Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 30/07/20 in all areas

  1. Bedankt voor het delen @TwaBla. Het was echt tof om aan het artikel mee te werken ook al was de insteek dat liedje dat ik niet zo leuk vind ;-). Het verhaal heeft veel losgemaakt, veel bestellingen in de webwinkel en dagelijks mensen in de winkel die op vakantie zijn in Zeeland en naar aanleiding van het stuk naar Graauw komen. Het leuke is ook dat mijn flesje is gebruikt voor de illustratie. De illustratie is eerst getekend en daarna ingekleurd met ketchup uit een plastic knijpfles. Het mag zeker elk jaar ketchuptijd zijn @Roel J. Zou er haast een bepaald liedje van g
    3 points
  2. De Volkskrant staat in zomerstand, dus mag de magazine-redactie uit zijn slof schieten met een reportage van zeven pagina's over de legendarische zomerhit The Ketchup Song uit 2002 - zie ook het verrassingsoptreden in Noorwegen twee jaar geleden. Zeven pagina's zijn erg veel woorden, dus wordt terloops ook de voorgeschiedenis van de tomaat als groente behandeld. De auteur maakt bovendien een uitstapje naar andere groenten en sauzen die als inspiratie van popsongs dienden. Hij noemt Mayonaise van The Smashing Pumpkins als voorbeeld. De reportage is zo la
    2 points
  3. Leeg laten staan? Waarom? De huurder heeft de sleutel ingeleverd en dus aangegeven dat hij het contract wil verbreken. Waarom zou je het dan niet direct kunnen verhuren (uitgaande dat je niet achter de oud-huurder aangaat)? (Wanneer beide partijen akkoord gaan met het beëindiging van de huurovereenkomst lijkt me dat geen probleem. En pand leeg en sleutelinlevering lijkt me zo'n akkoord aan kant van de huurder.)
    2 points
  4. Ik denk zomaar dat Patrick wel voorstander is van elk jaar een tomatentijd ipv komkommertijd in Krantenland
    1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept