Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/10/19 in all areas

 1. 2 points
  Dat is prima, maar dat wil niet zeggen dat het hoofdnavigatie item niet aanklikbaar hoeft te zijn. Ja, daar zou ik die link ook naar verwijzen. Desnoods zorg je dat de dingen die onder "mijn level" hangen wat makkelijker toegankelijk zijn vanaf de profielpagina. Nu heb je 2 links naar zo'n beetje hetzelfde (namelijk de username en de mijn level navigatie). Bij "mijn level" verwacht ik overigens eerder iets van een niveau, bijvoorbeeld newbie, legend, opleidingsniveau... je komt er wel mee weg omdat er hier veel vaste bezoekers zijn, maar logisch vind ik het niet. PS over de profielpagina : op die van mij staat "De laatste dag dat je gewaardeerd bent was op 6 mei". Klinkt niet erg vriendelijk he? Ik weet vrij zeker dat ik vandaag ook gewaardeerd ben Die blokken werden blijkbaar vaak over het hoofd gezien maar goed, als er maar over nagedacht is. Ik zou er dan voor kiezen om de forum onderwerpen onder het kopje "forum" te zetten, en het kopje "forum" zelf te verwijzen naar de homepage. Kan me niet voorstellen dat het inzien van de statistieken en de online gebruikers een toptaak is voor de gemiddelde HL gebruiker.
 2. 2 points
  Die berichten zijn niet verwijderd door de gebruiker zelf, maar werden in één keer allemaal automatisch verborgen toen een collega-moderator deze gebruiker, met goede reden, de toegang tot het forum heeft ontzegd. (En niet voor het eerst overigens.) Als dat ergens tot een lastig te volgen discussie heeft geleid, kunnen we wel eens kijken welke berichten teruggeplaatst zouden kunnen worden.
 3. 2 points
  Zelf heb ik een webshop ingebouwd in mijn bestaande site, maar ik ben niet geheel tevreden. Er zijn zat webshopprogrammas maar verreweg de meeste zijn niet goed en gemakkelijk in te bouwen in een bestaande site. Het mooist is als je een paar buttons kan toevoegen aan diverse paginas met jouw eigen design. Welk winkelwagentjescript raden jullie aan? Avactis is volgens velen op internationale fora een aanrader, of is Xcart toch te verkiezen? Paul
 4. 1 point
  Dat is nu precies het fiscaal hopshoppen wat volgens dat andere topic duidelijk niet mag. Dan is je vraag toch beantwoordt? Je kunt zakelijk bezit niet zomaar inleveren om privé korting te krijgen, want dan sla je de belastingdienst over. Je zult dan de zakelijke auto zakelijk moeten verkopen, de btw afdragen, de boekwinst administreren, die winst volgens de regels in de VOF verdelen, daar inkomstenbelasting over betalen en daarna de privé auto privé kopen.
 5. 1 point
  Er staat weer een nieuwe up-date klaar voor ons forum. De up-date wordt naar verwachting vandaag (1 oktober) om 12.30 uur live gezet. Dit houdt in dat we vanaf dat tijdstip ca. 2 uur offline zijn. Naast bugfixes en securityfixes zijn er ook andere issues en wensen opgepakt. Dit houdt in: Navigatie De hele navigatiestructuur is aangepast. Men kan nu vanuit het hoofdmenu via de subnavigatie direct naar relevante boards en forum onderwerpen. Homepage is samengevoegd met actuele inhoud Tussen homepage en actuele inhoud zat heel weinig verschil en vond men de homepage in basis overbodig. Immers “actueel” geeft meer dynamiek aan dan “populaire berichten”. Extra tabblad/navigatie "mijn level" Ingelogde leden kunnen via hoofdnavigatie direct naar “mijn activiteiten streams” en “inhoud die ik gestart heb” en "leden die ik volg" Fotoblokken rechterkatern (artikelen, columns, video's en vraag en aanbod) weggehaald zijn te benaderen via hoofdnavigatie "extra" De rechterkatern wordt nu gebruikt voor direct inzicht in forum onderwerpen. Dit, omdat met name voor (nieuwe) bezoekers (die vaak binnenkomen via (google) search, niet direct duidelijk is welke onderwerpen we nog meer behandelen. Door deze in de rechterkatern te plaatsen, wordt dit beter in beeld gebracht (niet teveel scroll down). Artikelen zaten in een widgets (maatwerk) Op verzoek is "artikelen" teruggebracht naar board nivo. Ledenkaart is verdwenen Ooit bedoeld als netwerkfunctie zodat leden elkaar “in de regio” konden vinden. De informatie die hier (ooit) door leden op is geplaatst is verouderd/niet meer up-to-date. Bovendien blijkt uit een analyse dat men hier niet tot nauwelijks interesse in heeft/de ledenkaart niet geraadpleegd wordt. Mocht in de toekomst blijken dat men een ledenkaart mist, dan wordt nagedacht over een nieuwe opzet daarvan. Frisse set/meer van deze tijd emojies. Voor met name vaste gebruikers/deelnemers zal het even wennen zijn dat bepaalde items op een andere plek zitten. Maar we verwachten met bovenstaande vernieuwingen dat ons forum gebruiksvriendelijker is geworden en men d.m.v. vernieuwde navigatie beter inzicht krijgt en direct door kunnen linken naar voor hen relevante items en onderwerpen op ons forum. Dankjewel voor jullie geduld tijdens het offline zijn. Als je "vreemde" dingen tegenkomt nadat we weer online zijn, dan hoor ik dat uiteraard graag. Samen met jullie input blijven we werken aan ons forum. Héél veel dank voor jullie betrokkenheid !
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept