stefanvandel

Junior
  • Aantal berichten

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door stefanvandel

  1. Beste ondernemers, Een half jaar geleden hebben wij plannen gemaakt om naar een nieuwbouw te verhuizen (zeeland). Wij wilden graag een eigen pand neerzetten, helaas was de gemeente het daar niet helemaal met eens. Minimaal 2000m2 moesten wij in optie nemen en dat is teveel voor één gebouw. De gemeente stelde voor om een projectontwikkelaar in handen te nemen, dit hebben wij niet gedaan. Wij zijn zelf gaan ontwikkelen, nu meer dan 10000m2 in optie, met resultaat, plannen, tekeningen en advertenties liggen klaar. Vanaf 6 panden (variabel van 375m2 tot +- 750m2) starten wij met bouwen. Er zijn nu een aantal geïnteresseerden, projectmatig, maar zoeken nog gestaag naar een aantal partijen. Wij verkopen of verhuren de panden. Het staalbouw moet worden voorzien van een showroom/magazijn/kantoor ruimte. Het probleem wat wij nu hebben is dat er een ei gelegd moet worden en dus echt schot in de zaak moet komen. Hebben jullie enig idee hoe en waar wij investeerders op een snelle manier kunnen bereiken die graag mee zouden willen. Groeten, Stefan
  2. Dat klopt, wij produceren zelf geen producten, maar zijn eigenlijk grofweg een tussenschakel. Voor op het gebied van meubilair is het geven van een advies en doorleveren. Vloeren wordt een product maar ook een dienst geleverd. Het kan rechtstreeks bij de opdrachtgever (komt het meest voor via de website), architecten of bouwbedrijven. Daarbij is een mengelmoes van persoonlijk contact en referenties van belang. Gelukkig hebben wij in twee jaar tijd een mooie lijst opgebouwd zodat dit geen probleem is. Mensen vinden ons vooral rechtstreeks zonder derden via google, kijk bijvoorbeeld maar eens bij projectinrichting. De website zoals bij het leveren van vele diensten is van belang om een potentiële klant over de drempel te halen. Vooral de turn-to-key spelen voor ons een steeds belangrijkere rol. Klanten willen gemak. Dus wij leveren niet alleen de vloeren of meubilair maar ook een systeemplafonds en verlichting, natuurlijk wel in samenwerking met derden. OVer de hoofdpagina ben ik nog aan het nadenken. Maar de pagina`s als kantoormeubilair, projectvloeren heb ik al enigzins veranderd, waarschijnlijk is dit een al beter opzet?
  3. Deze titels had ik ook gezien en zijn storend. Helaas kan ik er vrij weinig aan veranderen omdat dit niet dynamisch is. Of ik kan het in ieder geval niet veranderen in Joomla. Titel tags verbeteren is een goede tip!
  4. Ik voelde mij niet aangevallen, je had wel gelijk, toch ga ik (helaas) niet graag in zulke discussies mee. Het voegt niet veel toe aan het topic. Ik heb een aantal dingen voor mijn eigen opgesomd van jullie ideeen, waar ik zeker iets met wil doen: * klantgericht spreken, ook virtueel * interessante projecten naar voren laten komen * Nieuws artikelen en mooie foto`s op de voorpagina zetten Mijn conclusie is eigenlijk om heel de website onder handen te nemen :(. Het probleem is dat het in Joomla is geschreven en kan wel mijn teksten toevoegen en wat met modules werken, maar ik kan jammergenoeg niet teveel schuiven. Dank je! Ik heb wel ideeën, maar mijn taalgebruik is helaas niet naar behoren en schrijf teveel in spreektaal. Daarom vind ik het zeer moeilijk om de tekst aan te passen. Ik dacht zelf om de voorpagina sowieso op deze manier in te delen: Korte introductie bedrijf Nieuwsartikelen op homepage met korte tekst (en klik verder link) Een aparte button "het bedrijf" Adres aan de zijkant Maar hoe laat ik de projecten meer naar voorspringen, op een toch al zo kleine pagina?
  5. Heb je tips om bepaalde blogs in de gaten te houden?
  6. :) Nog niet eens gezien. @ts waarom post je dan daar niet verder? Of probeer je op deze manier extra aandacht voor je "arme" site te creëeren? Ik wil niet gaan chatten, sorry sluit dit topic maar. Het was niet op deze manier bedoeld. Nu ik er een url bij heb gezet gaan jullie in de aanval. Jammer! Het was voor mij niet de bedoeling om te promoten, maar om van jullie ervaring te leren.
  7. Daar heb je helemaal gelijk in, toch ben ik er niet tevreden over. Ik hoopte dat iemand mij een goede hint in de richting kon geven. Mocht je het er niet mee eens zijn TwaLevel is het aan jouw of je het topic wilt verwijderen. Website url krijg ik niet voor mekaar om in tekst om te zetten. Toch leuk dat je het topic nog herinnerde :)
  8. Het probleem is dat ik een bepaald idee heb over de tekst en dat is nu heel moeilijk te veranderen. Met een visie/idee maakt het mij een stuk makkelijker om de tekst aan te passen. @Twalevel: je hebt gelijk, het is inderdaad niks anders dan een verkoop verhaal waar niemand zich iets van aantrekt. De term "masturbatiemarketing" kwam nog niet voor in mijn woordenboek, maar klinkt goed ;D.
  9. Beste allemaal, Nadat ik eind juni mijn studie Commercieel Economie heb afgerond zal ik vast gaan werken. Het deel "sales" vind ik zeer interessant en zou mij er graag verder in willen specialiseren. Vooral op de manier van klantbenadering/behandeling. De theorie van Dales Carnegie vind ik zeer interessant, wel vrij eenvoudig maar in de huidige maatschappij niet vanzelfsprekend. Is daar ook een cursus van of hebben jullie andere aanbevelingen voor in de avonduren? Met dank, Stefan
  10. Daar heb je gelijk in. Ik zou er ook graag verandering in willen brengen. Maar hoe kan ik het op een juiste manier aanpassen. Ik heb al lopen puzzlen, maar dan trek ik compleet alles uit het verband en klopt het ook niet meer. Ik ben van mening dat de voorpagina de beslissende factor is voor wel of niet verder kijken voor meer informatie.
  11. Beste mede-ondernemers, Op het moment hebben wij een goede projectinrichter website. Meer als visitekaartje, maar met vele positieve reacties. Grote fabrikanten vragen zelfs om hulp om een soortgelijk resultaat te verwezenlijken ook in de zoekresultaten. Toch zijn de gerealiseerde projecten via internet laag. Daar wil ik graag verandering in maken. Ik ga de website wederom aanpassen. Wat mij dermate boeit is met een stuk tekst de klant over de drempel te trekken om bij ons informatie aan te vragen. Op het moment heb ik de volgende tekst geschreven: xxx is een onafhankelijk en landelijke projectinrichter. Met meer dan 35 jaar ervaring richten wij uw ruimte in met kennis van zaken en een interieuradvies op maat. Wij geven vorm aan de inrichting van uw kantoor, winkel, school of zorginstelling op een manier die past bij de beleving van u, uw medewerkers en klanten. Onze interieuradviseur vertaalt uw ideeën op creatieve wijze naar innovatieve projecten op maat; van ontwikkeling tot-en-met realisatie. Ons flexibel bedrijf levert vakwerk op hoog niveau, onze gekwalificeerde medewerkers streven naar optimale service. Wij bieden een scala aan topmerken vloerbedekking, meubilair en raambekleding. Vanzelfsprekend wordt hierbij voldaan aan alle eisen op gebied van brandvertraging en Arbo wetgeving. Toch zou ik graag meer naar de klant toe willen schrijven. Het is op het moment teveel blablabla en weinig "wat kunnen wij voor de klant betekenen", het is geschreven vanuit het bedrijf. Wij hebben de volgende sterke punten als inrichter: 1. Persoonlijke benadering 2. Kwalitatief en uitgebreid assortiment 3. Korte levertijd 4. 35 jaar lang ervaring 6. Presentatie 7. Service 8. Creativiteit 9. Onafhankelijk 10. Advies op maat 11. Flexibel door inzet freelancers 12. Lage overheadkosten 13. Gunstige kortingstarieven bij fabrikanten 14. Turn to key projecten (totaalinrichting) Zouden jullie mij een advies kunnen geven of in ieder geval een goede hint?
  12. Hoi Daphne, Bedankt voor de snelle reactie! Ook met een duale opleiding haal ik mijn officiele papiertje na anderhalf jaar. Omdat ik 3 dagen werk (en daar veel ervaring van op doe) en 2 dagen school, krijg ik voor enkele vakken sowieso vrijstelling. Welke vakken weet ik op het moment nog niet, dat moet ik van de week met school bespreken. Ik ga het iets zwaarder en moeilijker krijgen, omdat ik niet meer de intense hulp van leraren krijg en ook geen klasgenoten om me heen heb die me kunnen helpen, dat is het grote verschil. Ik hoop vooral hier iemand te vinden die ervaring heeft met een duale opleiding.
  13. Beste HL`ers, Ik sta deze week voor een moeilijke keuze. Mijn vader is sinds september begonnen met een eigen bedrijf. Ikzelf ben net klaar met mijn stage. Ik doe commercieel economie 3e jaar (HBO). Nu zat ik erover na te denken om het laatste anderhalf jaar bij mijn vader te gaan werken met een duale opleiding. Wat houd het in? Je hebt 1/3 praktijk ervaring (bedrijf), 1/3 scripties die klasgenoten op school moeten doen zal ik bij bedrijf doen, 1/3 talen als duits doe ik op school. Ik heb dan 3 dagen werk en 2 dagen school. Mijn vader vindt de opleiding nog steeds het belangrijkst, wanneer ik er vrij voor nodig heb kan dat. Voor de rest doe ik al wat praktijk ervaring op als: • Specialiseren in projectinrichting, kantoorinrichting en diensten/maatwerk • Boekhouding/administratie bedrijf • Cursus schrijven tekeningen inrichting met • Onder begeleiding mee naar verkoopgesprekken, introductie klanten/fabrikanten/aannemers • Website optimaliseren (de content is geschreven en geplaatst), de site moet interactiever gemaakt worden, d.m.v. de statistieken zullen prospects gevonden en nagebeld worden • Verkennen van de inkoop/ gehanteerde kortingen en marges • Duidelijke structuur in bedrijf zetten + afspraken • Onderzoek doen naar verbeteringen in het bedrijf Fase 2 • Plan opzetten om de "" intensief te benaderen met meubilair • Verder specialiseren in meubilair • Onderhouden showroom/aankoop nieuwe producten • Bezoek en adviseren klanten en verkoop kantoormeubilair met vooraf opgestelde targets • Werken bezoeken • Eigen klantenbestand opbouwen door aangedragen leads en door eigen acquisitie en bouwt daarmee het bestaande relatienetwerk uit • Voorbereiden en inplannen van werken in uitvoering/ uitbrengen van offertes • Verantwoordelijk voor het financiële gedeelte, boekhouden/administratie, versturen van rekeningen en nasturen herinneringen • Ontvang van vertegenwoordigers • Verantwoordelijk voor inkoop • Zorgdragen voor een correcte uitvoering • Controle voor,tijdens en na de uitvoering • Een aanspreekpunt voor de opdrachtgevers • Verantwoordelijkheid voor de aan mij toegewezen werken • Schrijven tekeningen inrichting • Organiseren feestelijke opening • Bezoeken aan buitenland • Het uitbouwen van de website (dagelijks bijhouden blog/ zoekmachineoptimalisatie, overture en adwords optimaliseren • PR: maken/versturen van mailings naar dagbladen en online pers (free publicity), zoeken naar juiste sponsormogelijkheden en folders Overigens zal ik na mijn duaal mijn blik niet op een zetten, maar zal ik ook eens bij andere bedrijven in de keuken kijken. Sommige zeggen ga nog anderhalf jaar naar school joh, lekker studenten leven. Maar nu ga ik ook op en neer naar school, vaste vriendin en de wasjes worden gedaan, dus zoveel zal er niet veranderen. Wat is jullie mening hierover?
  14. Het heeft zijn tijd nodig, je staat niet 1,2,3 in de resultaten en volgens mij ben je nog maar een aantal maanden bezig? Het helpt zeker niet als je meerdere keren aanmeldt. Wanneer ik `s morgens het internet opstart ga ik als eerst naar google en zoek dan naar: 1. "site:jewebsite.nl" in zoekvak (dan zie je hoeveel urls een zoekmachine al geindexeert heeft) 2. je website naam in het zoekvak. Ik zie bij jouw website wel al resultaten met de naam aan elkaar isearchforyou, maar wanneer je het normaal spelt niet? Is het de bedoeling om het aan elkaar te schrijven? (op deze manier kan je zien wie/wat en waar je website wordt vermeld) 3. zoek op belangrijke steekwoorden waar je website op gevonden moet worden. (wanneer dit niet het geval is zorg ervoor dat de dichtheid van de belangrijkste woorden hoger wordt) Je kan het ook testen op http://www.seomoz.org of http://www.linkvendor.com Kijk vooral op deze: http://www.linkvendor.com/seo-tools/site-analysis.html Je ziet daarop al dat de beschrijving en keywords van de site veel te hoog ligt! Beperk het met de belangrijkste zoekwoorden. Stel een doel vast, schrijf een aantal punten op waarom je zo aantrekkelijk bent. En bekijk eerst eens welke doelgroep je wilt benaderen
  15. Niet de moed opgeven, De website ziet er goed uit, maar doe eerst ook wat aan zoekmachine optimalisatie, je site staat nog niet fatsoenlijk in google: Uw zoekbewerking - site:isearchforyou.com - heeft geen overeenkomstige documenten opgeleverd Daarbij zou ik het deel "lage overhead" op pagina http://www.isearchforyou.com/tarieven.html weglaten. Je onderscheidt je wel met de rest, maar zoveel concurrenten zijn er niet? En ik zou specifieker zijn, misschien is het verstandig om een klein productplan op te stellen? Of in ieder geval de punten hierboven eens netjes genoemd op papier te zetten?
  16. Ik ga vanmiddag wat navraag doen, ik denk niet dat Universal zomaar een partner als Rabo op de website zal plaatsen? Voor de rest heb ik het gevoel dat er woorden worden gebruikt, waar niemand naar zoekt of niet nuttig zijn voor de website. Waardoor een verdubbeling van bezoekers op de website plaatsvindt, maar niet in klanten. Of een overvloed aan keywords, zodat je de eerste maanden in de top 10 staat, maar dan ineens een klap krijgt doordat google je beschuldigt van cloaking. Toch vraag ik het me af. Als het een echte samenwerking is met de Rabo dan zullen hun er ook overtuigd van zijn. Al zie ik dat niet aan de zoekresultaten bij de Rabo ;).. Een no cure no pay garantie vind ik raar, omdat jeeen bedrijf nooit kan verzekeren om bovenaan te staan in de google en yahoo list, er zijn zoveel factoren die dat beïnvloeden. Wel is het zo dat bij vele bedrijven de website dramatisch verbeterd kan worden door de content te herzien.
  17. Met de Rabo bovenaan de zoekmachines?! Wat denken jullie van onderstaand bericht? Ze geven zelfs een niet goed-geld garantie. Ik vraag me af hoe ze dit gaan realiseren en op welke manieren. Meer info actie Rabobank: http://partner.universalxs.nl/rabobank/ Unversal zelf: http://www.universalxs.nl/ Er wordt altijd ‘gewaarschuwd’ voor search engine bedrijven die claimen dat ze “uw site wel even bovenaan” zetten. Meestal kom je dan bedrogen uit omdat er geen garanties te geven zijn. Des te opvallender vond ik daarom dat de Rabobank, toch niet zomaar een partij, een partner heeft die zich daarmee profileert. Op de Rabobank-site wordt er in ieder geval gepromoot dat “uw internetsite bovenaan in zoekmachines” zal komen. Zelfs met een niet goed-geld terug garantie. Ik vond het opvallend en weet niet zo goed wat ik ervan moet denken... (bron: http://www.dutchcowboys.nl)
  18. De website is al voor een groot deel veranderd! De teksten van de fabrikanten zijn nog niet in orde, maar met de lay-out ben ik nu heel blij mee! Ik wil jullie bedanken voor de goede suggesties die ik ontvangen heb!
  19. Kan Googles eigen picasa dat niet? Ik heb ze al veranderd met Paint Shop pro.. Als het goed is moeten ze nu wel de juiste grootte hebben. De meeste waren nog maar 3 of 4 kb :P. Een harde achtergrond? Stel, je wil een effen groene achtergrond (ik heb al even gekeken, om de verlooprandjes te laten aansluiten heb je dat dan nodig...) De achtergrond is 1 plaatje, dat bedoel ik met harde achtergrond. Tenminste dat denk ik, kan het eigenlijk ook nergens terugvinden in Joomla ook :( Verbetering voor de particulieren Ik ga het bij de homepage niet over de particuliere kant hebben, maar ga op de linkerhelft waar de zes plaatjes staan een grote button met particuliere aanbieding zetten die aanklikbaar is en naar de aanbiedingen pagina doorverwijst. De button moet nog wel ontwikkelt worden en zal ook op de woninginrichting pagina komen? Ik zou graag jullie mening hierover willen, dan laat ik vandaag nog een plaatje aanmaken. Volgende week zijn er namelijk een aantal evenementen waaronder rene froger, ijsgala, etc waar wij gesponsord hebben en op grote schermen onze naam + site staat weergeven. We verwachten toch wel dat door deze activiteiten een aantal bezoekers aantrekken..
  20. Niet overbodig, onderschrijft mijn opmerking prima ;D Met welk programma, of hoe verklein je ze dan?! Ze moeten 94x94 zijn..
  21. Projectinrichter staat beter, de tekst kan nog korter, duidelijke argumenten. Maar het probleem is dat de zoekmachine ook nog tekst moet kunnen vinden. De meeste mensen zoeken op "projectinrichting" ipv "projectinrichter". En hoe korter ik de tekst maak hoe minder kans we maken om in de top 10 te komen. Overigens wil ik voor particulieren het meeste weglaten. Maar op de homepage, waar nu de zes plaatjes staan, een grote "flyer" met de tekst "particulieren aanbiedingen" met een link naar de aanbiedingen particulieren.
  22. -De introductie moet ik dus veranderen. Dat is in ieder geval duidelijk. Hebben jullie misschien tips voor een meer pakkende tekst? Het is vrij lastig want het bedrijf bestaat nog maar zo kort en vergelijkende sites zijn er niet veel te vinden. De meeste websites betreft Projectinrichting besteden niet zoveel aandacht aan hun site -Hoofdletters gaan weg -Er komen andere random images bij bijvoorbeeld Projectvloeren. -Template kan niet veranderd worden. Het is een harde achtergrond, dus er is weinig verandering mogelijk, wat ik dus ook erg jammer vind, maar na veel problemen bij het bedrijf die de website opgeleverd heb is dit het uiteindelijk resultaat geworden. -Ik ben idd zelf 20 jaar doe commercieel economie (3e jaars) en ben bezig voor mijn vader de site op poten te krijgen. Hij heeft namelijk al 35 jaar bij een zeer bekende projectinrichtingsbedrijf gewerkt, maar wegens omstandigheden is hij op zijn eigen begonnen, in zijn eentje. Vele projecten hebben we dus nog niet om te laten zien. Maar goed we zijn aan het zaaien, het oogsten moet nog komen! Toch al bedankt voor de reacties!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.