Jump to content

-Rico-

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 1. Wat wil je dan uiteindelijk bereiken? Kosten gaan maken om het aan te tonen dat diegene achter dat hotmail adres achter je prijzen wilt komen? Je bent meer geld en energie kwijt om dit aan te gaan tonen. Ik blijf bij het standpunt van Ed dat je ze gewoon een belletje moet geven. That's all
 2. Hier kan vrij weinig tegen gedaan worden. Het is alleen strafbaar als mensen inderdaad een valse "identiteit" aannemen om hier delicten/misdaden en dergelijk mee te plegen. De vraag is meer. Hoe bewijs je dat diegene die informatie bij jou opvraagt de "concurrent" is. Het kan namelijk toch ook zijn dat diegene gewoon geintresseerd is in jou bedrijf?
 3. Zoals Ed al zei. Maak je niet zo druk. Bel ze eventueel, maar of je daar zoveel moeite voor wilt doen ;).. Het gaat namelijk niet alleen om jouw prijs. Maar om jouw bedrijf in het algemeen toch? Dat de concurrent dan onder jou prijs gaat zitten betekent toch niet automatisch dat hij dan de opdracht krijgt?. Degene die jouw prijs wilt weten komt er namelijk toch wel achter.
 4. Praat jezelf niet naar beneden, nergens voor nodig. Het kan iedereen gebeuren! Dus niet aan jezelf gaan twijfelen! Brief als in "Sollicitatiebrief?" . Als dat het geval is, wed niet op één paard. Wed op meerdere.
 5. Idd Henri *Down*. Laat je niet van de wijs brengen door deze "afwijzing" . Ze hebben idd een goede kracht (zoals ik kan opmaken uit al je gesprekken) laten gaan. Kop op, op naar de volgende die wel toe is aan een goede kracht!!
 6. @ Jerry MS-Solutions Jerry's Solutions T&S (Trust & Solutions) Jerry's MS Experience (Oftewel JMS) Experienced MS ICT Service Jerry Jerry's ICT Service (JIS) J-MS JerICT Your ICT
 7. Haha. Zaten we anders te wachten tot half 4 (En kreeg Frans toch nog gelijk ;)) Ik persoonlijk denk dat als het personeel het moeilijk gaat vinden d.m.v de nieuwe regels te gaan werken, het juist goed is om meer een people-manager te zijn. Wie vind het nou niet leuk om door een manager ondersteunt te worden die ook om de mensen geeft!. (En dus niet alleen een harder persoon) Leuk! Ben erg benieuwd (Tja.. ik volg dit al vanaf post nummer één maar dan anoniem :$) het gaat vast goed komen! Dus Frans is degene die dit topic zoveel “page-vieuws” geeft ;) Om tot de slotsom te komen. Ik kijk uit naar je volgende post en veel succes!
 8. Idd een mooi tijdstip. Dus iedereen met kids -> zet ze voor de buis op zaterdag! (Wie weet krijgen ze er zelf goede ideen van! :D)
 9. Ook ik ben erg benieuwd naar het gesprek. Volg het vanaf het begin al (anoniem :-[) maar heb besloten mezelf toch te registreren. Kijk uit naar het antwoord van *down* :) Gr, Rico
 10. Hallo René! (Ik zal mijzelf eerst even voorstellen aangezien ik een nieuw "gezicht" ben hier. Zoals mijn username al verraad, heet ik Rico. Ik ben 18 jaar en een student (Lees: Commercieel Medewerker buitendienst Volg HL al een tijdje dus weet wat wel/niet door de beugel kan ;)) Genoeg over mij en back on topic (tevens mijn eerste post). Ik persoonlijk vind het een stuk aangenamer om naar te kijken (ten opzichte van de oude lay-out kleur) Is er een bepaalde reden dat er op de homepage wel een (tabel?) staat en op de andere pagina's niet? Deze "balk" (die ik voor het gemak even een kleurtje heb gegeven). Komt daar nog iets in te staan of ? (Anders is scrollen waarschijnlijk niet nodig) http://img261.imageshack.us/img261/6432/puntjege7.jpg (Wist niet zeker of direct-linking toe werd gestaan) Mocht je geintresseerd zijn, wellicht kan ik een "header" ontwerpen. Dit is geen reclame of iets in die trand. Maar gewoon omdat ik photoshoppen erg leuk vind ;) EDIT: spelling
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept