jvanhaaften

Junior
  • Aantal berichten

    28
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke info

  • Jij bent:
    ondernemer in spe
  • Geslacht
    Male
  • Bedrijfs- of organisatienaam
    mSites

Bedrijfsinfo

jvanhaaften's trofeeën

  1. De adverteerder. Deze betaalt namelijk voor advertenties waar nauwelijks tot geen rendement uit gehaald wordt, aangezien ze alleen maar worden aangeklikt/gelezen door mensen die dat doen om er een paar cent voor te krijgen, en niet omdat ze geinteresseerd zijn in het produkt. Google noemt dit verschijnsel 'click-fraude'. Weet je uberhaupt wat click-fraude is? Ik wel namelijk, is ook niet vreemd als je in online marketing actief bent. Waarom doen adverteerders dan zaken met ons?
  2. Het idee om het topic te sluiten heb ik al 2 maanden geleden geopperd, maar dat moest niet. Die posts zijn inmiddels wel verwijderd want daar stond de waarheid in. En positief zijn mag niet over "iets wat op MLM lijkt". Dus eigenlijk is de topic alleen open gebleven om negatieve dingen te kunnen roepen. Beetje vaag iets wat mijns inziens totaal niet past op HL. En het verbaast me nog meer dat er mensen zijn die het verschil niet (willen) zien tussen MLM, een piramide spel of een website van Katertje (of mij) zo moeilijk is het toch niet? MLM --> ditributeurs/vertegenwoordigers, er worden goederen/ diensten geleverd. Iedereen kent herbalife, amway, tupperware, acn, euphony etc Piramidespel --> gaat alleen om inleggen van (veel) geld. Vind je nog meer gekken krijg je een deel van je inleg terug. De top wordt rijk en de rest kan fluiten naar zijn centen. In een groot deel van Europa verboden. Wat Katertje en nog meer websites doen; Reclame mails verzenden naar een opt in adressenbestand en er wordt een kleine vergoeding voor betaald. (zou leuk zijn als je voor elk reclameblaadje wat je door de brievenbus krijgt ook een cent erbij krijgt :P)
  3. Zo zo, applaus voor jezelf hoor :P 1 lid verwijderd en 1 gewaarschuwd. Ga niet in discussie met een MLM-er? Nils ga je eerst eens ergens in verdiepen voor je zoiets lult. Ik zeg toch ook niet ga niet in discussie met Nils? Een forum is om te discusseren anno 2006. Maar hier mag de waarheid niet gezegt worden want dan gaat Nils je account blokken? Veel plezier dan met je forum waar objectiviteit en waarheid ver te zoeken zijn.
  4. Hoe noem je dit dan? Goudeuro en Verdiennusnel zijn initiatieven van Kasper Katje, die zijn aanpak toelicht op Emerce. Kasper steekt 50% van alle inkomsten in eigen zak, en betaalt 20% uit aan lagere lagen in zijn piramide. Lees ook de reacties daar eens. Zo werft Kasper lezers, die op hun beurt weer aangemoedigd worden nieuwe lezers te werven. Zien we: meerdere lagen (is multilevel / piramide) en een revenue-model gebaseerd op centen. Als jij honderd emails leest, krijg je zegge-en-schrijve 1 hele euro terwijl meneer Katje 2,5 euro opstrijkt! Zo voldoende onderbouwd? Wat mij betreft is dit one winner & multi loser marketing. 8) Bla bla noemen ze dat. Weinig onderbouwde kritiek op mijn laatste post, dus wat anders zoeken toch? Alleen jammer dat ook dit weer gebasseerd is op aannames en eigen meningen en niet op feiten. Wat die sites doen is niks anders dan wat jij en ik elke week aan reclames in je brievenbus krijgen, maar dan online. En omdat leden toestemming geven voor die mails krijgen ze daar een kleine vergoeding voor. Als je zoiets wilt vergelijken met MLM zoals HBL, ACN of whatever zegt genoeg over hoeveel je er vanaf denkt te weten. Ik onderschat niks of niemand maar kom met feiten in tegenstelling tot Twalevel Lees wel "de piramide" maar als ik zeg dat een bedrijf en de regering etc ook een piramide zijn blijft het stil...... Volgens mij is een forum om te discusseren, maar hier gaan ze kneusjes uitdelen omdat het niet weerlegt kan worden, nou nou wat een niveau Hoe wordt een directeur van een bedrijf rijk? Over de ruggen van zijn werknemers die een paar centen krijgen of niet. Net genoeg om alles te betalen en als ze geluk hebben een x op vakantie te gaan. Maar zonder die directeur hadden zij niks, andersom had die directeur zonder werknemers ook geen bedrijf. Graag inhoudelijk en objectief als je wilt reageren
  5. Schrijf die afkorting nou es uit: multi level marketing. Er zijn meer levels. Het idee is dat deelnemers zich omhoog werken door een level onder zich te creëren. Teken dat eens uit. Dan zie je de piramide. Tuurlijk zijn er succesvolle mensen in MLM. Dat zijn de mensen die verdienen aan de lagere levels. De realiteit is simpel. Hoe meer levels (schakels in een keten) actief zijn, des te meer mensen iets proberen te verdienen. Dat leidt tot hogere prijzen, en uiteindelijk zal iemand het gelag moeten betalen. MLM kent talloze losers en maar een paar winners. Ik heb in mijn leven al veel meer marketingplannen van MLM gezien dan jij, daar ben ik 100% zeker van. Maar nog geen 1 waar de prijs omhoog gaat om er meer levels komen. Waar je het vandaan haalt weet ik niet, maar ook weer onzin. De levels staan gewoon vast, en de prijzen ook. Hebben ze een max aantal levels bijv. 8 of 10 of wordt de groep bij een bepaald behaald volume losgekoppeld het maakt niet uit, de prijzen gaan niet omhoog. En ook tussen eigen bedrijven zijn er zat losers en heeft niet iedereen succes toch? Dat je iets tegen MLM hebt is prima maar kom dan wel met onderbouwde kritiek, niet met onzin. En "de piramide" tja, teken de regering maar uit of 90% van de bedrijven, heb je ook een piramide, zijn die ook allemaal slecht dan? ;) Ben trouwens benieuwd waarom je tegen MLM bent, ben je er zelf mee actief geweest en slechte ervaringen?
  6. Een heleboel hier weten blijkbaar alles van MLM .......not dus Wat je hier schrijft is de grootste onzin. In een piramide spel moet je bovenaan zitten, in MLM niet. We kunnen allemaal wel heel ingewikkeld doen maar ik zal het heel simpel uitleggen Zo simpel is MLM. En nee, ik ben geen MLM-er. Ik ken wel een aantal organisaties en succesvolle mensen uit de MLM
  7. Als t goed is leert (en helpt) je upline je om mensen te benaderen en t eerste vrienden en bekenden ja. Maar ook daar geld dat je "nee" moet accepteren. Een aantal MLM organisaties biedt zelfs een 90 dagen garantie aan, stop je binnen die termijn krijg je 100% je geld terug. Dus ook als je je laat overhalen en het toch niks voor je is, is er geen man overboord. Niet elke organisatie werkt zo, zo ver ik weet is dit vooral in de productgerichte MLM, zoals Herbalife & Amway. Persoonlijk heb ik ook niks tegen MLM, er zijn ook gewone ondernemingen die niet deugen. Uiteraard moete MLM_ers zich aan de regels houden en niet gaan spammen, gouden bergen beloven etc etc. Wat dat betreft snap ik dat MLM een slechte naam heeft.
  8. Dan zijn ze slecht voorgelicht, MLM begint met warme contacten, niet op fora's en prikborden die volgespamt moeten worden.
  9. Even zwart-wit gezegt; Piramidespellen zijn in Nederland en omliggende landen verboden. Vaak kenmerken ze zich doordat je grote bedragen moet inleggen waar je niks voor krijgt, alleen wordt een groot rendement beloofd. Als je dan nog een x aantal mensen aanbrengt krijg je weer een stukje van jouw inleg terug. Vaak zijn dit luchtkastelen en klapt alles uit elkaar en wordt ALLEEN degene die er mee begint "rijk". MLM is niet verboden. In sommige landen is zelfs de wetgeving aangepast om MLM mogelijk te maken. Bij MLM krijg je betaald over geleverde goederen/diensten. Stel dat ik 100 mensen aanbreng en 5% krijg over hun omzet en die 100 mensen doen niks verdien ik ook niks. (100x0 blijft 0) Als mijn upline alleen mij sponsort en ik 100 mensen in mijn downline heb die actief zijn verdien ik meer dan mijn upline en terecht omdat ik die 100 aangebracht heb die actief zijn en mijn upline alleen mij. (Hoe hoger iemand zit hoe meer hij verdiend gaat dus niet op, je wordt betaald naar wat je gedaan hebt en wat je downline doet) De vraag van de topicstarter kan dus simpel beantwoord worden...... In paid to surf breng je 10 mensen aan (voorbeeld) die surfen over het net een aantal uur, daarover krijg je dan bijvoorbeeld 10%. Surfen zij niet verdien je ook niks aan hun, dus zo bekeken zou het onder legale MLM vallen. Het nadeel is dat bepaalde MLM-ers (NIET allemaal) gaan spammen ipv met de warme markt werken, snel rijk verhalen de ronde doen terwijl je ook gewoon eerst een downline moet opbouwen voor je wat verdient etc. Andere gaan nog verder en proberen onder het mom van MLM een piramide spel te promoten. Paar jaar geleden rapportenverkoop ws zo iets. Zat geen bedrijf achter, geen btw nummer, geen adres etc. Normale MLM bedrijven als Herbalife, Amway, Euphony, ACN etc hebben gewoon een kantoor in Nederland met KvK en btw nummer etc Hoop dat hiermee duidelijk is dat er MLM en MLM is en niet alles goed of slecht is.
  10. Das belachelijk veel geld wat er "weggegooid" wordt. ::) Kunnen ze inderdaad beter aan andere zaken uitgeven. Dus ff getekent op de site
  11. Gebruik tot nu toe alleen Google Adwords. Daar heb ik me aardig in verdiept en dat loopt lekker
  12. Volgens mij zijn ze pas recent geregt als ik de whois info zo zie dus denk dat er weinig tot geen traffic op zit
  13. Alles valt of staat zoals Welleke aangeeft met het concept wat er achter zit / komt te zitten. Stel, ik heb een goed idee en daar past die naam bij, dan zal de waarde voor mij een stuk(je) hoger zijn. Je zou kunnen proberen op marktplaats en domeinmarktplaats een advertentie te zetten, de mensen te laten bieden en als er geen acceptabel bod bij zit hou je namen gewoon. Desnoods zet je erbij bieden vanaf € .... (bijv. de regfee + evt overschrijfkosten)
  14. Zoals Gretha hierboven vraagt en ik dit lees, is het gewoon mogelijk met een schuldbewijs? Hiervoor spreek je met de BV een vergoeding af van een x aantal % neem ik aan? En een eventuele looptijd? Of denk ik nu te simpel?
  15. En leg vooral uit wat voor bezoekers je krijgt (en wilt krijgen). Ik bedoel 10000 bezoekers per maand is leuk, maar zijn die interessant voor jou en je website (dus potentiele klanten) Je kan aan 2500 bezoekers per maand veel meer hebben als die wel tot de potentiele klanten behoren. Dit gaat niet op als het als om branding gaat natuurlijk, maar daar ga ik even niet van uit nu.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.