Jump to content

Hans van den Bergh

Moderator
 • Content Count

  6,296
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by Hans van den Bergh

 1. Welkom op HL Misschien teleurstellend, maar je zult onderzoek moeten doen naar wat jouw idee oplost, dat is de enige weg om erachter te komen of er zoiets bestaat.
 2. Dat heeft weinig tot geen zin... het antwoord van de rechtsbijstand zal hoogstwaarschijnlijk hetzelfde zijn als de eis: betalen. Tenzij, zoals Roel al aangaf, jouw rechtsbijstand (als je die hebt) er enig heil in ziet er tegenin te gaan.
 3. https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/werk-en-inkomen/content/wat-zijn-inkomsten-uit-overig-werk De belastingdienst is de relatie die jou hierover informatie kan geven...
 4. Welcome on this forum, but for placing ads you have to move your question to This Section
 5. Welkom op HL Je hebt een probleem met de belastingdienst, zoveel is duidelijk, maar wat verwacht je nu van de deelnemers aan dit forum?
 6. Welkom op HL Wat heb je zelf hierover zoal onderzocht en uitgeplozen? Iedere ROC verzorgt dit soort opleidingen al, hoe en waarmee ga jij van toegevoegde waarde zijn?
 7. Waar je rekening mee moet houden, is dat de doelstelling grenzen aanduidt van de activiteiten van de BV en de grenzen van degenen die als diens bestuurders handelen. Het niet nauwkeurig duiden van de grenzen kan zeer verstrekkende, persoonlijke financiële gevolgen hebben. Als bijvoorbeeld een handeling van een bestuurder niet binnen de doelstelling van de BV valt, dan kan de BV die handeling vernietigen en komen de consequenties voor persoonlijke rekening van de bestuurder.
 8. Welkom op HL De informatie die je geeft, is erg summier, dus beantwoorden is lastig. In zijn algemeenheid: Als het product op enigerlei wijze bescherming geniet (patent, merk, e.d.), zul je daar onderzoek naar moeten doen.
 9. Het is niet waarschijnlijk dat er na zoveel jaar afwezigheid van vraagsteller nog gereageerd wordt. ..
 10. Beste Ivo, Welkom op HL Is deze ondernemer een klant van jou?
 11. Gelieve de regels van dit forum ook acht te nemen, vragen die verband houden met studie , onderzoek e.d. zijn niet toegestaan, derhalve gaat dit topic op slot en wordt het later verwijderd.
 12. Welkom op HL Heb je al eens gegoogeld op concullegae die hetzelfde doen en hoe zij zich noemen? Ik vermoed dat 'Strootman allround installatie- & klusbedrijf' op zich de lading goed dekt en duidelijk aangeeft wat je kunt...
 13. Om te voorkomen dat hier nog tegen jouw wens in wordt gereageerd, sluit ik dit topic. Succes...
 14. Beste Jonah, Welkom op HL. Je zult toch bij de gemeente moeten beginnen, want het draait allemaal om inrichtingseisen, bestemmingsplannen en vergunningen. Maak eens een afspraak met een bedrijvencontactpersoon.
 15. Welkom op HL Je kunt nu al prima zakelijke benodigdheden aanschaffen, je dient dit wel al meteen goed in de boekhouding vast te leggen.
 16. Zelf inmiddels via de eerder voorgestelde zoekopdracht in google gelezen dat het ook in een holding om een daarin ondergebrachte privébelegging gaat. Dat maakt de kwestie klantvraag minder relevant. Het is immers sowieso een privézaak, een belegging en derhalve geen vraag voor dit forum. Topic gaat daarom op slot.
 17. Google eens op 'fiscale positie edelmetaal bezittende rechtspersonen'
 18. Beste Premolar, Jouw oproep voor iemand om persoonlijk mee te brainstormen kun je beter in de rubriek Vraag & Aanbod plaatsen. In dit topic kunnen we echter ook naar hartelust met je brainstormen. Vandaar de aanpassing van jouw titel en tekst.
 19. Heb je al een oproep geplaatst, ben je al contact gaan zoeken op netwerk clubs? Jezelf hier beklagen wordt nu een herhaling van zetten, terwijl jezelf een schop onder de kont geven, volgens mij het enige is dat jou rest...
 20. In vier jaar heb je toch zelf inmiddels kerncijfers en -indicatoren opgebouwd?
 21. Winst = Omzet - Kosten De winstdoelstelling beoordeel je op basis van de marge en de marktprijs, oftewel kom je uit de kosten met de prijs die men in de markt wil betalen en houd jij er dan nog wat van over...
 22. Maar netwerkborrels, -koffies, -ontbijtjes zijn er bij de vleet, die kun je toch Google-en?!
 23. Beslist gefundeerd, de claims waren in mijn geval aantoonbaar onterecht en konden daarom op de aangegeven manier gepareerd worden. Of dat hier ook mogelijk is, moet Vraagsteller voor zichzelf uitmaken, het is maar een advies. Het kan helpen iemand te laten weten dat je je niet gratis laat bezig houden, als een claim onterecht is en men eist toch dat ik ermee bezig moet, kost dat geld...

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept