Jump to content

Brabander

Junior
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  Maalderijstraat 13, Oosteind (NB), 4909BV, Netherlands
 • First name
  Joeri
 • Last name
  Van Dongen
 • Company or organization name
  Conobra productions
 • How did you find us:
  partner-site

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Oosteind
 • Phone number
  0624537454
 • Branch
  Huisvesting & vastgoed

Vision

 • I'm looking for people who
  Die zich vernieuwend op 3D en reclame vlak willen profileren
 • My opinion about entrepeneurship
  Keihard werken en uitdagingen niet uit de weg gaan
 • My opinion about innovation
  Altijd blijven denken en bedenken. dat heb je de beste innovatie. en kijk vooral naar de basis.
 1. Nou toevallig Staat ie op de naam van mijn ouders. Dat wastoen het gemakkelijkste vanwegen de stalling
 2. Ik ben bewust van het onderhoud. De dagwaarde is inderdaad niet hoog. Maar ik heb deze mini al 10 jaar en is technisch in goede staat. Ik doe het onderhoud geheel zelf,Want laat je het doen dan is het niet intressant meer. Want als je een classic mini rijdt moet je er van bewust zijn dat er altijd wel iets mee is. Kortom de mini had ik al. Alleen uiterlijk nog wat opleuken en heb zo een goedkoop promo bedrijfs auto. Maar ik heb een een mans zaak dus vraag me eigelijk af hoe je zoiets op naam zet van het bedrijf. Want het bedrijf dat ben ik.
 3. Dank u ik zal het even uitzoeken. groet, Joeri
 4. Hallo Ik ben een kleine zelfstandig ondernemer in de reclame en sign Nu heb ik een mini staan. Die ik ga ombouwen tot bedrijfs auto. Werk toch meestal in de regio. Ik heb veel gelezen over oldtimers die in de zaak worden opgenomen Bijtelling enz. Maar dit gaat allemaal over grote auto's. Maar hoe zit dat nou met een klein wagentje. Als ik prive rijdt . Dan betaal ik 9 euro in de maand belasting. Dagwaarde van de mini uit 84 is 800 euro. Met 35% bijtelling ben ik niet goedkoper uit neem ik aan. Of zie ik dat nou verkeerd Heb nog nooit een auto van de zaak gehad. Dus dat is een materie die ik niet echt snap. Dus dit kan een beetje dom overkomen
 5. oke bedankt, valt gelukkig mee. maar je hebt inderdaad gelijk. moet meer naar de klant geschreven worden. ik ga er mee aan de slag.
 6. Het hheeft eventje geduurd vanwegen een verhuizing. mar mijn website is bijn aafgerond. nu wil ik graag even wat oordelen over mijn website. Moet nog wel wat dingen aanvullen. Maar het gaat meer over het overkomen. www.conobra.nl ik ben benieuwd hoe andere ondernemers er tegen aan kijken. met vriendelijke groet, j van dongen
 7. Ik ben het eens met Ruben van den Oort. Je moet je eigen niet laten kennen met dit soort situaties. Heb het gevoel dat je in de toekomst spijt gaat krijgen als je doet wat hun zeggen. Hun worden er altijd beter van. en jij zit met de gebakken peren Dus dek jezelf goed in!!!!! BV opzetten lijkt mij ook het beste
 8. Ik denk dat het beste is om gewoon persoonlijk toe te lichten wat mijn werkwijze is en laten zien wat ik kan. alleen nog zorgen om binnen te komen. :)
 9. de meeste bdrijven bevinden zich in de randstad. waaronder ook de beelden fabriek. ik heb daar wel even in keuken kunnen kijken, dat geld ook voor DPI. deze doen veel zaken met grote project ontwikkelaar die ook in de randstad bevinden. met enkele andere grote ontwikkelaars daarbuiten. Ik ben zelf geen onbekende in de bouwwereld. en weet uit onderzoek dat er nog genoeg ontwikkelaars zijn die nog niet aan 3d zijn begonnen of het laten uitvoeten door reclame bureau's (deze zoeken dan een 3D bureau). alleen deze ontwikkelaars zijn wel een maatje kleiner als de grote in de randstad. en daar zitten de opdrachten. Ook is het zo dat project ontwikkelaar nog niet zo trouw zijn aan 3D bedrijven. als ze een andere speler vinden waarvan kwaliteit/prijs verhouding beter liggen willen ze nog wel eens switchen. Ze doen dit meestal bij kleine projecten. en die markt wil ik in. zorgen dat ik via dat soort klusjes een positieve nam op kan bouwen.
 10. ja dat is waar. je kunt ook gewoon mer bieden voor de prijs. zoals renders (extra plaatjes) en je kunt inderdaad gewoon onderhandelen met de klant.
 11. dat zijn wel handige tips. beterft die kortingen heb ik ook aan gedacht. maar het is wel moeilijk omdat het project wordt uit gerekend met uren die er aan besteed worden. met een winstmarge. ik zou dan twee keer zo hard moeten werken he :)
 12. oke, daar zal ik mee aan de slag gaan. maar eigelijk moet ik een nieuwe tekst laten schrijven. anedsr wordt het zo'n geknutselde tekst. het is kei moeilijk om over je iegen bedrijf een tekst te schrijven daar ben ik al wel achter.
 13. betreft dat nummer, daar heb ik ook mee zitten dubben. Ik heb er liever ook een gewoon nummer op. Alleen een vast nummer vindt ik eigelijk best wel veel geld. van de kpn. en aangezien dat ik meestal met mijn mobiel bel. dus ik weet niet of daar een oplossing voor is. het is wel zo dat mijn ouders meerdere nummers heeft. is het een oplossing om die te gebruiken om door te laten schakelen. is even een wild idee he. Had wel wat plaatjes van een andere producten. maar deze sloten niet mooi aan op het geheel. dus die vielen af.
 14. was ik nog vergeten te vertellen over de tekst ben ik nog niet uit. hij mag niet te lang zijn, maar ook niet te veel vaktermen gebruiken. moet door een leek te begrijpen zijn denk ik dan maar.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept