Jump to content

Bamiblik

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemingsplannen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Ik vraag me alleen af of we hier niet voorbarig naamideeën aan het genereren zijn. Groet, Highio Hoe bedoel je dit Highio? De doelgroep is al duidelijk in beeld, met behulp van een ondernemingsplan. Edit: matchboard.nl is vastgelegd! Echt een top domeinnaam! THNX
 2. Heey Highio, bedankt voor je kritische reacties. Ik ben eerder een online platform, je kunt mijn dienst een beetje omschrijven als monsterboard bijvoorbeeld. Bedrijven plaatsen projecten op de site, en studenten plaatsen C.V.'s. Daarnaast kunnen zij op elkaar reageren wanneer ze interesse hebben. Ik hoop dat ik mijn site zo wat duidelijker maak!
 3. Wat voor projecten wil je uberhaupt gaan matchen? Zijn dat stages/afstudeeropdrachten, of ook studentenwerk? Combineer zelf vrolijk verder op basis van de volgende bestanddelen en eerder genoemde kreten: stagiair online interns only intern pool internship online Je kunt het ook 'Bovenmaats' noemen voor excellente studenten en grootzakelijke opdrachtgevers. Groet, Highio De bedoeling van de website is om HBO en WO studenten NAAST hun studie projecten uit te laten voeren, om zo in aanraking te komen met het bedrijfsleven en misschien zelfs een eerste stap te zetten voor een eigen bedrijf.
 4. Alhoewel ik niet vaak post, kwam ik zijn reacties vaak tegen in diverse topics. Ik wens de nabestaanden veel sterkte toe met dit verlies.
 5. Heb je meer informatie van diegene uit Zeeland? Heeft iemand verder nog suggesties voor mijn domeinnaam? Ik dacht zelf aan: -Stupro.nl (klinkt erg raar naar mijn mening) -Student en project ( niet erg uniek)
 6. Ik ben op zoek naar een domeinnaam voor een site waar bedrijven projecten kunnen plaatsen en studenten hun c.v. kunnen achterlaten. Kernwoorden: -student(en) -Bedrijf -Project Ik heb student-project.nl al in mijn bezit, maar ik vraag mij af of ik hiermee geen problemen krijg met de concurrent (zie http://tinyurl.com/39btexe ) Iemand die mij hierop een antwoord kan geven?
 7. Een ondernemersplan moet je ook zelfstandig opstellen. Een ander ondernemingsplan kan je wellicht als leidraad gebruiken maar zeker niet om een financiering mee aan te vragen of om daarmee je marketing uit te stippel, dit is voor elk bedrijf anders.
 8. Ik vind deze van Heineken toch wel erg goed: http://www.marketingfacts.nl/berichten/20100316_briljante_guerilla-marketingcampagne_van_heineken/
 9. Ik vind persoonlijk Picture Perfect ook lekkerder klinken.
 10. Even een vraagje over het financiele gedeelte. Moet je deze kosten ook verklaren? Bijv. dat je €15.000,- kwijt bent voor 'Bouwkundige voorzieningen' en dat je dit moet verklaren waarvoor? Alvast bedankt! Btw; als ik klaar ben met mijn ondernemingsplan zal ik hem erop zetten.
 11. Mooie nette site hebben jullie! Eerst had ik er de twijfels over dat het shirt er erg goedkoop uit zou komen te zien, dit is gelukkig niet het geval! Mmm... in de toekomst misschien ook maar zo een shirt bestellen! ;) Erg veel succes, en als ik nog ideeen heb hoor je het! Kost het trouwens nog geld wanneer er iemand jouw een sms verstuurd? En binnen hoelang krijg je het smsje? En kan je daarna gelijk met diegene smsen, of gaat het dan via Peachy?
 12. Bedanktvoor je reactie. Dit is inderdaad een studie opdracht. In de toekomst wil ik hier ook wat mee gaan doen...
 13. Heeft iemand een voorbeeld ondernemingsplan over een Schoenenwinkel of (Noodle) bar?! Alvast bedankt!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept