Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 28/05/20 in Posts

 1. Je klantenbestand mag je niet verkopen. Ik kan me niet voorstellen dat jouw klanten hier expliciet toestemming voor hebben gegeven en dus mag het niet. Als je klanten wel expliciet toestemming hebben gegeven voor een nieuwsbrief, dan mag jij ze een mail sturen met reclame voor de nieuwe salon. Ik vind €1 per verzonden e-mail een redelijk tarief. Dat is ongeveer €3 per gelezen e-mail waarschijnlijk.
  1 point
 2. @moraislima: Ik heet dan weliswaar nog steeds geen Robert, maar ik ga UWV Webcare wel even via Twitter attenderen op jouw vraag
  1 point
 3. Heb je de klant nu nu al gebeld met de mededeling dat de kast opgehaald kan worden. En anders zou ik de advocaat bellen en uitleggen dat je de kast heel erg graag wil leveren (kwijt wilt) maar dat de klant deze weigert op te halen. Misschien dat die ook verkeerd is ingelicht en dan met die klant kan overleggen (ze zijn immers bevriend). Misschien luistert ze beter naar haar advocaat. Want zoals het verhaal in de brief staat, denkt die dat de kast zo snel mogelijk geleverd moet worden.
  1 point
 4. @Marcellacornelia Probeer het even naast je neer te leggen en er rustig over na te denken. Een review op google over het advocatenkantoor is misschien niet het handigste op dit moment. Heel begrijpelijk hoor, maar probeer even te handelen uit ratio i.p.v. emotie.
  1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept