregels, als forumlid zijn deze op persoonlijke titel)

Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen

 • Breng jouw businessplan naar een higher level!

  Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

  • Stel jouw ondernemersvragen
  • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
  • > 65.000 geregistreerde leden
  • > 100.000 bezoekers per maand
  • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
  •  Altijd gratis

 • Wie is er online?

  Er is 1 lid online en 83 gasten

  Bekijk volledige lijst    
 • Ook interessant:

 • OndernemerspleinNL

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké