Jump to content

Richard van Werkhoven

Junior
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  http://www.managerso

Company info

Vision

 • My opinion about entrepeneurship
  mooiste wat er is
 1. Ik zou gewoon even mailen met Rolex en toestemming vragen. Waarschijnlijk zeggen ze nee(of niks), maar dan heb je wel duidelijkheid.
 2. Hoeveel tijd gaat er zitten in een tas maken? Wat is de kwaliteit?
 3. Geweldig!!! een walvishaai ;D Maar dit is inderdaad wel het gevoel wat ik en denk ook Sidney wil geven aan onze klanten. Een mooi aquarium is natuurlijk geweldig om een beetje mee te pronken. Een stukje luxe, rust, exclusievietijd, etc. Hoop ooit nog een aquarium met een walvishaai te plaatsen ::) komt me duikbevret ook nog is van pas ;).
 4. Haha...deze vraag stelde een goede kennis van mij gister ook nog. Ik steek met alle liefde me handen in een piranha aquarium maar zou dat niet zo snel doen in een aquarium met een box yellyfish(dooskwal) uit Seven Pounds. Maar er zijn inderdaad speciale kwallen aquaria maar deze behuizen meestal de oorkwal (Aurelia aurita). een beet van deze kwal is niet zo pijnlijk en in tegenstelling tot de kwallen soort in Seven Pounds, de dooskwal niet dodelijk. Wat een voordeel is voor de verzorger:P Ik ben zelf in de oriënterende fase of het in Nederland haalbaar is om kwallen aquaria te plaatsen/onderhouden. Heb op dit moment contact met een Amerikaans bedrijf wat kwallen aquaria verkoopt/onderhoud om wat meer informatie er over te krijgen. Mocht je oprecht geintreseerd zijn in een kwallen aquarium dan hoor ik dat graag(info@aguamundo.nl). Dan kan ik kijken of we bij wijze van testmodel/proef er één kunnen plaatsen. Wat een primeur in Nederland zou zijn want naar mijn weten hebben alleen dierentuinen ze. Altijd leuk, een uitdaging!
 5. Inderdaad, de mensen van aquariumdesigngroup maken prachtige aquaria. Voor mijzelf zijn ze samen met de Japanse aquascaper Takashi Amano een grote inspiratie bron.
 6. Beste Sidney, Ik merk dat er steeds meer concullega`s op de aquarium markt komen. Dit vind ik een positieve ontwikkeling omdat we met ze alle de aquariummarkt naar een hoger niveau kunnen tillen en dan voorral de markt voor lease, verhuur, onderhoud. Nog 1 kleine tip. Ik deed in het begin ook foto`s van Amerikaanse/Japanse bedrijven gebruiken om mensen duidelijk te maken wat er mogelijk was met een aquarium. Gebruik nu foto`s van mijn eigen projecten naar mijn (toekomstige) klanten. Zodat ze mijn werk kunnen zien. De foto die je neer zetten in je eerste berichten is van www.aquariumdesigngroup.com. Probeer je eigen foto`s te plaatsen. Huur desnoods een goede fotograaf in(vast te vinden op higherlevel ;)) Ik wou je bij dezen veel succes wensen en wellicht komen we elkaar nog eens tegen.
 7. Beetje dit topic zitten lezen. Ben erg blij dat toen ik werd gebeld (2 weken na mijn start) gewoon vriendelijk heb bedankt. Doe zowieso niet aan zulke dingen mee, ik regel mijn publiciteit, reclame, etc zelf wel en als ik behoefte aan zoiets heb dan neem ik zelf contact op met zo`n bedrijf. Reactie van deze persoon(in quote) vindt ik opzich wel verdacht, zou zomaar iemand van allebedrijveninnederland.nl kunnen zijn om nog even extra angst te zaaien en mensen die twijfelen om te betalen over de streep te trekken...of misschien ben ik gewoon te achterdochtig.
 8. Yes, net mijn nieuwe visitekaartje binnen, ben er erg blij mee. Ook erg tevreden over de drukker waar ik het heb laten doen. Aantal gespreken vooraf gehad voordat ik het definitieve ontwerp heb gestuurd. Ik kon altijd langs komen. Ze dachten goed met me mee, Geweldige service! De prijs was ook nog eens erg netjes.
 9. U heeft me overtuigd meneer Wolff. Hoewel ik niet vaak post ben ik het er wel mee eens dat het een meerwaarde heeft om je eigen naam neer te zetten, voor de keren dat ik wel wat te melden heb;)
 10. In de toekomst (volgend jaar??) wil ik ook gebruik maken van 1april marketing. Naar mijn mening is een goed uitgehaalde 1 april grap een erg goede methode om naamsbekendheid te vergroten. Je komt op 1 april ook met veel meer weg als bedrijf dan op andere dagen;) Wat ik in de toekomst ga doen...ja dat zien jullie dan wel ::) Heb wel een aantal ludieke ideeën. Niemand voor de rest iets gedaan?
 11. Beste frans, Er is vanacht iets verkeerd gegaan met het uploaden van mijn site. Daarom heb ik vanochtend de site aangepast en net opnieuw opgeload. Daarom moet ik helaas 2 keer jullie reactie vragen. Als het goed is kan je gewoon op de teksten klikken. maar zal er voor zorgen dat op het gehele vlak te klikken is en niet alleen de tekst als link. Richard
 12. Heel erg bedankt voor alle feedback! Die stats waren nog van de oude site. heb de nieuwe site nu geheel upgeload en nog wat aanpassingen gedaan. Heb alle onderwerpen wat meer verspreid over verschillende pagina`s. Wat vinden jullie ervan?
 13. Bedankt VML, een eerlijke mening kan ik alleen maar waarderen! Ja, het is inderdaad wat druk. heb de site even veranderd terug naar de oude. Ga vanmiddag de rust van de oude site mixen met wat ik wil overbrengen op de nieuwe site... Wat vinden jullie trouwens van de oude site(die nu online is)? Ik ben er niet geheel tevreden mee. maar misschien is dit wel onterecht!
 14. Na hard werken mijn nieuwe website eindelijk af! www.aguamundo.nl Wat vinden jullie ervan? Doel van de website is verder contact via email of telefoon. [*]Wat voor een gevoel krijg je bij de website? [*]Is alles duidelijk? [*]Zijn er dingen storend? [*]Andere punten van kritiek? Mijn dank is groot ;)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept