Jump to content

avancleef

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-2

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  Jacob Catsstraat 12, Oss, 5344VJ, Netherlands
 • First name
  Angelo
 • Last name
  van Cleef
 • Company or organization name
  Burning Hardware
 • Website address
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

Vision

 • My opinion about entrepeneurship
  Het is super als je er 100% voor wilt gaan, het is zwaar maar het is het helemaal waard als je je eind doel bereikt!
 1. Spammen vinden we niet zo leuk.
 2. je hebt er toch geen copyright of iets op?... geen contract of niks dus doet hij eigenlijk wel iets verkeerds? want dan kan je iedereen aanklagen eigenlijk, heb diverse keren wel iets voor iemand gemaakt waarmee ik niet verder ben gegaan, content hebben ze gehouden en sommige werken er zelfs mee ::)
 3. redenering was wat krom maar het lijkt me vanzelf sprekend dat je wel snapt dat ik met een pasje aanvragen bedoel, een voor je bedrijf... het is immers zoals je zegt om dingen te scheiden ;)
 4. Wij zijn begonnen met 2 jaar lang enkel 100 klanten per jaar en zonder VAR, vondt het onzin om deze te nemen want als ze iets willen controleren dan komen ze toch lekker. Zolang je netjes je aangifte doet en alles eerlijk speelt is er niks aan de hand toch :) en wat ik bedoelde was: Een BTW nummer aanvragen kost je niks. Je krijgt dan als eenmansbedrijf een nummer welke het zelfde is als je sofinummer. Als je mensen gaat factureren is het slim om wel een bankpasje aan te vragen op naam van je bedrijf, er zijn diverse bedrijven waar je informatie kunt inwinnen. De kosten van zo'n pasje zijn erg weinig en dus niks om je zorgen over te maken. Ik gok dat ze 3,50 tot 5 euro de maand kosten misschien.
 5. snap even niet je bedoelding maar bedoel je de allign en vallign? daarmee zet je een plaatje bijvoorbeeld in het middel, links, rechts, boven, onder binnen in een table of zo zeg maar?
 6. belasting nummer kost je niks, enkel een beetje voor ene bankpasje per jaar... VAR hoef jij niet te doen zover ik weet, ik heb 100e tot 1000e klanten per jaar en geen VAR. Voor een eenmanszaak is geen limiet, je kan de eerste 2 jaar in het debet staan inverband met investeringen maar daarna moet je echt winst beginnen te draaien, de belastingdienst is ook niet gek he ;)
 7. Ik ben zo ook begonnen en als ik jou was zou ik me wel inschrijven. Je leverd een dienst, daarover moet je belasting betalen doe je dat niet dan ben je eigenlijk illegaal bezig. Wilt iemand lollig zijn en geeft je aan dan doen ze een schatting, dat kan een week maar ook zoals je nu zelf al aangeeft, jaren zijn en dan heb je toren hoge kosten en een slechte naam. Inschrijven kost meen ik een euro of 50, en ik zou het wel doen bij de Kamer van Koophandel. Je kan je klanten dan ook factureren, en zij kunnen BTW terug vragen. Je werkt alleen dus als Eenmans zaak ja, dat is ook nog het goedkoopste! Bij de KvK kunnen ze je verder informeren maar je moet gewoon eenmans zaak doen. Je krijgt dan ook een KvK nummer, welke het zelfde als je Sofi nummer is (voor eenmanszaak). Je moet een een belasting nummer opvragen, anders kan je niet factureren zeg maar. Vanuit thuis werken is makkelijk ,geen pand of andere kosten. Gewoon je omzet belasting aangeven en klaar is kees geen omkijken meer na. Je bent student, dus je mag per jaar 10.000 bij verdienen kom je daarboven krijg je wel een heffing. Daarover meer bij de belastingdienst, daarover kan ik je niks vertellen. Success en groetjes!
 8. kan je het niet in zijn geheel laten zien? een losse icoon kijkt anders als wanneer je hem daadwerkelijk in het menu ziet. Achtergrond kleuren, andere object en noem maar op, alles heeft invloed erop maar in het algemeen is het een leuk icoontje. Misschien iets te groot maar zoals ik zij, ligt ook aan de formgeving van de pagina en die zien wij hier niet ;)
 9. Je kunt het als investering in de boekhouding schrijven, je kan dan de BTW terug vragen bij je aangifte omzetbelasting. In je boekhouding zet je dan neer bijvoorbeeld: Investering, bedrukte shirts : Privé betaald Je moet wel vermelden dat het privé betaald is (anders gaat je accountant moeilijk doen). Zo doe ik het altijd, heb nog geen klachten gehad in al die jaren tijd dus het zit goed haha. Geld kan je van je bedrijf afhalen maar moet je ook weer in je boekhouden vermelden, altijd alles vermelden ook de kleine dingen. Ook belangrijk hoe iets gedaan is... contant, pin, storing enzovoort altijd alles vermelden in je kasblad zeg maar. Maar een telefoontje naar je accountant en hij legt het je gratis en voor niks uit als het een goede accountant is ;)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept