VanOosten

Newbee
  • Aantal berichten

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

VanOosten's trofeeën

  1. Enorm bedankt voor de snelle reacties. Komt er dus op neer dat het je eigen verantwoordelijkheid is en het niet verplicht is om dit vast te laten stellen in het lab. Ik zal zeker de hygiene code bestellen en op basis hiervan verder werken. In principe zijn dus de enige officieel verplichte punten voor het roken en verkopen van vis: -dat dit in een hygiënische ruimte gedaan wordt -deze ruimte geen onderdeel is van het woonhuis -HACCP word toegepast en hygienecode nageleefd Buiten kvk, belasting etc. om dan.
  2. Hallo allemaal, Een uitgebreide zoektocht heeft nu toch geleid tot mijn eerste post op dit forum. Ik ben de mogelijkheid aan het testen om bedrijfsmatig (vis)producten te roken. Zaken als een rvs keuken, afgescheiden van de woning, en HACCP kennis/uitvoering zijn al gerealiseerd. Buiten de standaard informatie op de website van de vwa is het lastig om meer informatie te vinden over bijvoorbeeld andere eisen zoals het bepalen van de houdbaarheidsdatum. Moet dit bijvoorbeeld verplicht in een laboratorium getest worden? Mochten er verder nog tips of adviezen naar boven komen is dat ook zeer welkom. Om onduidelijkheid te voorkomen, Bijvoorbeeld: Zalm wordt: Vers ingekocht bij ''de visboer'' Op privé terrein, in een aparte keuken, gezouten en koud gerookt Vacuum verpakt doorverkocht (evt online)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.