• 0

Meerdere offertes voor website opvragen?

Hallo,

 

Wij zin op dit moment in het offert traject voor onze website. Het intake gesprek heeft plaatsgevonden en binnenkort ontvangen wij de offerte(prijs).

 

Eerder had ik al met een bureau over onze website gesproken (heel algemeen), deze gaven mij toen een indicatieprijs (van 15.000,-), deze was voornamelijk gebaseerd op de XML koppelingen.

 

Op dit moment hebben wij dus alleen maar 1 offerte lopen. Ik ‘ken’ hun via familie waar ze ook al een site voor gemaakt hebben en het 1e gesprek was erg positief: het klikte, ze hebben ervaring in onze branche en het is een klein bureau (dus met een minimale overhead (ik had er een goed gevoel bij). Ze hebben de XML kennis in huis, wat bij andere niet het geval was. Het CMS is hun eigen ‘ontwikkeling’.

 

Nu vraag ik me alleen af of wij nog meer offertes moeten opvragen om te kunnen vergelijken? Als ze mij een prijs geven van 12.000,- ben ik misschien blij, maar als ze met een prijs komen van 18.000,- heb ik geen vergelijking?

 

Alvast bedankt.

Link naar reactie

Aanbevolen berichten

  • 0

Meerdere offertes vragen is een goed idee maar niet om alleen de prijs te vergelijken. Websites zijn een dusdanig complex product dat twee offertes twee verschillende producten omschrijven. Als ik een offerte vraag voor een stalen balk kan ik materiaal, afmetingen, fout in afmetingen etc specificeren. Krijg ik twee offertes voor die balk dan krijg ik twee prijzen voor hetzelfde product. Voor een website kun je ook zo'n specificatie schrijven maar dat is een enorm boekwerk en niet haalbaar voor een site.

 

Inhoudelijk kun je een offertes wel vergelijken. Houden ze bijvoorbeeld rekening met verschillende browsers, zo ja welke, blijf je afhankelijk van hun voor ondersteuning (eigen CMS), zo ja is dat belangrijk etc.

 

Er zijn al een aantal draadjes geweest over eisen voor een website. Een daarvan vind je hier. Met de zoekfunctie vind je er zo nog een paar.

Link naar reactie
  • 0

Wij gaan zeker voor kwaliteit. Dus ik betaal liever wat meer en krijg dan (hoop ik) een goed product. Het is een behoorlijke investering, dus het belangrijkste vind ik dat het straks ook allemaal goed werkt. En omdat wij een niche-product hebben vind ik het belangrijk dat de websitebouwer mij goed begrijpt - en dat idee heb ik hier dus wel.

 

Link naar reactie
  • 0

Meerdere offertes opvragen is bij dit soort bedragen zeker verstandig. Het geeft je als klant meer inzicht in de geboden oplossingen, je hebt een beter gevoel bij je uiteindelijke keuze en als bureaus op de hoogte zijn van het feit dat je meerdere offertes opvraagt, zullen ze doorgaans een scherpere aanbieding doen.

 

Kijk in ieder geval goed naar het risico van de CMS-keuze. Het is een klein bedrijf dat zijn eigen CMS in wil zetten, schrijf je. Omdat het toch om een niet al te kinderachtig bedrag gaat, moet je kijken naar de bestaanszekerheid van het bedrijf (wat is de kans dat het failliet gaat of door ruzie uiteenvalt zodat het CMS einde verhaal is, of dat het wordt overgenomen waarbij het CMS niet langer gecontinueerd wordt), de frequentie en kosten van updates, of het wordt doorontwikkeld, de auteursrechten als je na bv. 2 jaar naar een ander bureau wilt overstappen etc.

 

Wellicht is het handig om een onafhankelijke programmeur/web developer te laten kijken naar de offertes. Kost je misschien een paar honderd euro maar kan je duizenden euro's schelen in het uiteindelijke project.

eBase - Portal voor de internetbranche

• nieuws • internetbureaus • opdrachtgevers • branches • nieuwe websites • gratis vacaturebank •

Link naar reactie
  • 0

Kena,

 

Ik denk dat je het antwoord zelf al in je onderbuik hebt, maar dat je het nog even rationeel op een rijtje wilt hebben. Lees je even mee naar je eigen opmerkingen?

 

"Ik ‘ken’ hun via familie waar ze ook al een site voor gemaakt hebben en het 1e gesprek was erg positief: het klikte, ze hebben ervaring in onze branche en het is een klein bureau (dus met een minimale overhead (ik had er een goed gevoel bij)"

 

"En omdat wij een niche-product hebben vind ik het belangrijk dat de websitebouwer mij goed begrijpt - en dat idee heb ik hier dus wel."

 

Volgens mij is het meer een kwestie dat je wilt weten of het redelijk is wat dat bureautje voor hun diensten vraagt. Maar zoals willemj ook al zei: dezelfde website geeft bij twee partijen twee verschillende prijzen. Er wordt nadruk gelegd op andere zaken.

 

Ik zou in zee gaan met de partij waar het het best mee klikt of waar je denkt dat je kwaliteit zal krijgen. Een stukje service, wederzijds begrip en kennis en kunde zijn prettige dingen om te hebben. Een eventuele meerprijs is dan van rudimentair belang, het zogenaamde 'goedkoop is duurkoop'. Kies zelf maar:

 

1. Een bureau waar je niet mee op kan schieten maakt de website voor 12.000 euro.

2. Een bureau waar het mee klikt en je product begrijpt maakt de website voor 15.000 euro.

 

Je betaald wel minder bij (1) maar je hebt er ook meer sores aan. (2) geeft je aan het eind een hogere rekening, maar een beter samenwerkingstraject en hoogstwaarschijnlijk een betere website.

Moversys en offshoring

Moversys en octrooirecherche

Moversys en Sprout Start

Link naar reactie
  • 0

 

1. Een bureau waar je niet mee op kan schieten maakt de website voor 12.000 euro.

2. Een bureau waar het mee klikt en je product begrijpt maakt de website voor 15.000 euro.

 

Je betaald wel minder bij (1) maar je hebt er ook meer sores aan. (2) geeft je aan het eind een hogere rekening, maar een beter samenwerkingstraject en hoogstwaarschijnlijk een betere website.

 

Dat zou je logischerwijs inderdaad zeggen, maar ik kan je verzekeren dat dit in de praktijk vaak genoeg andersom blijkt te zijn.

 

Ik denk dat het zeker verstandig is om meerdere offertes op te vragen, niet alleen vanwege de prijs, maar ook om te kijken wat de oplossingen van andere partijen zijn. Misschien komen ze wel met een oplossing die nog beter aansluit bij je wensen, blijkt de prijs beter te zijn en klikt het ook nog eens. Ik begrijp dat zulke dingen altijd moeilijk zijn. Wat je zeker kunt overwegen is vragen naar referenties die je mag bellen om te bepalen hoe de service en kwaliteit van de geleverde producten is.

TND media --> laatste project: ReisMee
Link naar reactie
  • 0

Hallo,

Ik ‘ken’ hun via familie waar ze ook al een site voor gemaakt hebben en het 1e gesprek was erg positief: het klikte, ze hebben ervaring in onze branche en het is een klein bureau (dus met een minimale overhead (ik had er een goed gevoel bij). Ze hebben de XML kennis in huis, wat bij andere niet het geval was. Het CMS is hun eigen ‘ontwikkeling’.

 

Juist bij zaken waar meerdere oplossingen mogelijk zijn, zoals websites, is het goed te weten wat er te koop is.

 

Bij mij werkt het een beetje dubbel: ik kijk rond om een idee te krijgen, maar zodra ik een ondubbelzinnige "klik" heb, stop ik met zoeken. Mits de vraagprijs binnen mijn budget valt, let ik dan niet zo op een paar procent meer of minder.

 

De vergelijking gaat misschien niet helemaal op, maar ik zie het een beetje als bij ISP's. Wanadoo is goedkoper, maar XS4all levert betere service en verkwanselt mijn persoonlijke gegevens niet.

 

Voor mijn website ben ik bij het eerste bedrijf (www.madeofman.nl) gebleven. Het klikte, ze leken het product en de manier waarop ik me wil positioneren echt te begrijpen. Overigens: mijn huidige website heb ik zelf in elkaar gefrutseld in afwachting van hun product; dat zal zo eind maart af zijn.

 

Succes met de zoektocht,

 

Cindy

Link naar reactie
  • 0

Voor mijn website ben ik bij het eerste bedrijf (www.madeofman.nl) gebleven. Het klikte, ze leken het product en de manier waarop ik me wil positioneren echt te begrijpen. Overigens: mijn huidige website heb ik zelf in elkaar gefrutseld in afwachting van hun product; dat zal zo eind maart af zijn.

 

Lol ;-) Ik had al een reactie in de aanslag met de strekking "die ken ik ergens van", maar ik zie uit de contactgegevens dat jij en Ilja geen onbekenden van elkaar zijn ;-)

eBase - Portal voor de internetbranche

• nieuws • internetbureaus • opdrachtgevers • branches • nieuwe websites • gratis vacaturebank •

Link naar reactie
  • 0

Bij een dergelijke complexe website vindt ik het idee om een onafhankelijke webdesigner/programmeur er naar te laten kijken van Ebase een goed idee.

 

Er worden nogal eens appels met peren vergeleken. Zelf ben ik hier ook min of meer slachttoffer van geworden vandaag.

 

Ik had een offerte lopen bij een klant voor een relatief grote webshop. Tijden mee bezig, tijden lang moesten zij nog nadenken. Ben je zelf even uit de roulering kijk je nog eens op hun website staat er een andere website (zonder Webshop!).

 

En zoek een niet te klein bedrijf maar een bedrijf met minimaal 3 mensen met ervaring op dat gebied, dan is er bij problemen altijd iemand die je kan helpen!

 

succes!

ASP.Net specialist, Ontwikkeling webbased softwaresystemen, Webdesign; meer info: http://www.jumptide.nl en voor de smalle beurs websites voor een vast bedrag per maand: http://www.werkendewebsites.nl

Link naar reactie
  • 0

Ik zou in ieder geval goed naar het CMS kijken. In huis ontwikkelde CMS'en lopen bijna altijd achter op opensource CMS'en en CMS'en van hele grote ontwikkelaars. Bovendien is het lastiger, zoals hier al wordt aangegeven, te switchen van webbouwer als je aan een "custom" CMS vast zit.

 

Vraag eens of ze je site ook met een opensource CMS willen bouwen (bijvoorbeeld Textpattern als het om een kleine site gaat, of Joomla voor groter). Of misschien zelfs een blog CMS als Wordpress, dat erg krachtig en doorontwikkeld is met de gestoorde hoeveelheid plugins die ervoor beschikbaar zijn (waaronder een volwassen CMS plugin genaamd Semiologic)

 

Laat bij je CMS in ieder geval kijken naar:

 

  • Zoekmachine optimalisatie: is de brondcode schoon, zijn titels goed aan te passen per pagina, etc. Het is duur om na implementatie een CMS te verbouwen voor zoekmachines.
  • Media beheer: kun je zelf namen van plaatjes opgeven en plaatjes beheren onafhankelijk van de plaats waar ze in de content komen.
  • Programmeer platform: ASP / ASP.net / Java/ PHP/ met het oog op integratie nu of in de toekomst met andere systemen die je gebruikt.
  • Flexibiliteit in templates: kun je zelf nieuwe stukken content definieren, plaatsing bepalen, formulieren aanmaken.

Usarchy is mijn weblog over usability en online marketing.

Link naar reactie
  • 0

Wat vaak vergeten wordt bij webshops, maar wel heel belangrijk is, is de juridische aspecten. Een websop (en website) moet namelijk wel voldoen aan de wet. Als je dit niet doet, kan het je in grote problemen brengen, met name als je zaken doet met particulieren.

 

Let er dus op dat er in de offerte aandacht aan besteed wordt.

 

Mvg,

 

Mr. Arnoud Punt

Link naar reactie
  • 0

Het is het handigst als je iemand kent die enigzins verstand heeft van het internet. Een AJAX based product.. en een PHP/mysql based product kan grote verandering zijn... ook wil je zelf "makkelijk" het de inhoud aan kunnen passen.. en moet het beheerbaar zijn voor mensen ment minimale computer kennis.

 

Wat lay-out betreft is het helemaal geen probleem. Je krijgt wat comps te zien, en je kiest eentje uit....

 

Zorg ervoor dat je NU al goed weet wat je wilt... tussentijdse veranderingen brengen hoge kosten met zich mee, en een beetje webdesign bedrijf doet niet aan tussentijdse veranderen voor een habbekratz.

 

Weet wat je wil... en kijk naar hun portfolio. Zoek soort gelijke sites.. en geef duidelijk aan dat je die en die functie ook wilt hebben. Dan hebben zij ook referenties...

 

Je moet natuurlijk voor elke goedkeuren tekenen :P, dus je kan niet meer terug als dingen vast staan. Klinkt heel erg inflexible.. maar een professioneel webdesign bedrijf moet ook zekerheid inbouwen... aangezien zo'n product nogal wat "planning" vergt).

 

Nu Ruben-Timmerman toch zoveel termen erin gooit... met de oog op de toekomst.. kijk naar Object Orientated based CMS. Eigenlijk ben ik geen liefhebber van mambo en joomla, en andere open source CMSen... Maar goed.. het is wel een goedkopere oplossing, dan een goede customized CMS... als je echt een goede vilt... vergt het echt veel... en je moet met de tijd meegaan, en kost het iedere keer klauwen vol geld. Dat hebben open source CMS niet.. die gaan automatische met de tijd mee. Aangezien de ontwikkelijk nooit stil ligt.

 

Link naar reactie
  • 0

De topicstarter is bijna een maand geleden begonnen met de aanbesteding van de opdracht. Ik neem aan dat er op dit moment wat mensen bezig zijn met het ontwikkelen van de website?

Bezoekhetziekenhuis.nl: Eenvoudig bezoeken plannen aan de patiënt en communiceren met patiënt, familie en vrienden. ! Maak een account aan als een familielid in het ziekenhuis ligt en je kunt gezamenlijk de bezoektijden inplannen.

Link naar reactie
  • 0

Eergisteren hebben we de offerte ontvangen en gisteren hebben wij de offerte met het bureau besproken (door omstandigheden bij ons is het allemaal wat uitgelopen).

 

De offerte prijs ligt mooi in onze verwachtingen ( :)), of het maandelijkse bedrag aan de hoge kant is kan ik eigenlijk niet beoordelen. Maar ja, het is ook wel de bedoeling dat we met de site geld verdienen, dus dat moet ik er op z'n minst uithalen ;D

 

Hun CMS is helemaal doorontwikkeld voor XML... vraag me nu niks moeijliks, want daar heb ik ook allemaal geen verstand van.

Ik ben een kleine beetje bekend met CMS systemen (in mijn job werk ik met Typo3), dus ik weet wel een beetje waar ik op moet letten.

Een heleboel van de punten die hier genoemd zijn komen inderdaad ook in de offerte terug. Dus dat zit wel goed - denk ik...

 

Het hele traject gaat 5 maanden lopen (incl. 2 maanden testphase). Als het traject afgelsloten is kunnen we nog 4 weken kleine 'bugs' laten repareren etc., daarna gaat een uurtarief in.

 

Wat mij betreft ziet het er allemaal goed uit, erg prettig gesprek.

40% vooruitbetaling - ik neem aan dat dat een beetje normaal is...

 

1 mei gaan ze beginnen - ik ben wel heel benieuwd naar het eindresultat (we hebben de huisstijl incl. logo door iemand anders laten ontwikkelen, dus zij moeten er nu iets moois van maken).

 

Nogmaals bedankt voor jullie input, dat geeft toch wat zekerheid bij het nemen van bepaalde beslissingen of het maken van keuzes.

 

Als de website in de testphase is zal ik zeker nog een keer posten, misschien zijn hier wat professionals die nog het e.e.a. zien.... ;)

Link naar reactie
  • 0

Mag ik even schieten?

 

Is een looptijd van bijna een half jaar niet heel erg lang? Zijn je eisen aan de site over zo'n periode niet onderhevig aan flinke veranderingen en kan je dus na die periode meteen weer gaan investeren aan allerlei verdere ontwikkelingen?

 

Heb je toegang tot het CMS systeem (de broncode e.d.) voor het geval jullie een conflict krijgen en andere bedrijven moet je duurbetaalde site afwerken?

 

Heb je nu precies duidelijk hoe en waarop je een wanprestatie aan kunt duiden? Hebben ze duidelijke en uitgebreide eisenlijsten voor de diverse onderdelen gemaakt?

 

Kan je misschien wat concreter zijn als we het over hoge maandtarieven, een helemaal doorontwikkeld XML CMS e.d?

 

Hebben jullie iemand met ervaring ook de offerte laten bekijken, advies laten geven o.i.d?

 

Ik heb zelf redelijk wat ervaring met aanbesteding van dit soort opdrachten en zie dit soort punten vaak fout gaan. In het begin kan je dit soort dingen, als het goed is, als opdrachtgever nog sturen.

Bezoekhetziekenhuis.nl: Eenvoudig bezoeken plannen aan de patiënt en communiceren met patiënt, familie en vrienden. ! Maak een account aan als een familielid in het ziekenhuis ligt en je kunt gezamenlijk de bezoektijden inplannen.

Link naar reactie
  • 0

Ik ben meer een amateur die van achter de schuur werkt. Maar wil toch wel een graag een kijkje nemen :)

 

Maar djluc zet terecht vraagtekens...

Vooral de loop tijd lijkt mij erg lang. Half jaar is voor de digitale wereld een lange periode. En ondertussen sluit het dus al niet meer aan op je wensen.

Link naar reactie
  • 0
Gast Verwijderd account

Mocht je toch nog willen vergelijken (of iemand anders wil iets vergelijken), kijk dan eens op www.bobex.nl Als aanvrager kost het je niets en uiteraard zijn de offertes (in vele categorieen vrijblijvend. Naar mijn ervaring een zeer nuttig instrument om offertes te krijgen en vergelijken.

 

Patrick

Link naar reactie
  • 0

Bedankt voor jullie opmerkingen.

 

De aanvullende voorwaarden in de offerte zijn als volgt:

 

Voor de standaard modules van CMS X wordt het gebruiksrecht gehuurd. Het eigendomsrecht van CMS X is in het bezit van de firma Z .

 

De modules van CMS X worden gehuurd op basis van een jaarcontract. Na een jaar wordt het abonnement stilzwijgend verlengd met inachtneming van een opzegtermijn van twee maanden.

 

Het eigendomsrecht van al het maatwerk ligt bij de opdrachtgever.

 

Het eigendomsrecht van alle vormgeving op de website ligt bij de opdrachtgever.

 

Bij beëindiging van bedrijfsactiviteiten van de opdrachtnemer en firma Z , zal de software kosteloos worden overgedragen aan de opdrachtgever zodat de online activiteiten kunnen worden voortgezet.

 

Alle prijzen zijn inclusief hosting, onderhoud en back-up.

 

Dus dat verhaal van het eigendomsrecht moet ik inderdaad nog eens navragen. Het CMS waar wij gebruik van gaan maken is door een derde ontwikkeld (zat er gisteren ook bij).Maar wat die 2 jongens nu precies voor een zakenrelatie hebben weet ik natuurlijk ook niet. Ik heb een contract met Pietje van bureau Webpiet (ik zeg maar wat). Dat is inderdaad wat onduidelijk. Wat als Pietje en de ontwikkelaar van het CMS (bedrijf Z) ruzie krijgen, waar blijf ik dan? Mhm... OK.

 

Of het maandtarief hoog is weet ik niet: 275,-. Zolang ik nog geen inkomen heb met de site is het hoog...

Op het CMS zit wel veel maatwerk.

 

Dat de ontwikkeling van de site zo lang duurt vind ik persoonlijk niet zo erg. Ik heb nl. nog helemaal geen content...

De site wordt straks door derden getest omdat onze doelgroep particulieren zijn en gebruikersvriendelijkheid bovenaan staat.

 

 

Wat ik in de offerte trouwens niet zie zijn 'boeteclausules'. We hebben dit gisteren wel besproken, maar moet er niet iets opgenomen worden in het geval dat... Of is dat niet gebruikelijk?

 

Link naar reactie
  • 0

Wat simpele conclusies:

-Gaat die CMS maker failliet of krijgt hij ruzie: jij hebt een probleem.

 

-Als jij een lading software (kosteloos) krijgt wil dat nog niet zeggen dat je meteen door kunt. Je moet er servers o.i.d. voor hebben en installatie kan erg moeilijk zijn. (consultancy kosten!)

 

-Prijs hoog? Voor mijn gevoel heel hoog maar ik weet natuurlijk niet wat jullie eisen zijn, de grootte van de site enzovoorts. Ik neem aan dat het een hele grote site is of je enorm veel bezoekers krijgt o.i.d. Maatwerk ga je toch niet elke maand betalen overigens ???

 

-Je testidee vind ik leuk. Heb je ook contractueel vastgelegd dat de conclusies daaruit gratis uitgevoerd worden? Ze kunnen dat ook allemaal als meerwerk gaan zien aangezien het geen echte bugs zijn.

 

-Of je boeteclausules in een contract moet zetten? JA.

Bezoekhetziekenhuis.nl: Eenvoudig bezoeken plannen aan de patiënt en communiceren met patiënt, familie en vrienden. ! Maak een account aan als een familielid in het ziekenhuis ligt en je kunt gezamenlijk de bezoektijden inplannen.

Link naar reactie
  • 0

Als ik het goed begrijp betaal je een eenmalig bedrag en een maand bedrag. Daarnaast weet ik niet wat voor hosting erbij zit, betreft de hosting 2 dedicated servers met samen 2000GB dataverkeer dan kan het een redelijke prijs zijn. Gaat het bij de hosting echter om shared hosting met nog geen 100GB traffic dan is het naar mijn idee vrij prijzig. Daarnaast vraag ik mij af hoe groot CMS X is aangezien deze huurprijs vrij hoog is.

 

Een eenmalig bedrag is redelijker mijn inziens (al is het dan eenmalig wat hoger).

Met vriendelijke groet,

Mark Scholten

Link naar reactie
  • 0

Het maandbedrag is als volgt:

 

cms X = 100,-

cms X Emailinglist = 50,-

maatwerk ivm externe partijen = 50,-

maatwerk ivm extra toepassing = 50,-

ssl-certificaat = 25,-

 

Hosting:

Hosting inbegrepen 100MB

dataverkeer inbegrepen (per maand) = 5GB

backups inbegrepen = dagelijks

 

Het gaat dus om een soort reis-site met XML koppelingen van 2 externe partijen en het beheer van een stukje eigen aanbod.

 

Het CMS wat ze aanbieden komt in drie versies, wij hebben de 'advanced' versie. Deze wordt als volgt omschreven:

"CMS X Advanced: Bedrijven die volledig controle willen over de structuur en inhoud van hun website... niet alleen de (menu) structuur is volledig flexibel, er kunnen ook kruislings verbanden gelegd worden tussen verschillende pagina's. daadoor kunt u ervoor zorgen dat uw bezoekers steeds het snelste pad vinden naar de informatie die voor hun relevant is."

Link naar reactie
  • 0

Heb je geen meer concrete informatie over dat CMS e.d.? Sowieso vraag ik me af waarom je iedere maand voor maatwerk betaald. Gaan ze iedere maand een stukje maatwerk programmeren?

Bezoekhetziekenhuis.nl: Eenvoudig bezoeken plannen aan de patiënt en communiceren met patiënt, familie en vrienden. ! Maak een account aan als een familielid in het ziekenhuis ligt en je kunt gezamenlijk de bezoektijden inplannen.

Link naar reactie
  • 0

Dat je voor maatwerk ook onderhoud betaald vind ik op zich nog niet raar. Ze gaan het standaard CMS toch ook niet elke maand programmeren en toch betaal ik onderhoud.

 

Ik ga wel navragen of het bedrag voor de EMailings in het begin niet geschrapt kan worden. Want voordat wij newsbrieven gaan verzenden, zijn we zeker 1 jaar verder.

 

Ik blijf het moeilijk vinden. Als het om een kant en klaar product gaat kun je A en B met elkaar vergelijken. Zo blijft het voor mij misschien appels en peren vergelijken want elke aanbieder is uiteraard overtuigd dat ZIJN (CMS)systeem het beste is.

 

zie bijlage voor meer info over CMS X.

 

[Edit Ilja: bijlage op verzoek poster verwijderd]

Link naar reactie
  • 0

Ik weet niet wat de status van dit project op dit moment is, aangezien de vorige post al van bijna een maand geleden is.

 

Deze astronomisch hoge prijzen doen me denken aan een website met de omvang en ingewikkelde structuur als die past bij een multinational als Philips! Ik ben héél benieuwd naar wat voor een (reis)site dit moet gaan worden!

Link naar reactie
  • 0

Zo astronomisch zijn de bedragen niet hoor. Ik zie ze wel vaker langskomen, tot nog veel hoger (denk maar eens aan gemeentewebsites) Helaas concludeer ik nog regelmatig als ik de offerte en het uiteindelijk resultaat bekijk dat het gewoon niet waar voor je geld is. Maar voor een innovatief concept kan dit juist weer een perfecte deal zijn. Maatwerk is lastig en niet zo snel te beoordelen Rico... Een update van de TS zou inderdaad leuk zijn!

Bezoekhetziekenhuis.nl: Eenvoudig bezoeken plannen aan de patiënt en communiceren met patiënt, familie en vrienden. ! Maak een account aan als een familielid in het ziekenhuis ligt en je kunt gezamenlijk de bezoektijden inplannen.

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    6 leden, 194 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.