Jornt Kay

Senior
  • Aantal berichten

    80
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Jornt Kay

  1. allereerst is het www.caveconcepts.com ;-) --> en klopt dat er nu niks te vinden is. Ik ben zeer hard aan het werken aan de ontwikkeling van een uitgebreide site waar ik precies communiceer waar CC voor staat, welke services we bieden, welke projecten we doen, etc

     

    Je zegt ook 'we zijn momenteel erg aan het experimenteren met mobiele toepassingen' --> wie zijn we? en waar woon jij? Want ik bespreek mijn ideeen o.h.a. niet zomaar via het internet als ik niet weet met wie ik te maken heb. Part of my business philosophy.

     

    om even heel kort te communiceren: Cave Concepts is een consultancy voor creatieve innovatie (vernieuwende marketing, merk en bedrijfsconcepten). Kun je wat meer achtergrond informatie geven over jezelf?

     

    Groetjes Jornt

  2. haha .. nee! .. Ik heb het format gisteren bedacht (zoals er elke dag nieuwe ideen bijkomen). Maar iuk gelkoof hier heel sterk in en weet zeker dat ik met de juiste partners snel en slagvaardig kan schakelen.

     

    Maar ik wil waken voor het gevaar om direct bij een grote partij aan te kloppen .. dit heeft mij tot op heden met andere projecten alleen maar teleurstellingen opgeleverd, waarbij ze met alle liefde je kennis en conceptideeen in ontvangst nemen ..... dat ga ik niet nog een keer laten gebeuren. No way! Dus ik ben heel benieuwd of ik via HL (ongetwijfeld) een ambitiueze (development) partner kan vinden

  3. Jullie kennen waarschijnlijk allemaal de nieuwe MMS-Soap Jong Zuid http://www.jongzuid.nl

     

    Nu heeft Cave Concepts een nieuw format ontwikkeld op het gebied van MMS, wat in feite van eenzelfde soort infrastructuur gebruik zal maken als Jong Zuid.

     

    Wie heeft verstand van het technisch bouwen van zo'n infrastructuur en vind het een uitdaging om in een dergelijk project te stappen?

     

    Als je iemand anders weet hoor ik het ook heel graag. Reacties kun je ook sturen naar info@caveconcepts.com

     

    Groetjes en ik hoop heel snel van jou te horen!

  4. nouwwwwwww..... uhmmm denk denk tank (nee hoor hoef niet na te denken): JOR is van de partij! ... leuk degenen die ik al ken weer eens te zien en leuk ook om nieuwe mensen te ontmoeten.

     

    Ohja mi: hoe zit het met parkeren daar? ... want kzit te twijfelen of ik met bus of auto kom. voordeel bus = zuipen! voordeel auto = snel thuis ;-)

     

    Als het in schev had geweest hak zelfs lekker fietsje gepakt. Nou, dat was weer een zeer waardevolle mededeling van mijnkant, haha ...

     

    groetjes Jornt

  5. Hé Baart ...

     

    Ik heb je bijdragen beetje gevolgd ... en nu ik hier iets lees mbt bestemmingsplan gemente Den Haag weet je mn aadacht weer te trekken. Ik zelf wil met de tijd ook de gemeente / provincie benaderen om inzage te krijgen in bestemmingsplannen. Een vraag die nu bij mij rijst (aangezien ik niet weet wat je doelen zijn) is betreft jouw project een leisure of andersoortige doelstelling? Ik wil in (de nabije) toekomst graag met andere ondernemers brainstormen over onder meer vernieuwende leisure projecten ... misschien vind je het leuk om eens van gedachten te wisselen.

     

    Groetjes,

     

    Jornt Boeren

  6. Het betreft een idee wat inspeelt op bestaande behoeften die momenteel niet vervuld kunnen worden door de lokale voorzieningen.

    Ik heb al een aardig plan in mn hoofd maar ik ben in twijfel of ik het ECHT door zal zetten.

     

    Wanneer het is zoals je zegt, dat het inspeelt op een onvervulkde behoefte vind ik zeker dat je gewoon aan de slag moet gaan. Werk het idee verder uit, ontwikkel de juiste strategie. Ikzelf barst ook van de ideeen voor miljoenenprojecten ;D dus ik weet wat je bedoeld. Helaas is het wel zo dat VC aantrekken deze dagen zéér en zeer lastig is en ook bedrijven zijn zeer argwanend en afwachtend om te investeren. Afhankelijk van het bedrijfsconcept zou ik goed gaan onderzoeken wie inderdaad als partner aangetrokken kan worden. Eventueel kan je denken aan het bijeenbrengen van een syndicaat van partners die allemaal een deel kennis investeren.

     

    Ik heb zoals ik net zei ook te kampen gehad met vragen als 'hoe krijg ik in godsnaam dit project in de markt, zonder VC' .... maar na veel praten met mensen blijkt uiteindelijk dat je moet proberen het concept kleiner te maken. Hoe kan je nu, zo snel mogelijk zonder veel investeringen geld gaan verdienen en van daaruit verder groeien. Nou is het wel zo dat voor sommigen concepten die vlag niet opgaat end at je dar gewoonweg een grote zak met geld voor noodzakelijk hebt. Tcoh, als je geloofd in jezelf en je concept... go for it. Begin inderdaad met het schrijven van je businessplan, marketingplan en uitwerken van je strategie. Toevallig weet ik nog een heel leuk starterscentrum die zojuist is gestart in de omgeving Den Haag ;-)) Waar ik zelf ook ga zitten ... als je eens wilt praten by the way, of ergens dieper op in wilt gaan lijkt me dat leuk. Ik zelf zit ook in de omgeving Den Haag en heb veel 'affectie' met jongeambituieuze studenten als jijzelf. Groet, Jornt

  7. De nieuwe "huur via het Internet" initiatieven (ben even de url kwijt) schijnen het ook wel aardig te doen. Al lijkt het mij persoonlijk niet al te aantrekkelijk.

     

    Ik denk dat je iets als dit bedoeld Zrski:

     

    http://www.netflix.com

     

    Ik denk juist wel dat dat een aantrekkelijke tegenhanger kan zijn. In Nl is dit er nog niet of nauwelijks. Dus misschien zou je daar eens goed over na kunnen denken hoe je hier een dergelijk initaitief kunt starten en hoe je dat gaat vermarkten/ hoe je klanten krijgt tov de huidige videotheken. Maak eens een concurrentieplaatje met wat de voor en nadelen zijn van beide alternatieven.

     

    Grtz, Jornt

  8. - Is de stemming joviaal? Ga voor show

    - Is de stemming serieus? Ga in ieder geval voor overtuigend, zelfvertrouwen uitstralen helpt hier vaak ook.

    - Is de stemming negatief? Laat je niet van je stuk brengen, wees jezelf en lok reacties uit.

     

     

    Tsja, dat wordt lastig, want ik neem aan dat je je pres vantevoren wilt voorbereiden .... en daar sta je dan in je clownspak terwijl de stemming serieus is .. moet je je dan eerst gaan afschminken? haha ...

     

    In ieder geval ben ik het mee eens dat je de presentatie anders moet maken dan de traditionele presentatie.

     

    Met het show gehalte ben ik het zeker eens, het moet geen luchtkasteel worden, maar entertainment maakt het allemaal een stuk interessanter!

     

     

    Mijn tip: MAAK HET VISUEEL!!!

     

    Gebruik beelden, tekeningen, schetsen, foto's .... van verleden, vand e markt. van de doelgroep, van je inpiratiebronnen, maar ook van hoe het neiuwe bedrijf, concept of idee eruit ziet ..... take them into a viusal story about your business! ....

     

    Waar mogelijk maak zelfs gebuik van geluiden, geuren, etc ... zorg wel dat het relevant blijft.

     

    Kijk ook eens hiernaar, watch and learn! http://xplane.com/explains/xplanations/XPLANE-OpenMoreDoors.ppt

     

    En nu maar met zijn allen op een cursus tekenen, of je moet een gelukkige huisvader zijn met twee schattige dochters die toevallig dol zijn op tekenen .. koop een paar nieuwe stiften, een pot verf en wat kwasten en je hebt goedkope werkkracht. ;-)

     

    Jornt

  9. Jornt, waar haal jij je inspiratie vandaan? Volgens mij komt dat als een continu stroom bij jouw naarbinnen?

     

    hihi, alsof het telepathie is ... inderdaad Zrski ik voelde mij direct aangetrokken tot het subject ;-)

     

    Daar waar het gaat om inspiratie voor je internetsite: ikzelf ben al vanaf het begin van mijn ondernemerschap actief in het continue spotten van bedrijven die op hetzelfde gebied als ik actief zijn, maar ook daar buiten houdt ik mijn ogen opne. Wanneer ik mij tot de layout aantreokken voel kijk ik ook of de teksten mij aanspreken en hoe ze dat hebben opgebouwd .... dat vertaal ik vervolgens in kansen voor mijzelf. De wijze waarop soortgelijke bedrijven zich positioneren is ook direct van meerwaarde in het vergroten van je eigen kennis, althans zo zie ik dat .... ik print egt alles uit (hahah, ik kom mappen tekort) .... ik ben zelf nu ook bezig met mijn nieuwe internetsite. Diegenen die G74 destijds kendenb weten wat ik daar communiceerden .. dizelfde filosofie zal ook bij de nieuwe site geintegreerd worden .. echter, dit keer meer met een strategie erachter. Ik ben van mening dat iedereen altijd het erover heeft dat een site interactief moet zijn ... en dat is ook zo. Ik vind daarom ook dat je eigen bedrijfssite interactief moet zijn. De mate van interactiviteit en de wijze waarop interactiviteit in te zetten is vanzelfsprekend afhankelijk van de branche, maar toch! Met een interactieve site zorg je dat ook je eigen klanten en doelgroepen regelmatig terugkeren naar je site .. en zo blijf je in hun mindset hangen.

     

    In welke branche je ook zit, ik denk dat het bieden van een stuk inspiratie - via je bedrijfssite - zeer belangrijk is. We communiceren allemaal dat we innovatief zijn ... en dat we anders (willen) denken. Laat dat dan ook zien, biedt ahw triggers waarbij je visie documenten schrijft, projecten en waarnemingen communiceert welke jou als bedrijf aanspreken, etc .... Verder: probeer ander dan anders te zijn met je bedrijfssite .... kijk naar wat er nog niet door anderenwordt gedaan .... en doe dat. Probeer continue je site te updaten (haha, als ik doordraaf moeten jullie het zeggen hoor .... maar ik woon vlakbij Duidigt, misschien dat het daaraan ligt) ... en nogmaal, kijk ook naar hele andere branches om te zien watvoor sites zij ontwerpen .. overal haal je wel inspiratie uit. De laatste site die ik ben tegen gekomen en waar ik qua look and feel helemaal verliefd op ben (en waar ik qua inspiratie zeker mijn voordeel mee zal doen) .. is http://www.absolut.com

     

    En om nog even in te haken op

     

    Mijn inspiratiemomenten zijn,

    - midden in de nacht, tijdens een lange wandeling met de hond,

    - of in bad c.q. onder de douche (kan ik rustig een uurtje onder staan).

     

    Helemaal mee eens, qua shower concepts ... (ik weet dat ik geen recmale maak en dat doe ik ook niet egt, lol) ... maar ik zal hier zeker artikelen over gaan schrijven, hoe, waar en wanneer je tot goede ideeen komt. Nog even gedukd AUB.

     

    En nu ik hier toch ben gelijk even van de gelegenheid gebruik maken, om jullie mening te polsen:

     

    Ik ben mijn site in het engels aan het maken, aangezien ik mij internationaal wil orienteren - inspelen op kansen waar deze zich voordoen - Ik ben ook van mening dat engeld in het bedrijfsleven zeker niet 'niet gewaardeerd' wordt .. alhoewel de meningen hierin wel verdeeld zijn. Het zal natuurlijk wel zaak blijven de mensen op de juiste manier te prikkelen dat ze doorlezen. Overigens zullen er ook bepaalde delen wellicht in Nederlands worden gedaan .. waar hte een puur op Nl gericht project zal betreffen ... bv met NL en EN versie ....

     

    dus meningen zijn zeer welkom .. (alleen nou niet met zijn allen gaan roepen dat engels not done is, want ik ben al een heel eind ;-)

     

    Zoooooo, lang verhaal ... maar dat mocht wel weer een keer.

     

    Grtz, jornt ;D

  10. Zou je denken dat dat mensen irriteert? Mij lijkt het juist een stukje ontspanning ... kan je je gedachten in de auto een beetje tenminste verzetten .. en gaan bedenken wie ow wie doet dat toch en wat zal de reden ervoor zijn. Wat dat betreft is de snelweg een uitstekende lokatie voor dit soort stunts. Er rijden genoeg marketeers overd e A2 .. het prikkelt hun brein daarmee. Dus ik zal het maar eerlijk toegeven: het was een stunt van Cave Concepts (tsja, als niemand de stunt opeist, is dat goedkope markteing voor mij, dus .... ik was het ;-)

  11. Al loopt er maar één zo'n gek rond in Nederland ... Nedxerland is maar een klein landje en je staat daar zo mee in de Telegraaf, of bij Hart van Nederland, RTL Boulevard etc .... daar smullen ze van dat soort dingen. Dus dan heb je direct behoorlijk wat exposure als merk.

     

    Maar jij wild dat dus wel doen Mik? ..... Mag ik jou dan direct contracteren om met Cave Concepts op je voorhoofd te gaan lopen? :P

  12. Helemaal met je een Kikkertje!

     

    En al was het niet voor het prijzengeld, dan was het maar voor het gezellie (understatement ;-) feestje na afloop ::) Ik kom egt net pas mijn bed uitrollen, hihi. Nee hoor, ben er toch wel al minstens twee uur uit. Maar of ik nou egt helder ben is een tweede ...

     

    Next time The Hague! en dan is het zomer dus 8) ...

     

    Jammer dat - hoe heet ie ook alweer, ohja Dennis :P - er niet meer bij was. Van hieruit by the way nog veel geluk toegewenst Den in het zonnige Zweden.

     

    Beetje offtopic bericht, maar dat mag de pret niet drukken. Greeetz and see yáll again on stage 26/6 ;-) Ik ga in ieder geval graag de strijd wederom aan met Stargate Services!

     

    Jornt

     

     

  13. Hallooo ... long time no see!

     

    en? .. heb je al labtoppie gevonden evert? Ik ben zelf nu ook op zoek naar eentje, een redelijke, die gewoon lekker werkt en voor niet teveel pesos. Zal wel ff zoektochtje zijn .... als je goede andere site hebt gevodnen behalve bovenstaande .. laat je het mij dan ook ff weten? Grtz Jornt

  14. Tijdje geleden dat ik op het forum was … tot mijn eigen spijt. Maar ik kom om in het werk, vandaar. Het klopt dat ik (ook) op het gebied van televisieproducties mappen vol ideeën heb. Zelf ben ik er ook nog niet mee de boer mee opgegaan en ik ben het met jullie eens dat het een lastige afweging is welke traject te bewandelen als je een goed nieuw televisieformat hebt bedacht. Ik ben – zoals sommigen van jullie weten – zelf ook al met uiteenlopende ideeën in uiteenlopende markten bij uiteenlopende bedrijven geweest. Meer en meer kom ik tot de ontdekking dat het in veel gevallen niet veel uithaalt wanneer je alleen nog maar een idee hebt. Je moet van een idee tot een vinding geraken, of in dit geval een productie.

     

    Ik ben van mening dat het zaak is om een samenwerking te zoeken met andere jonge, kleine vernieuwende bedrijfjes die op een bepaald vlak (uitvoerend) van meerwaarde kunnen zijn. Wanneer je tevens een traject van productie en uitvoering kunt bieden – en je hebt geloof in je concept – zul je eerst moeten zoeken naar een relevante sponsor die het format ondersteunt en voor wie het een meerwaarde in de merkpositionering kan betekenen. Vanuit deze sponsor zal je een intentieverklaring moeten krijgen, waarna je vervolgens met een meer volledig format (wat meer is dan een idee) naar een omroep kunt stappen.

     

    Ikzelf hoor ook vele geluiden romdom Endemol die mij ook wat huiverig maken, zeker als zijde nog klein bureau. Dan wordt je inderdaad zo opgeslokt door de reus. Je zult jezelf eerst moeten bewijzen. Ik kan wel zeggen dat het mij bijzonder leuk lijkt om eens met een aantal enthousiastelingen te brainstormen over nieuwe formats met concrete doelstellingen om ook daadwerkelijk een productie te realiseren. Er liggen enorm veel mogelijkheden voor vernieuwende formats – waarbij we ingespeelt moet worden op groeiende mogelijkheden voor interactiviteit. Daarnaast is het vanuit mijn visie van belang een écht merk te ontwikkelen en deze commercieel crossmediaal optimaal te exploiteren (een televisieprogramma, een online/offline service, interactie met de doelgroep, een evenement, een magazine, etc) … Dit hoef je ook niet allemaal zelf te doen, je kunt bijvoorbeeld een afgeleid magazine laten ontwikkelen door een kleine uitgever die het onder de merknaam exploiteert en waarbij jij als format houder een marge opneemt. Daarnaast kan je als creatief ook goed kijken naar wat er nu reeds in de markt van televisieformats gebeurt en kijken hoe je daar meerwaarde aan kunt bieden. Zo is Idols Magazine bijvoorbeeld buiten het format om ontwikkeld door een losstaande partij – die daarbij wel nauw contact onderhoud met de programmamakers.

     

    Vanuit Cave Concepts heb ik zelf ook zeker de ambitie om iets vernieuwends in deze markt neer te zetten – en daarbij is trendwatching een belangrijk element: wat gebeurt er over de hele wereld op het gebied van televisieformats en ITV? Ook ITV biedt unieke mogelijkheden voor nieuwe programma’s achter de decoder. Denk verder ook aan het potentieel van regionale televisie, daar liggen ook kansen. En het belangrijkste is denk ik het zoeken naar een juist team/ aantal partners met wie je gezamenlijk slagvaardig een productie neerzet. Een jong televisieproductiebedrijf (die zichzelf ook graag wil bewijzen t.o.v. de grootten) is daarbij denk ik bij uitstek geschikt.

     

    En wat jullie ook al hebben geroepen is eens bij BNN te kijken, daarbij adviseer ik goed te kijken naar het gedachtegoed van BNN, de doelgroep à kijk vervolgens naar wat ze allemaal al hebben (gedaan), wat andere buitenlandse (rebellistische) zenders doen en waar mogelijkheden liggen voor met name interactieve formats.

     

    Ik zal hem wel even een personal message sturen om te vragen of hij antwoord heeft op jullie vragen.

     

    Als je specifieke vragen hebt ... ask.... Heeft er btw iemand écht concrete (korte termijn) plannen in deze richting?

     

    Grtz, Jornt

     

    (sorry voor de lap tekst -- haha, net alsof ik iets goed te maken heb voor mijn lange afwezigheid). ::) Btw, thankx Mikky voor het wijzen op dit topic :)

  15. Ik zal jullie binnenkort een uitgebreide update geven, van positionering, doelstellingen, status, markten waarbinnen Cave Concepts zich positioneert etc .......

     

    Vanmiddag heb ik een afspraak met MediaRepublic omtrent mijn businessconcepts Stargate Services, dus daar gaan we voor!! ;D

     

    Keep yáll updated!

     

    Groetjes

     

    Cavemen Jornt

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.