Jump to content

Bedia

Junior
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  van Berckenrodelaan 49, Waalwijk, 5141AS, Netherlands
 • First name
  E
 • Last name
  van B
 • Company or organization name
  Bedia
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Webhostingtalk.nl
  S

Company info

Vision

 • My opinion about entrepeneurship
  Heerlijk vrij aan het werk. Uiteraard gebonden aan regels, wetten en overeenkomsten, maar toch heerlijk vrij.
 • My opinion about innovation
  Nodig om te overleven in de IT branche.
 1. Ik ben zelf ook nog vrij nieuw hier, maar toch welkom! :)
 2. Als internet bedrijf kan ik je uit ervaring vertellen dat zowel folders als cold-calls niet aanslaan. Ik heb een tijdje geleden 100 folders de deur uit gedaan naar bedrijven die ik handmatig geselecteerd had. De folders die ik had ontworpen zijn nagekeken en verbeterd door een student marketing/communicatie, het waren mooie folders (verzonden in bedrukte enveloppen). Ik kreeg er 0 reacties op terwijl de kosten voor het drukwerk al wel gemaakt waren. Adverteren via het internet heb ik tot nu toe veel meer profitabel bevonden, maar ook ik zoek ook nog naar extra kanalen om potentiële klanten te bereiken.
 3. Het bericht is inderdaad weer ingetrokken. Technisch zit het wat anders dan de reacties hierboven doen vermoeden. Je embed op de website namelijk alleen een player, niet de filmpjes zelf. Wanneer jij deze website bezoekt worden de filmpjes rechtstreeks van Youtube naar je webbrowser verzonden, zonder enige tussenkomst van de website die je bezocht. De players functioneren dus letterlijk als een link, een doorgeefluik. Dus als de filmpjes illegaal zijn, dan moeten ze Youtube daarvoor aanpakken en niet de webmasters die filmpjes embedden. Edit: Zie ook dit artikel, waarin het gaat over een rechtzaak tegen Usenet providers. Deze providers zijn vrijgesproken omdat ze enkel als doorgeefluik functioneren. Dit is dan wel in Duitsland, maar ik denk dat een rechter hier in Nederland hetzelfde zal besluiten. http://www.ispam.nl/archives/1554/usenet-providers-niet-verantwoordelijk-voor-inbreuk-op-auteursrechten/
 4. Ik ben het volledig eens met bovenstaande reactie dat je alle geschikte pakketten hier eens moet opzoeken. Maar mocht je twijfelen tussen de pakketten; ik ben persoonlijk 100% tevreden met Reeleezee. Toppie klantenservice, gemakkelijk te gebruiken pakket en alles wat je nodig hebt zit erin.
 5. Persoonlijk zie ik de meerwaarde er niet echt van in, omdat deze domeinnamen voor de meeste bedrijven marketing technisch niets waard zijn. Waarom? In een numerieke domeinnaam zitten ten eerste al geen keywords (ook slecht voor je Google ranking) en te tweede is een lange numerieke domeinnaam natuurlijk lastig te onthouden. Alleen organisaties met een gemakkelijk telefoonnummer - of personen die hun geboortedatum willen registreren - zullen hier echt profijt van gaan nemen denk ik. /edit: typefout
 6. Ik heb vast zitten dagdromen, maar ik dacht dat ik al een nieuw topic van hem voorbij zag komen één der afgelopen dagen? Als dat niet zo is; ook ik ben geïnteresseerd in de voortgang.
 7. Als ik het me goed herinner krijg je de BTW dan gewoon terug gestort.
 8. Heb je vooraf afspraken gemaakt over de prijs? En is je klant akkoord gegaan met jouw voorwaarden? Als jij sterk kunt maken dat het ontwerp van jou afkomt (met bronbestanden, email/brief verkeer, etc.) dan kun je de zaak eens aan een advocaat voorleggen. Die zal beter als ons kunnen beoordelen of je stappen kunt ondernemen. Ik ben zelf ook benieuwd naar het antwoord op je tweede vraag. Je zou eens contact kunnen opnemen met de heren van ictrecht.nl. Dit is een juridisch bureau dat zich heeft gespecialiseerd op de ICT markt.
 9. Je hebt incasso bureau's die werken op basis van een 'no-cure no-pay' methode. Dit kan je nogal eens kosten besparen, google eens op 'no-cure no-pay incasso' dan kom je gegarandeerd iets tegen.
 10. Als je in een land bent met een UMTS netwerk kun je gewoon een USB bluetooth dongle kopen. Werkwijze: Je verbind de dongle via een bluetooth verbinding met je UMTS capable telefoon. Die verbind je dan weer met het UMTS netwerk. Uiteindelijk zal je telefoon als modem tussen je netwerkapparaten staan. Hoe je dit precies instelt is natuurlijk afhankelijk van de software bij je dongle en bij je telefoon. Mijn ervaring met Linux is dat het via de console wel mogelijk is om de dongle te herkennen en in te stellen. Theoretisch gezien moet het ook mogelijk zijn om dan je communicatie door de dongle heen te 'routen', maar dit is mij nooit gelukt
 11. Je hoeft niet eens naar het tabje doelconversie te gaan volgens mij. Maar ja, je zit daar goed. Die adsl namen zijn de netwerknamen van ISP's zoals orange, hetnet, etc. etc. Hieruit kun je dus geen individuele klant afleiden. Dit kun je alleen uit netwerknamen van bedrijven. Dus als je bijvoorbeeld de naam van een bouwbedrijf voorbij ziet komen, kun je ervanuit gaan dat iemand van binnen dit bedrijf op jouw website heeft gezeten.
 12. Ik vind loop-auto's toch eigenlijk wél bij je assortiment passen, en dan ook van die electrische autootjes waar kleine kinderen echt in kunnen rijden. Waarom? Omdat je richt op vader-zoon, omdat alles uit jouw winkel cadeau kan worden gedaan (en een loopwagen is een leuk cadeau voor de kleine natuurlijk) en omdat een 'autogek' best wel geïnteresseerd kan zijn in een mooie 'bak' voor zijn zoontje of dochtertje. Daarnaast creëer je het gevoel dat mensen bij jou echt alles kunnen krijgen. Tenminste, dat denk ik dan. Ik ben het eens met TwaLevel, ik zou me meer regionaal richten en niet alleen lokaal. Je hebt een mooi pand en er is echt wat te zien bij jou in de winkel. Ik weet niet wat voor schappen je gebruikt, maar ik kan me indenken dat je spotjes op je auto's richt, zodat ze echt bezichtigd kunnen worden als in een museum. En als je echt een auto op de auto brug zet, wat is er dan leuker voor kinderen om te zien hoe een echte auto er vanaf onderen uitziet? Misschien kun je zelfs bordjes ophangen aan bepaalde onderdelen, met daarop wat geïllustreerde uitleg. Daarmee bereik je dat mensen geïnteresseerd raken, en langer in je winkel vertoeven. Ik denk ook maar hardop hoor :).
 13. Fantastische tip... van mij ook een reusje zometeen. Ik werk niet zo heel veel met GA, maar toevallig ben ik nu net een weekje met een campagne bezig. Als ik bij netwerklocatie kijk zie ik vornamelijk de grote ISP's staan. Maar inderdaad zie ik ook enkele bedrijfsnamen, woningstichtingen, etc. Normaal doe ik geen cold calls, maar dat ga ik vanmiddag toch eens proberen :)
 14. Dat klopt. Maar omdat hij zijn ouders er zo buiten wil houden, ze zijn post nog openen en door zijn schrijfstijl weet ik nog niet zo zeker of hij niet minderjarig is. Hoewel dit misschien offtopic is, ben ik er wel benieuwd naar.
 15. Ik denk dat ze het gewoon naar je zakenadres sturen hoor, de relatie tussen jou en Bizner is immers puur zakelijk, net als bij de rest van Bizner's klanten. Alhoewel je schrijfstijl dat niet doet vermoeden ben je denk ik wel 18 jaar of ouder van leeftijd? Als dat namelijk niet zo is dan is het onverstandig om op eigen houtje een zaak te beginnen zonder dat je ouders daarvan afweten.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept