• 0

Professionele gastkeuken bij opstart horecaproduct tijdelijk inhuren?

(aangepast)

Ik ben een startende ondernemer met een goed idee/plan. Omdat ik een fysieke locatie een brug te ver vind qua investering en financiële drempel, denk ik eraan om eerst te starten als ‘dark kitchen ‘/‘ghost kitchen ‘.  Dus met weinig middelen onderzoeken of je product interessant genoeg is om aan de man te brengen. In Amsterdam zijn er iig drie opties: Dishmix, Yourkitchen en Kitchen Republic. 

Heeft iemand als startende ondernemer ervaring hiermee? En is het de moeite waard qua kosten, organisatie, omzet?

 

Bij voorbaat dank :)
 

aangepast door Mikky Vrolijk
Titel aangepast
Link naar reactie

Aanbevolen berichten

3 antwoorden op deze vraag

  • 0
27 minuten geleden, PI-020 zei:

Heeft iemand als startende ondernemer ervaring hiermee? En is het de moeite waard qua kosten, organisatie, omzet?

Zouden die dark kitchens je wellicht enkele namen van hun klanten willen geven, zodat je daarmee in gesprek kan om hun ervaringen te horen?

 

 

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    5 leden, 164 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.