Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 23/07/20 in all areas

  1. Ik heb eens op een van deze "bemiddelaars"websites gekeken naar het bestel proces en de algemene voorwaarden en ben er nog niet achter of dit om te lachen of om te huilen is. Hoewel op de website sprake is van samenwerking met meerdere partners staat in de algemene voorwaarden een Nederlands bedrijf als "bemiddelaar" en een Chinese firma als "ondernemer". Verkoper en ondernemer worden te pas en te onpas door elkaar gebruikt, er is sprake van een overeenkomst tussen de koper en de "ondernemer". Aardig, in de voorwaarden staat dat "het bezoekadres van de vestiging van de ondernemer (in China
    2 points
  2. Het is inderdaad niet helemaal juist, maar ik ga jouw advies volgen. Nu zie ik dat dit inderdaad voor mij niet de oplossing is. Hoop ergens ook wel een beetje dat de Belastingdienst dit controleert, maar ze doen het al jaren zo, dus de "pakkans" is laag. Cosara, Rik, Frans, Roel en Ward heel erg bedankt! Ik ben met jullie adviezen en informatie enorm geholpen.
    1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept