Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 21/02/19 in all areas

 1. 4 points
  Waarom zoek je naar bevestiging of ontkrachting van een label? Stel dat 50% vd reacties zegt: jij bent een ondernemer en 50% zegt: echt niet. Wat ga je dan doen? Hang het niet op aan ondernemer zijn of niet. Denk in plaats daarvan na over wat je wilt gaan doen, hoe, hoe je dat wilt realiseren en betalen. Focus!
 2. 1 point
  Hier wat informatie over het nieuwe jasje van de Minister ... Nieuwe jas voor personenvennootschap Wetsvoorstel Modernisering personenvennootschappen Memorie van Toelichting Wet modernisering personenvennootschappen
 3. 1 point
  Misschien een relevant voorbeeld van ons specifieke geval: Gasten betalen een borgsom bovenop de huurprijs, vaak komt het voor dat men iets in de accommodatie achterlaat wat dan moet worden nagezonden. Die verzendkosten worden via de borgsom betaald, dat is 'eigen geld' van betreffende gasten en breng ik geen BTW over de verzendkosten in rekening.
 4. 1 point
  Mod comment 1: Topic opgeschoond van off topic en ad hominem reacties (dat is potjes latijn voor "op de man": reacties die vooral op een persoon gericht zijn) Mod comment 2: Gelieve er notie van te nemen dat er altijd uitzonderingsgevallen mogelijk zijn, maar dat die de vraag van vraagsteller bij voorkeur niet dienen te vertroebelen: nu lijkt het erop alsof er 2 verschillende discussies door elkaar heen lopen.
 5. 1 point
  Van de site van de belastingdienst: Voorbeeld: bezorgkosten Verkoopt u goederen en zorgt u ook voor bezorging bij de klant? Dan geldt voor de bezorgkosten hetzelfde tarief als voor de goederen. Gelden voor de goederen verschillende tarieven? Dan berekent u de bezorgkosten in dezelfde verhouding als de goederen.
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept