Jump to content

silverace

Senior
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  geen
 1. als je goedkoop wilt adverteren, zou ik vooral kijken naar de sites waar je kan adverteren voor 1,30, en kan betalen per telefoon, heeft bij mij toch nog wel een leuk effect meestal :) heb geen ervaring met volgende maar kijk ook eens naar linki.nl en adbrite ;)
 2. ja dat zou zeker handig zijn. op het moment is deze site niet ons hoofdproject, maar dat is onze gratis startpagina (http://bit.ly/9p2cSX) als je bij de ontwikkelingen een kijkje wilt nemen kan je daar komen door achter onze url /dev/ te plakken. inloggen kan met test/test ;D
 3. dat zijn inderdaad de toekomstplannen, maar het probleem is dat we geld nodig hebben om te kunnen investeren in programmeurs, designers etc, en daarvoor moet er eerst wat geld uit bestaande projecten rollen...
 4. toch is het vaak voor een normale consument niet eens zo'n gek getal, en weet ik niet of ze dat afschrikt. contact kan opgenomen worden via contactformulier.
 5. Wat dacht je van cursussewn verloten onder aanmelders voor een nieuwsbrief? Win-win situatie. In de nieuwsbrief zou je cursus van de week kunnen vermelden(al dan niet betaald:) )
 6. goeie tip! de adsense inkomensten beginnen langzaam maar zeker binnen te komen dus hoop snel aan de minimum 70 euro te zitten... hierna kan ik dan al weer iets doen iig... bedankt voor alle tips etc iedereen!
 7. wordt net wakker, even niet zo actief geweest op HL en lees nu dit verhaal... dus als ik het goed begrijp vind bizfilter zelf dat ze je uit de kvk helpen verwijderen zodat je niet meer benaderd wordt, maar zetten ze je in hun eigen lijst. dus ze verplaatsen de bron van spam alleen?
 8. hallo iedereen! alvast heel erg bedankt voor alle feedback, hier heb ik heel veel aan! op het moment heb ik helaas niet zoveel budget om de site uit te breiden, maar ik zal alle punten van jullie op de agenda zetten. ook heb ik op het moment nog een andere site(mijn startpagina) die ook de nodige extra functies moet krijgen.der is heel veel ambitie maar niet genoeg tijd en geld helaas :( op het moment moet ik het doen met wat ik heb... ik ben wel al heel blij met al jullie feedback, daar heb ik echt wat aan ;D
 9. dat zijn al goede ideeën! van de week maar is actief ermee aan de slag gaan :) meer suggesties zijn altijd welkom!
 10. ik bied internet gebruikers aan om gratis een website te maken in een submap van de site, dus het site adres wordt bijvoorbeeld .net/jouwsitenaam/ op elke aangemaakte site staat in de footer een kleine google advertentie. ook is er de mogelijkheid om een gastenboek, fotoalbum of een contactformulier :) ik ben dus eigenlijk niet echt een webhoster maar iemand die gratis websites laat bouwen op zijn site. zodat internet voor iedereen helemaal toegankelijk wordt :)
 11. Omschrijving van je concept: op http://bit.ly/bNbnK1 kunnen gebruikers gratis een website maken! Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: script gekocht en gerestyled Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: de drempel voor internetgebruikers om een website te maken verlagen. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: we zijn redelijk hetzelfde als andere sites die deze service aanbieden, maar zijn erg simpel en hebben geen restricties aan aantal gemaakte pagina's etc! Wat voor feedback hoop je te krijgen: wat jullie van de site vinden, waar ze denken dat ik deze goed kan promoten en hoe dit te doen voor een redelijk laag budget.
 12. geloof erin dus geef het 100 dagen:P als het dan niet is gelukt gaat het niet meer lukken, maar tot dan zal ik erin blijven volharden ;D
 13. haha bedankt voor de feedback ::) Wat je zegt over achter de feiten aanlopen vind ik niet helemaal waar. ik heb bijvoorbeeld familie in de ouderenzorg die vaak berichten dat ouderen inderdaad slecht op internet zijn, en al zeker neit uitkomen bij facebook. ook heb ik een keer opgelet en sneaky de oudere generatie ondervraagd op een familie feestje, en daar kwamen ook de resultaten uit die zeiden dat ouderen er simpelweg niet goed mee omkunnen gaan en meestal niet verder komen dan sollitaire spelen die standaard in windows zit. dus verder zijn dan ik denk zou ongetwijfeld kunnen, maar als 50 of zelfs 30% van de ouderen er moeite mee heeft, dan vind ik het nog de moeite waard om ze proberen te helpen ;) bedankt voor de feedback! en over de fout in de pop-up, ik krijg deze fout niet als ikdezelfde stappen doe in opera, ie8 en chrome? :-\ zal het uit gaan zoeken, bedankt!
 14. niemand die nog tips/opmerkingen/commentaar/ iets anders heeft? ??? alvast bedankt ;D
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept