Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 23/04/19 in all areas

 1. 2 points
  Noordhollands Incasso Kantoor is een handelsnaam van Kamado Nederland. De core business van Kamado is de handel in bbq's. Met name Kamado Joe Junior is populair - zie illustratie. Kamado Nederland (Hoofdvestiging) KVK 37156687 Bestaande handelsnamen: Kamado Nederland | Précasso | IP Online | Dutsjii | Dutsjii Kamado | Dutsjii Kamado Nederland | IP Nederland Incasso (reviews) | IP Incasso | Kamando | KamadoXL | Kamado-XL | IncassoXL | Incasso-XL | Incassanto | Het Noordhollands incasso Kantoor Vervallen handelsnamen: Incasso Portaal | Incasso Poort | Incassopoort | IPNederlandXL Incassopoort is een oude incassotroll (zie Klacht en Vara Kassa) die met bluf probeert bedragen te innen. Het bedrijf staat trouwens op naam van een mevrouw, niet op naam van de meneer die zegsman is. De bewering dat het bureau ook deurwaarders omvat zou eens getoetst kunnen worden, want deurwaarder is een ambt. Je mag niet zomaar beweren dat je deurwaarder bent als dat niet zo is.
 2. 2 points
  Hoi, Maanden niks van mijndienstverlener.nl gehoord. Eigenlijk ging ik er vanuit dat ze ons vergeten waren maar nu inderdaad nieuwe mailtjes van Streya over een partnerschap met IP nederland. Met de volgende boodschap (maar we reageren niet, blijven ze negeren😞 Enige tijd geleden bent u met Streya Nederland B.V. een overeenkomst aangegaan en hebben wij uw bedrijf gepresenteerd op de website www.mijndienstverlener.nl, zoals met u is overeengekomen. Ondanks herhaalde herinneringen blijft echter de betaling helaas achterwege. Middels dit schrijven willen wij u uitleggen waarom Streya Nederland B.V. blijft volharden in de vordering, en waarom zij niet eerder is overgegaan tot een juridische procedure. Zoals u wellicht weet staan er heel veel negatieve berichten op het internet, voornamelijk op het platform Higherlevel. Ons bedrijf wordt geheel onterecht beticht van oplichting en wij hebben hier uiteraard erg veel last van. Het is heel lastig om hier succesvol tegen te ageren, maar we zijn er hard mee bezig om dit gerectificeerd te krijgen. Mocht echter het een en ander voor u aanleiding zijn om niet te betalen, verzoeken wij u vriendelijk dit te heroverwegen. Ons rest ons dan namelijk niets anders dan de zaak aan de rechter voor te leggen. Aangezien wij de mondelinge overeenkomst (na uw toestemming) met u hebben opgenomen en uw bedrijf ook gepresenteerd is conform overeenkomst ligt toewijzing van de vordering voor de hand en is het te vorderen bedrag verhoogd met proceskosten. Indien u van mening blijft de openstaande vordering(en) niet te hoeven voldoen, raden wij u aan om een jurist te raadplegen. Streya heeft in een eerder stadium samen gewerkt met een ander gerechtsdeurwaarderskantoor. Helaas hebben wij deze samenwerking om technische redenen tussentijds moeten beëindigen. Met IP Nederland hebben wij een partner gevonden die een goede communicatie richting de debiteuren van Streya wel kan waarborgen. IP Nederland voert slechts de procedure uit en beoordeelt zaken niet inhoudelijk. Een zaak word pas inhoudelijk bekeken indien het tot een juridische procedure mocht komen. Alleen een bevoegde rechter kan vervolgens bepalen of een vordering wel of niet terecht ingesteld is. Hoogachtend, H. Kops Algemeen Directeur Streya Nederland BV p: 085-064 55 50 a: Veken 30 1716 KE Opmeer w: www.streya.nl e: h.kops@streya.nl
 3. 1 point
  Dit doet me denken aan de beroemde woorden van de grote filosoof Michael Philip Jagger: You can't always get what you want You can't always get what you want You can't always get what you want But if you try sometimes you might find You get what you need Zo werkt het op Higherlevel ook: niet de antwoorden die je graag zou willen krijgen, maar wel de antwoorden die je nodig hebt.
 4. 1 point
  Zelfstandig ondernemer zijn is ook een houding. Dan moet je dus wel onderhandelingspositie innemen. Niet door op alle slakken bij de tegenpartij zout te leggen, maar door zelf een puntenlijstje te maken en dat door te nemen. Het heeft niet zoveel zin de tegenpartij over zijn houding en aanpak te gaan doceren, als je die minpunten ook kan negeren. Tussen onderdanig en opstandig bestaan tal van alternatieven.
 5. 1 point
  Ja, al die ellende in de wereld.... Maar goed, iedereen heeft recht op zijn eigen problemen toch? En als we een poging doen om elkaar te helpen, dan vind ik dat alleen maar mooi. Dat kan resulteren in open deuren, maar het gaat om die inzichten waarmee je als ondernemer verder kunt. En ook open deuren leiden misschien tot nieuwe deuren om te openen, etc. Er is maar één manier om daar achter te komen. Topic starten, deelnemen aan de discussie en zien waar het heen gaat.
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept