Jump to content

Rene2

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

  1. Om er maar een paar te noemen: -muis -afas -exact -king -pastel - cash (werkt onder Linux!) -ysa-plus Echter niet allemaal even goedkoop. Ik gebruik op het ogenblik ysa-plus (60 EUR) en werkt goed. Nadeel is dat het onder dos werkt en dat er geen duidelijke handleiding bij zit. Je moet echt wat van boekhouden weten om het goed te kunnen gebruiken. Ben zelf bezig met het schrijven van een boekhoudpakket voor Windows/Linux en ben daarom bovenstaande pakketten aan het analyseren. Davilex pakket wordt over het algemeen trouwens niet goed beoordeeld.
  2. Je verkeert dus in dezelfde situatie als ik: Ik werk 4 dagen bij een werkgever en een dag voor mezelf. Via mijn werk was ik particulier verzekerd. Echter in de beschikking van de belastingdienst stond dat ik toch verplicht in het ziekenfonds moest op basis van inkomen over de vorige 3 jaar. Hiertegen bezwaar aangetekend, maar dit is afgewezen. Ik ben dus nu te laat in het ziekenfonds opgenomen, maar moet nu wel boete betalen omdat ik me te laat heb ingeschreven (moet binnen 60 dagen na de beschikking). Klote is dat je ook meteen het werkgeversdeel van het ziekenfonds moet ophoesten (>1000 EUR). :-[
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept