Jump to content

naat1

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Dit vind ik wel goed bedacht. Sales-Onboard ? IT-Onboard?... Leuk!
 2. Ja, je hebt gelijk. Alleen zoeken heb je niks aan.... CareerMatch dan... (bestaat helaas al)
 3. Hee Rikkert, Bedankt voor het meedenken. Tja Buskruit spant nog steeds de kroon... Wat vinden jullie van Selexxion of SelectionPartner?
 4. Toppertje! Reusje! nog andere leuke suggesties?????
 5. Hoi Perry, Hartelijk dank voor het meedenken! Hoofdbreker heeft voor mij geen positieve associatie. Talentmatch is wel goed, maar bestaat al. TalentBroker niet, deze naam zet ik op mijn optielijst. Nogmaals dank!
 6. Hee Msteer, Dank je wel! Ik ga er een paar checken op beschikbaarheid
 7. Ik ben ook benieuwd wat jij anders doet juist omdat dat anders een leuke insteek kan geven voor een bedrijfsnaam. Wat ik doe is niet uniek; ik kan wel een fantastisch verhaal gaan houden over mijn unieke en bijzondere manier van werken, maar de waarheid is dat er veel bureaus zijn die hetzelfde doen. Het zou wel leuk zijn om een unieke naam te hebben! Dus heeft iemand nog leuke suggesties voor een naam?
 8. Is dat uniek? Doen je concurrenten dat niet dan? Beste Msteer, ik vind het heel fijn dat je reageert op mijn bericht, maar heb je ook een leuk idee voor een naam? Ik weet dat mijn dienstverlening niet uniek is, maar misschien kun jij me helpen met een unieke naam??? Reacties van anderen zijn ook zeer welkom ;D
 9. Wat is jouw manier van werken? Het is eigenlijk heel simpel; ik lever toegevoegde waarde aan opdrachtgevers omdat ik hen kan helpen hun vacatures in te vullen met de juiste mensen, mijn kandidaten zijn tevreden omdat ze via mij een passende baan vinden. Mijn manier van werken kenmerkt zich door zorgvuldigheid in combinatie met snelheid. Ik hou daarbij functie-onafhankelijke interviews, ik probeer hiermee te voorkomen dat een kandidaat zich "in een bepaalde functie praat"
 10. Beste mensen, Mijn hersens willen niet meer! Ik ben al weken mijn hoofd aan het breken om een goede naam te verzinnen voor mijn werving en selectiebureau (sales&marketing, ict en financieel personeel) De dienst die ik lever, is eerlijk gezegd niet uniek, er zijn veel spelers op de markt die precies hetzelfde doen. Uiteraard ben ik wel van mening dat ik met mijn manier van werken een toegevoegde waarde voor mijn opdrachtgevers ben. Wat is in ieder geval belangrijk voor de naam? 1. bij voorkeur de lading van mijn corebusiness dekken (werving en selectie) 2. moet zowel de kandidaat als de opdrachtgever aanspreken 3. moet "lekker bekken" / goed uit te spreken/makkelijke spelling 4. makkelijk te onthouden 5. origineel (is erg moeilijk) Namen die ik tot nu toe bedacht heb: (en nog nog niet bezet zijn) 1. Recruiting Partners 2. People Partner 3. Selexxion 4. LinkedPeople 5. RecruitmentLink 6. People-Link 7.RecruitPeople 8. RecruitCompany 9. RecruitCapacity Heeft iemand nog een briljant idee ??? Alle suggesties zijn welkom!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept