pietpiet50

Newbee
  • Aantal berichten

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

pietpiet50's trofeeën

  1. Bedankt voor je feedback, heb de vraag concreter gemaakt, en onnodige info eruit gehaald.
  2. Beste forumleden, Na heel veel internet raadplegen, kom ik toch voor mijn laatste vraag bij jullie terecht, en hoop dat er mensen zijn die mij dat laatste beetje kunnen helpen Kom zelf uit de detailhandel, 25 jaar alles zelf gedaan mbt inkoop, verkoop, personeel, budgetteren, marges, omzet targets etc etc. Nu wil ik een simpele broodjeszaak beginnen, geen toeters en bellen. Pand en inrichting kan ik zo overnemen. De keuze voor horeca ligt in het feit, dat ik snel kan schakelen mocht iets niet werken, maar ook dat de marges beter zijn dan detailhandel algemeen genomen. En nu dus het grote punt: ik heb geen horeca ervaring volgens een financier. Dat klopt, maar wel veel detailhandel ervaring. Zijn er specifieke valkuilen of verschillen tussen horeca (zoals ik hierboven heb omschreven) en detailhandel ? Kortom waar dien ik mij op voor te bereiden? Ik zelf zie dit alles niet alles moeilijk, een broodje of een paar schoenen verkopen moet allebei klantgericht zijn. OPM: tekst concreter gemaakt voor mijn vraag. overbodige info weggehaald
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.