Jump to content

Remco Bruijns

Super Senior
 • Content Count

  179
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  Olivierstraat 41, Axel, 4571AX, Netherlands
 • First name
  Remco
 • Last name
  Bruijns
 • Company or organization name
  RemcoActive Creations
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine
 • Skype

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  Ik zoek mensen die graag hun innovatief en MVO idee tot de realiteit willen brengen.
 • My opinion about entrepeneurship
  Het ondernemerschap is niet enkel een baan, het is zelf bepalen hoe je in het leven wilt staan.
 • My opinion about innovation
  Ik citeer: We hebben de aarde niet van onze ouders gekregen, maar we lenen hem van onze kinderen.
 1. Gisteren onze eerste try-out gehad met de watertoren! het was een groot succes, we hebben geen koppen kunnen tellen maar ongveer 400 bezoekers/gasten genomen over de gehele dag. de brunch zat helemaal vol en het eten was heerlijk. nog een A4tje vol met verbeter punten, maar dat was ook wel verwacht! gesproken met de burgemeester en wethouder die op bezoek kwam en zijn staan ook achter de plannen en hebben tips gegeven voor de vergunningen en zelfs aangegeven hoe we voor het komende seizoen zonder de benodigde vergunningen toch kunnen draaien! iedereen was helemaal in de top en keek met groot pleizier uit naar het volgende bezoek. gisteren nacht lekker plannen gemaakt voor komend seizoen en van de week naar de gemeente voor ontheffing! het was dus zeker weten een succes!
 2. De watertoren in Oostburg wordt weer bruisend! Om dit te vieren wordt u allen uitgenodigd voor een heerlijk ontbijtje boven in de toren. Website Naar website van evenement Organisator Remco Bruijns Prijs 12 ontbijt poster watertoren Oostburg.pdf
 3. Dit topic is bedoeld voor discussie over bovenstaand(e) evenement(en).
 4. dat is niet helemaal waar, het is maar net hoe je wilt leven, in de rimboe kan je zonder geld net zo makkelijk overleven als met., maar in onze huidige samenleving is bezit van materiaal (geld o.a.) nodig om een "normaal" leven te hebben.
 5. het streven naar geluk dat is mijn nummer 1 en eigenlijk ook het enigste het ondernemen (vrijheid, eventueel geld en spanning) zijn voor mij eigenlijk maar het middel om mijn doel na te streven, ik heb deze middelen heel zorgvuldig gekozen omdat ik van mening ben dat de weg naar geluk ook leuk moet zijn. het is er natuurlijk heel erg afhankelijk van wanneer je gelukkig bent, en dit punt veranderd met de dag! dit kan op het ene moment zijn de tijd die ik doorbreng met mijn familie en op het andere moment een succes bericht. Geld maakt zeker niet gelukkig maar is slecht een middel om je zorgen af te kopen. Maar denk maar niet dat je met geld geen zorgen zal hebben. gelukkig zijn heeft alles met relativiteit te maken dus, een doel na streven en er komen, zodra je er bent krijg je weer een heel ander doel en ben je weer aan het begin van je nieuwe zoektocht naar geluk.... dat is dus een beetje mijn drijfveer met wat uitleg erbij ;)
 6. bedankt voor deze inspirerende filmpjes!
 7. Bedankt Fred voor je opmerkingen! ik zal er zeker wat mee doen!
 8. Beste mede ondernemers, gezien mijn werkgebied op dit moment een beetje in stil water verkeerd heb ik een nieuwe dienst op gezet de CIA! Creatief Innovatie Assistent ik wil dus andere bedrijven (MKB) gaan assisteren om te innoveren. Dit is niet iets wat ik net uit mijn mouw schud maar ik hem gemerkt dat ik in dit proces heel erg gedreven en niet echt slecht ben, ik heb het alleen nog nooit zo op de markt gezet, eigenlijk enkel toegepast bij product ontwikkeling. hier is het stukje promo tekst (ter info) **************** De CIA!™Een nieuwe service die er voor zorgt dat uw bedrijf innoveert. Na aanleiding van MKB ontmoet 09 in Terneuzen zijn wij een nieuwe dienst gestart: CIA!™ Creatieve Innovatie Assistent! De wereld verandert en bedrijven kunnen niet achterblijven, de CIA!™ zorgt er voor dat bedrijven de nieuwe wereld van de 21e eeuw aan kunnen. De dienst kan worden ingezet op vrijwel elk type onderneming, of dit nou een horeca bedrijf, een accountantskantoor of een productie fabriek is. De unieke methode die gebruikt wordt door CIA!™ is overal toepasbaar. Voorbeelden: Enkele voorbeelden zijn reductie van de levertijd van prototypes met 95%, kostprijs reductie voor kleine productie series met 80%, Een nieuwe vergadermethode waarbij tijd en kosten drastisch worden bespaard! En dit zonder dure investeringen. Horeca Zelf een oplossing voor de problematiek in de horeca is een van de aspecten waar de CIA!™ raad mee weet. Welke oplossing we hebben?; innoveren! Assistent vs adviseur Van adviseurs zitten er 13 in een dozijn, CIA’s zijn zeer zeldzaam zij rijden geen dure auto en hebben geen grote villa, zij zijn creatief en passen hun creatieve filosofie toe bij elk probleem of elke situatie. U krijgt unieke en innovatie oplossingen specifiek voor uw situatie waar u werkelijk wat aan heeft. Hun creativiteit gecombineerd met uw kennis van uw bedrijf is gegarandeerd succes. Het maakt niet uit in welke branche u zit of hoe groot uw bedrijf is, de CIA!™ is het juiste gereedschap voor de toekomst. Meer informatie is te vinden op de website: www.we-de.nl via e-mail hallo@we-de.nl of per telefoon: 0031 61 3463247 ****************** maar wat ik me eigenlijk afvraag, wat vinden jullie hiervan? heeft het levens mogelijkheid etc. uiteraard is kritiek ook van harte welkom! ;) alvast bedankt voor jullie reacties!
 9. weet je waarom ze niet betalen, zijn ze gewoon lax, lui of crimineel of hebben ze financiële problemen? in het geval van het laatste zou ik zeggen, nodig ze uit om langs te komen en te praten over hun problemen en een betalingsregeling te treffen. en dat je volgende leveringen enkel op vooruit betaling levert uiteraard. mijn mening is dat vriendelijk blijven het langs duurt ;-) maar ook misschien het langst op je geld wachten :-\
 10. Geweldig! ik kom met mijn watertoren op de voorpagina van de provinciale krant! met foto's en al! na alle tegenvallers van afgelopen weken eindelijk iets positiefs! ikke is echt erg blij! ;D
 11. doe ik hier tegenwoordig ook, dat geeft toch enig voordeel op dat gebied.
 12. Hey, bedankt voor de reacties, ik heb ook helemaal geen ervaring met stichtingen dus vandaar mijn amateur vraag ;) Het idee was om ons samenwerkingsverband op deze manier samen te geven want dan hoeven we enkel een stichting op te zetten, de kosten waren niet de enigste reden, Maar er moest zeker een stichting komen (stichting beheer "industrieel erfgoed"). maar goed, mijn vraag is beantwoord dus hartelijk dank voor de reacties!
 13. Beste mensen, Voor een project had ik samen met mijn zaken partner een constructie met een stichting voor ogen, na een gesprek met de notaris heeft hij dit "afgeschoten", helaas was ik er zelf niet bij dus vandaar dat ik mij vraag hier even stel. de situatie: Ik: eigenaar onderneming (eenmanszaak) en in eigenaar stichting Partner: eigenaar eigen onderneming(VOF) en ook eigenaar van de zelfde stichting. als we nu klanten werven wilden we deze een factuur sturen van de stichting en dan later een factuur van onze eigen zaak naar de stichting (voor de door ons gemaakte kosten) (het gaat om verhuur van goederen die in beheer zijn van de stichting). De stichting maakt geen winst maar heeft wel kosten, waar onder de factuur van een van de eigenaren. mijn vraag is dus, valt dit onder het zelfde als winst van de stichting naar de oprichters. uiteraard is het ook anders op te lossen maar we hadden dit in gedachte omdat dit het goedkoopste en het gemakkelijkste is. De situatie die de notaris opperde is als volgt: de goederen van de stichting worden gehuurd door onze nieuw op te richten VOF, deze goederen worden dan weer door verhuurd aan de klant. Een van de redenen dat we voor de eerste situatie willen gaan is de aansprakelijkheid, niet dat we dingen gaan doen die niet legaal zijn of gevaarlijk zijn, maar toch en uiteraard is dit de goedkoopste oplossing. wat is jullie mening? valt de eerste situatie onder winst naar oprichters?
 14. Toch gaat dat niet helemaal op, het kan best zijn dat de verkoop datum die de fabriek heeft op 01-01-08 staat terwijl de winkel hem pas een half jaar later verkocht heeft (was bij mij zo) en dan heb je de bon nodig om de juiste startdatum van de garantie te regelen.
 15. de garantie wet is enkel voor consumenten. Europees wordt aangegeven minimaal 2 jaar op iedere aankoop, de Nederlandse wet gaat iets verder die verplicht garantie voor de te verwachte levensduur van het product, dat is dus een beetje vaag want de levensduur van een was machine is toch wel zo'n 8 jaar, maar toch weet ik zeker dat ze erg moeilijk doen bij de winkel als je na 6 jaar terug komt. maar goed, dat is een andere discussie.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept