Jump to content

ISP

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  Klút 12, Dronrijp, 9035DC, Netherlands
 • Company or organization name
  HB Internet Marketing
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 1. We spreken hier denk ik over een BKR blokkade? Welk risico niveau heeft deze blokkade? Een BKR registratie heeft iemand al wanneer hij of zij een product bijvoorbeeld bij de Wehkamp op afbetaling koopt. Pas bij een (ernstige) blokkade zullen banken geen rekening meer openen. Bij bank/girorekeningen zonder kredieten kan men namelijk ook negatief staan door middel van dwingende incasso's. Ik verwacht dat de financiële dienstverleners daarom niet overgaan tot het openen van een rekening.
 2. Hoi Happydude, Ik heb je website eens bekeken. Gaat je ondernemingsplan over de producten die je daar verkoopt/gaat verkopen? Zo ja, stuur me eens een persoonlijk bericht. Ik heb namelijk voor een oud school ondernemingsplan enkele inkooplijsten van groothandels voor growshops. Heb ik destijds gewoon gekregen d.m.v. één telefoontje. Succes ermee!
 3. Vraag bij verschillende concurrenten om hen uurloon of vraag bij hen een offerte op.
 4. Misschien is het nu juist verstandig om via je site producten te gaan verkopen. Zorgen dat je gevonden wordt in zoekmachines en een webshop op je site. Wanneer ze de winkel niet binnen komen lopen, komen ze maar via internet?!
 5. Ik kan je het bedrijf ICT Recht aanraden (http://www.ictrecht.nl). Denk eraan dat dit bedrijf wel zich grotendeels richt op ICT gerelateerde ondernemingen. De prijslijst valt hier te vinden: http://www.ictrecht.nl/ictrechtprijslijst.pdf Lees dit bericht niet als SPAM, maar als een tip. Misschien dat meerdere mensen hier wat aan hebben.
 6. http://www.istockphoto.com Bij deze site dienen de foto's wel gekocht te worden, prijzen hiervan variëren van $ 1,- tot $ 3,- per stuk. Je dient vooraf 10 credits in te kopen van $ 1,- per credit.
 7. Misschien is Netadvice het aangewezen bedrijf voor je?
 8. En wanneer je die kikker hoort weet ik dat er een reclame voor Jamba is. Ik weet de naam van het bedrijf erachter. Is dat geen marketing en of misschien het doel? 8) Natuurlijk ben ik het met je eens dat die kikker irritant is, maar of het slechte reclame is weet ik niet... We vinden het allemaal irritant, maar er zijn toch vele mensen die naar aanleiding van die kikker op een later tijdstip bij Jamba een ringtone gaan kopen omdat ze de naam onthouden hebben en toch maar even intikken in de browser.
 9. ISP

  Startersdag

  Ik ben vandaag ook aanwezig geweest - als bezoeker - op de startersdag van de Kamer van Koophandel te Leeuwarden. Eigenlijk zonder specifieke vragen en hopend op een leuke inhoud van de workshops! Een kleine ruimte voor de stands met te veel mensen. Om het plat te zeggen "ik kon mijn kont niet keren". Het is mij nog steeds niet duidelijk welke stands allemaal aanwezig waren, en heb met moeite een leuk gesprek los kunnen peuteren van een docent marketing welke tevens werkzaam is bij de Kamer van Koophandel. Het is een drukke dag, maar of het ook echt effectief is weet ik niet. De workshops zijn erg algemeen (uiteraard logisch, vanwege het brede publiek). Algemeen tevreden over de medewerkers van de kamer: Er was een medewerker van de Kamer van Koophandel die op me af stapte om te vragen of zij mij kon helpen, dat leverde een leuk pluspuntje op (en tevens nog een gesprek)! Conclusie: Ga er heen voor netwerken, ben er bij de opening (zodat het nog rustig is) en praat veel. Je moet er niet specifiek komen om er wijzer van te worden bij workshops. Bij onderzoek op de site van de kamer of higherlevel en andere fora's kom je al snel het zelfde te weten als het niet meer is. Natuurlijk zijn persoonlijke gesprekken wel mogelijk voor specifieke vragen. Fijne avond!
 10. Misschien heb je wat aan de cursus Dubbel boekhouden van J. Duyhvetter. http://www.websitehoster.nl/ondernemen/dubbel%20boekhouden%20-%20cursus.pdf
 11. http://www.mcdos.nl/wwwcontrol/home Op verdere vragen kan ik helaas geen antwoord geven in verband met gebrek van kennis van webshop leveranciers.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept